Gość: ada IP: 217.153.149.* 07.04.10, 14:19 Hej może ktoś poleci hotel w Turcji: - ładna plaża przy hotelu (!!!) - niedaleko miasta (żeby nie był na odludziu) - niezbyt wielki - czysty, zadbany Ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adams Re: poszukiwany hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 15:46 Hotel Sun City w Oludeniz.Chyba spełnia wszystkie warunki. Czasem jednak warto podjechać kilka km do miasta dolmuszem i wtedy wybór hoteli będzie większy.Fajne plaże są też w Cesme i okolicach Side (hotele Alba Resort i Joy Nashira zawsze popularne i dobrze oceniane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: poszukiwany hotel IP: 85.158.196.* 07.04.10, 16:22 Tylko VOYAGE SORGUN www.voyagehotel.com/ Byłem jeszcze w Botanicu (kamienista plaża)- taki sobie, oraz Alayie Resort & Spa - 4+. Ale Voyage Sorgun najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: poszukiwany hotel 10.04.10, 14:50 Wszystkie hotele w Sorgun ,sa godne polecnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Re: poszukiwany hotel 10.04.10, 18:21 Znasz miasto Kemer? Bardzo malownicze, położone pod górami na riwierze Tureckiej. Piękne. Tam jest hotel Barut Labada (5*). Nie wiem ile kosztuje normalnie, ale wiadomo ze bardziej opłaca się załatwiać taki nocleg przez biuro lub firmę turystyczną. Na Bon Voyage widziałam ofertę na dwutygodniowy pobyt w czerwcu za całkiem sensowne pieniądze. Zobacz sobie zdjęcia tego hotelu na stronie, naprawdę robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś