kolpolkolpol 07.05.10, 09:21 Czy ktoś może wybiera sie do tego hotelu 18 sierpnia? My z Warszawy lecimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolpolkolpol Re: Daima Beach Resort Sierpień 25.05.10, 10:53 Czy nikt nie wybiera się do tego hotelu w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok Re: Daima Beach Resort Sierpień IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.05.10, 20:40 Polecam zapoznać się z ich ulotką na rok 2010, wydrukować i zabrać ze sobą (tak na wszalki wypadek :-)) Opis pokoji zawiera coś takiego "Shipp Man Room (Low Cost Rooms) ... Have a big terrace and ceramic ground." wygląda na to, że oddzielili przyziemię jako inny rodzaj pokoju. Inne ciekawostki: "Free Beverage: All soft drinks, local beer, hot drinks, local alcoholic drinks, cocktails, some of imported drinks : Whisky, Bitter, Tequila, Vodka, Gin, Rum. " oraz "Free Spa services: Turkish Bath (hamam?), Sauna, Fitness, Steam room". Ciekawe jak to wygląda w realizacji. Lecę tam z Wrocławia 2-16 czerwiec, jak nie zapomnę napiszę jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolpolkolpol Re: Daima Beach Resort Sierpień 28.05.10, 08:55 A czy w umowie jest zapisane jaki pokój się dostanie? U mnie nic takiego nie ma. A u ciebie coś jest napisane? Pewnie na miejscu okaże się do jakiego sie trafi. Ja lecę z Itaki i znając życie oni wykupują najtańsze pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esme. Re: Daima Beach Resort Sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 18:39 Ja jadę 11 sierpnia z Goleniowa. Też z Itaki. Cóż, już nie mogę się doczekać. Troche się przestraszyłam tymi opiniami, że Polaków 'wsadzają' na podziemie. Ale aż tak źle nie może być, skoro to hotel 5*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin1 Re: Daima Beach Resort Sierpień IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.10, 11:00 Byłem w tym Hotelu w zeszłym roku, Bardzo mile spedzony urlop. Ja nie słyszałem aby kogoś zakwaterowali w podziemiach, chyba że ktoś chciał - w tych pokojach jest chłodniej. Bez problemu mi zamienili wcześniej przyznany pokój, nie polecam na ostatnim piętrze - gorąco. Jedzenie dobre, przez cały dzień coś wystawiają albo w restauracji albo przy basenie, Baseny - jeden przy hotelu drugi bardzo duży przy plaży. Dużo rosjan - jak w całym Kemer - dlatego animacje po rosyjsku. Polecam wycieczkę na szczyt Tahtali i regionalne restauracje na rzece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Daima Beach Resort Sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 13:46 Witam. Przebywalam w tym hotelu wraz z męzem od 16-30 czerwaca tego roku. Coż 5 gwiazdek to ten hotel napewno nie ma. Ale nie jest tragicznie, jeśli ktoś i tak leci w dobrym humorze. Hotel, pokoje i cały obszar bardzo czysty. Bardzo dużo Rosjan, niestety nie potrafia się oni zachowywać (oczywiście bywały wyjątki) Nie mieliśmy żadnych problemów z leżakami zawsze bylo troche wolnych nawet jeśli szło się ok poludnia. Niestyty przydzielono nam tzw. pokój w piwnicy i tam zazwyczaj umieszczano Polaków. Byliśmy w hotelu ok 5 nad eranem i dano nam klucze z literka P - ozaczało to parter czyli ich piwnice, o 12 od razu nam go zminiono, o czym poinformowano nas rano po zameldowaniu. Znajomość angielskiego wsrod obsługi bardzo słaba, w recepcji również. Jedzenie dobre choć trochę monotonne. Dzęki Rosjanom tworzyly się kolejki po jedzenie zwłaszcza mieso, ale ogólnie rzecz umując hotel ok. Raj dla Dzieciaków. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolpolkolpol Re: Daima Beach Resort Sierpień 07.07.10, 10:05 A jak jest z animacjami czy są one po angielsku czy rosyjsku? Czy Polakow tez mozna znalesc w tym hotelu? Moze jeszcze jakies podpowiedzi, porady dotyczace hotelu? Dzieki Wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Daima Beach Resort Sierpień IP: *.home.aster.pl 07.07.10, 13:19 Witam. W ub. roku animacje były prowadzone przez Rosjanki, ale nie skutkowało to niczym negatywnym dla dzieci z Polski. Bawiły się tak samo dobrze jak wszystkie inne. Na marginesie - Rosjanki wyjątkowej urody :) Polacy oczywiście byli - podczas mojego pobytu bylo ok. 30-40 osób z Polski. Co do hotelu - obiekt OK. Pokoje przyzwoite, z indywidualnie sterowaną klimatyzacją i sporą łazienką. Codziennie sprzatane. Każdego dnia uzupełniana lodówka (woda+napoje gazowane). Posiłki - smaczne, spory wybór dań. Niektórym przeszkadzało to, że co kilka dni dania się powtarzały. Raz w tygodniu wieczór Turecki. Stoły w restauracji i na zewnątrz. Kelnerzy mili i sprawnie obsługujący. Nie wywierali presji na napiwki. Barmani - podobnie. W barze oprócz piwa i miejscowych destylatów - również kolorowe drinki w ramach all.incl. Druga restauracja i bar - przy plaży. Co do rad - na Twoim miejscu nie przejmowałbym się niektórymi opisami turystycznych malkontentów, którym jeszcze nikt w życiu nie dogodził. Przed wyjazdem przeczytałem kilka opini, jaki to hotel słaby, że wszystcy Polacy śpią w piwnicy, że ochrona pilnuje aby nie wynieść nieczego z restauracji. Na miejscu okzazało się, że nic takiego nie miało miejsca. Razem ze mną meldowało się kilka osób i nikt nie dostał złego pokoju. Również podczas rozmów z Polakami spotkanymi w hotelu nie stwierdziłem, aby coś takiego miało miejsce. Spędziliśmy w tym hotelu 2 bardzo fajne tygodnie. Dzieci do dzisiaj wspominają super aquapark, baseny i zjeżdżalnie. Pozdrawiam i życzę równie udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś