Gość: gośććć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 16:23 Czym się charakteryzują te dwa miejsca ? Jeśli mielibyście wybierać to który region ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośććć Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 10:38 pomóżcie ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.petrus.pl 13.06.10, 10:39 nie raz juz to pisalam, ze jak na pierwszy raz polecilabym Alanyie, ale zaraz milion glosow mnie przekrzyczy i tyle bedzie z moich rad :) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: Bodrum czy Alanya ? 13.06.10, 10:53 nie umiem Ci pomóc, ale denerwujące jest, że tu tak mało ludzi chce odpowiadać na pytania ;) byłam jedynie w alanya i podobało mi się tak bardzo, że tym razem postanowiłam sprawdzić inny rejon i wybieram się bardziej na zachód. jeśli planujesz swój wyjazd po wakacjach to zdążę Ci odpowiedzieć po powrocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwit1412 Re: Bodrum czy Alanya ? 13.06.10, 10:57 Osobiście nie byłam w Turcji ale bardzo dużo moich znajomych odwiedziło ten piękny kraj. Z ich relacji wynika ,że Alanya jest bardziej gorąca , natomiast Bodrum ma znośniejsze warunki i piękne widoki. Oni raczej optowali za Bodrum. Piszę ponieważ sama się nad tym zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Bodrum czy Alanya ? 13.06.10, 13:02 Byłem kilka razy w Turcji i zaczynałem własnie od Alanyi.Jesli jestes młoda osobą spedzajacą czas na plazy a po plaży szalejesz w dyskotekach do białego rana to zdecydowanie Alanya:)Jeśli cenisz ładne widoki i wiekszy spokój polecam Bodrum(co nie znaczy że Bodrum jest pustynia bez rozrywek i dyskotek).Ja trzeci raz juz wybieram sie na Wybrzeze Egejskie gdzie klimat bardziej mi odpowiada i gdzie jest zdecydowanie mniej Niemców a wiecej Brytoli:)Alanya to kombinat turystyczny robiacy na mnie wrazenie zatłoczonego blokowiska.W sumie najwazniejsze jest z kim jedziesz a nie gdzie bo w dobrym towarzystwie Riwiera Turecka moze byc 7 cudem Świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććć Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:11 Wybieram się z mężem w 1 rocznicę ślubu :) zależy nam na łądnej plaży, widokach i spokoju :) dlatego nie myślimy o Alanyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 13.06.10, 13:44 Ładne plaże są w Cesme.Bodrum to taki duży port.Jakieś takie mało tureckie.Niektóre uliczki przypominają Grecje. W Alanii plaża jest super.Widoki też tylko z tym spokojem ciężko. Zdecydowanie rozrywkowy kurort. Oludeniz piękne widoki i dość spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewidzialny77 Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.chello.pl 13.06.10, 14:14 To zdecydowanie polecam Oludeniz lub piękne Iczmeler dzielnice Marmaris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena www.lena-pachotour.pl.tl IP: 78.163.164.* 13.06.10, 17:05 Oczywiszcze ze Alanya:) Zapraszam do pieknej Alanii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 07:28 Stanowczo Turcja Egiejska- bez dwóch zdań, widoki zapierają dech w piersiach, Alanya przy niej blado wypada. Służę zdjęciami i chętnie powiem też o wartych odwiedzenia hotelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Bodrum czy Alanya ? IP: 77.242.236.* 14.06.10, 09:56 a co powiecie na utopia world , 15km obok Alanya? tam też widoki są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek13 Re: Bodrum czy Alanya ? IP: *.polskieradio.pl 14.06.10, 10:33 Zdecydowanie wybrzeże egejskie. Byłam 2 razy w Alanji, w zeszłym tygodniu wróciłam z Bodrum- przepiekne, zupełnie inny klimet niz w Alanji,popłynelismy promem na grecka wyspę KOS-super wyciczka, także do Efez jest w miarę blisko. Znajomi polecali nam także okolice Marmaris, tam też warto sie wybrać.Miłego urlpu! Odpowiedz Link Zgłoś