Gość: Remi IP: *.as.kn.pl 01.08.10, 17:48 Czy ktoś mógłby podzielić się wrażeniami z tegorocznego wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikp6 Re: Hotel Venus koło Side 02.08.10, 22:38 Gość portalu: Remi napisał(a): Witam Byłam w Venus w czerwcu z dziećmi. W hotelu jest czysto , jedzenie bardzo dobre :) o której godzine zajdziesz wszystko jest jak na początku. Z leżakami nie było większego problemu, na plaży bar można również zjeść obiad. Kelnerzy głównie nastawieni na Niemieckich turystów- stoliki na kolacje im zajmowali stawiając napoje. My mimo napiwków po napoje do kolacji musieliśmy chodzić sami. Ogólnie hotel fajny - obłożenie w czerwcu rodziny z dziećmi i emeryci. Młodzieży zero. Jak cię coś jeszcze interesuje - pytaj :) > > Czy ktoś mógłby podzielić się wrażeniami z tegorocznego wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Hotel Venus koło Side 03.08.10, 10:49 forum.gazeta.pl/forum/w,20943,66620583,66620583,Venus_Side_Titreyengol.html Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: Hotel Venus koło Side 03.08.10, 11:31 Byłam dwa razy w hotelu Venus jak poszukasz w moich postach napewno znajdziesz wszystkie cenne informacje - lub napisz konkretnie co chciałabyś wiedzieć lub czego oczekujesz ! To mały hotel przy głównym deptaku dzielnicy Side Titeryengol co napewno , więc masz gdzie wyjść poza teren hotelowy , do plaży idziesz tym deptakiem spacerkiem ok.7 minut , przy deptaku hotele , sklepy i bary , na plaży leżaki bezpłatne i bar czynny do 17 .00 w opcji all , napoje przekąski , obiad i inne - zresztą hotel Venus wyróżnia bardzo dobre jedzenie , co do samego hotelu to budynek główny , budynek boczny i kilka bungalowów , dwa bary , basen główny z brodzikiem i zjeżdzalnią dla dzieci , basen boczny zjeżdzalnie większe i mały brodzik , plac zabaw itd. Pokoje czyste z balkonami urządzone jak większość w Tureckich hotelach . Myślałam że mój drugi pobyt będzie gorszy od poprzedniego ale było jeszcze lepiej i mogłabym jeszcze tam wrócić , do innych hoteli w Turcji w których byłam już napewno nie wrócę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Hotel Venus koło Side IP: *.as.kn.pl 04.08.10, 16:09 Dziękuję. Nie jestem bardzo wymagająca.Znam posty z lat ubiegłych. Chciałam tylko dowiedzieć się czy nie jest gorzej. Wygląda na to,że wszystko będzie dobrze a jest to mój pierwszy wyjazd do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: Hotel Venus koło Side 05.08.10, 07:31 To naprawdę dobry hotel ( oczywiście nie luksusowy ) ale piszesz że tego nie potrzebujesz , bardzo dobre jedzenie jak już pisałam a to napewno wielka zaleta w Turcji , można gdzieś wyjść poza teren bo jest deptak do plaży no i wszędzie blisko dolmuszem ! życzę CI miłego pobytu w hotelu Venus ! Będziesz coś zwiedzać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabel Re: Hotel Venus koło Side IP: *.159.48.130.static.crowley.pl 05.08.10, 07:50 Jakie biuro ma go w swojej ofercie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Hotel Venus koło Side IP: *.as.kn.pl 05.08.10, 20:50 Ja lecę z Itaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Hotel Venus koło Side IP: *.as.kn.pl 05.08.10, 20:49 Będę zwiedzać.Nie lubię tylko leżeć na plaży. Zakładam,że pojadę do Kapadocji i Pammukale,ale napewno jeszcze gdzieś się ruszę. Fajnie,że jest gdzie podreptać w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś