Dodaj do ulubionych

Alanya- hotele 3*

IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 17:49
witam, czy zna ktoś z Was godne polecenia hotele 3* w Alanyi, blisko centrum?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Alanya- hotele 3* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 21:52
      Byłam kiedyś w hotelu Acar w Oba, dobrze położony, ale taki sobie, mało sympatyczny, małe pokoje. Bardzo natomiast lubię Fatih- hotel bardzo klimatyczny, blisko plaży, jedzenie jak na 3 ok.
    • Gość: kacha Re: Alanya- hotele 3* IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.11, 08:13
      Ostatnio tam byłam Tekst linka
      • Gość: ania w.1 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gdynia.mm.pl 08.08.11, 08:22
        najlepszy 3*w jakim byłam (i chyba w Alanyi nie ma lepiej ocenianego ) Club Big Blue
      • hugo43 Re: Alanya- hotele 3* 08.08.11, 14:55
        no i jak bylo w Adzie?wybieramy sie tam w maju duza grupa.
    • Gość: ronin77 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.11, 12:15
      alladin beach-ok
      • Gość: Agata Re: Alanya- hotele 3* IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.11, 13:27
        Aladdin jest ok, ale nie ma go w ofercie polskich biur....
    • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gtitravel.pl 08.08.11, 15:20
      Witam,

Polecam takie hotele jak: Merhaba, Eftalia Aytur, My Aytap, Wasa, Acar, Mesut.

pozdrawiam
      • Gość: tatoo Re: Alanya- hotele 3* IP: 91.218.208.* 08.08.11, 18:25
        a co myślicie o parador ?
        • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Alanya- hotele 3* IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 21:03
          Parador to sympatyczny hotel - chociaż nieduży. Jeżeli szukasz hoteli z 2 posiłkami polecam Aurorę w Alany - ceniona bardzo przez naszych turystów mimo tego, że to kameralny hotel.
          • Gość: ania w.1 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.11, 07:01
            Aurora to totalny hotel bida - za 600 zł / tydz warto w innym wypadku omijać z daleka.
    • Gość: Ewa Re: Alanya- hotele 3* IP: *.zary.vectranet.pl 08.08.11, 22:18
      Bonapart, obecnie zmienil nazwe na seline. Jak dla mnie rewelacja. Mila obsluga, czysciutko, jedzenie przepyszne. Blisko plaza, tyle ze do kleopatry jedzie sie autobusem za 1,25 lt. bardzo blisko centrum rozrywek, bazarek sklepy. Polecam:)
      • Gość: ania w.1 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.11, 07:05
        osoba pod nickiem GTI_Travel_Poland poleca co popadnie - bez sładu i ładu to co jest w ofercie biura GTI - w życiu nie widziała tych hoteli
        • Gość: ania w.1 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.11, 07:26
          polecam czytać opinie o hotelach w necie i po problemie - średnia z kilku forów daje pełen no może prawie pełen obraz
          • Gość: Gość xyz Re: Alanya- hotele 3* IP: *.dynamic.mm.pl 09.08.11, 08:47
            Nie polecam hotelu Wasa. Tani ale kiepski. Jeśli już to na krótko i tylko jako baza wypadowa.
        • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gtitravel.pl 09.08.11, 09:36
          tak się składa, że widziałem około 150 hoteli zarówno na Riwierze Tureckiej jak i Egejskiej. Wiem, co sprzedaje biuro i wiem co można polecić. Aurora to najtańsza propozycja - kwestia na czym komu zależy.
          • Gość: ania w.1 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.11, 13:09
            pytanie było o hotele godne polecenia - ktoś kto poleca Aurorę na pewno w niej nie był :) i na pewno nie ma 3*
            • Gość: GTI_Travel_Poland Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gtitravel.pl 10.08.11, 12:27
              co tydzień mamy tam około 15 Gości - i tak jest od 5 lat. fakt, 3* nie ma.
              • Gość: ania w.1 Re: Alanya- hotele 3* IP: *.gdynia.mm.pl 18.08.11, 17:06
                o niczym to nie świadczy - watpię,żeby ktokolwiek wrócił 2 raz do Aurory - to naprawdę hotel bida z nędzą - byłam w Turcji 14 razy - w hotelach przewaznie 3*, wątpię żeby od 4-ch lat (byłąm tam wtedy) coś się zmieniło - w każdym razie na forach nic lepiej od tego czasu nie piszą
    • dzikuska0 Re: Alanya- hotele 3* 09.08.11, 08:48
      Ja lecę do Ark Suite - czytałam opinie, widziałam zdjęcia - Zobaczymy jak będzie :D
    • ania553 Re: Alanya- hotele 3* 10.08.11, 00:02
      Ja z rodziną byłam w tym roku w Alanyi i wybraliśmy hotel Elysse Beach w samym centrum miasta. Jak na 3* bardzo czysty,spokojny i polecam wszystkim.
      • Gość: Agata Re: Alanya- hotele 3* IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.11, 09:12
        a z jakiego biura jechałaś do Elysse Beach? W jakiej cenie był pobyt? Miałas all inclusive?\
    • asja2 Re: Alanya- hotele 3* 18.08.11, 13:40
      Potwierdzam Aurora to kompletna porażka, mało, to dramat, ja byłam w Ark Suite (wczoraj wróciłam) a mój tata w tym samym czasie w Aurorze z GTI, byłam widziałam, jedzenie paskudne i mało, zjełczałe masło, zgniłe pomidory, żadnego wyboru, mięsa nie uświadczysz, hotelik malutki, jedyny plus to niedaleko do plaży, pokoiki malutkie-dla 1 os., basenik malutki, przy samej ulicy, teren wokół hotelu mikroskopijny, Ark Suite to luksus w porównaniu z Aurorą, którą przechrzciliśmy na Norę, polecam -super naprawdę, tylko daleko do plaży, jest bus dowożący, ale to temat na następny post, piękny ogród, bananowce -akurat rosły banany, żarcie megapyszne, czysto na stołówce-białe obrusy!, dla dzieci bomba, zjeżdżalnie, 4 baseny + 3 brodziki, duży teren, obok extra plac zabaw, animacje dla dzieci i dorosłych, bar all inclusive ok, Elysse Beach widziałam tylko z zewnątrz, blisko plaży i przy samym Ataturku (głowna aleja)
      pozdr.
    • Gość: kra Re: Alanya- hotele 3* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 15:20
      A był ktoś może w Kleopatra Gondola ostatnio? Wykupiliśmy tam pobyt, ale przyznam, że mam trochę obaw po przeczytaniu opinii w forach ;-/
      Ale z drugiej strony specjalnie wymagający nie jesteśmy, wręcz przeciwnie - większość atrakcji z tzw. lepszych hoteli doprowadza jest mi absolutnie zbędna (animacje, wieczorki, dyskoteki itp).
      • Gość: TM. Re: Alanya- hotele 3* IP: 89.79.68.* 18.08.11, 21:31
        Nie jest zły także hotel Kandelor. Ma ładne czyste pokoje i super jedzenie z opcją AL. Polecam.
        • Gość: iwo Re: Alanya- hotele 3* IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 06:13
          Kleopatra Celine-doskonały- jedzenie za dobre , do plaży 5 m! byłam w tym roku 2 tyg. super- aż nie do uwierzenia!!!
    • antidotumm Re: Alanya- hotele 3* 06.08.12, 15:15
      Bylam w Merhabie i Eftalii Aytur, oba polecam bardzo! Merhaba ma piekniejszy ogrod i basen, za to w Eftalii ciut lepiej karmia....
      • Gość: hmm Re: Alanya- hotele 3* IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.12, 16:58
        na ogół liczba gwiazdek tureckich:= liczba gwiazdek europejskich -2

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka