macethan 14.02.05, 23:22 W wakacje 2004 parocwałem w Kenmare. Jest tu ktoś kto był tam wówaczas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macethan Re: Kto pracował w Kenmare u 17.02.05, 00:31 Lub ktoś kto pracował kiedys w tym miasteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Kto pracował w Kenmare u 17.02.05, 11:00 Nie pracowalam wprawdzie, ale byla tydzien na wakacjach. Przepiekna okolica. Bylismy pod koniec maja. Rododendrony pieknie kwitly w okolicach Killarney. Z Kenmare jezdzilismy zwiedzac Ring of Beara i Ring of Kerry. Ring of Beara jest cudownym miejscem dzikim, gdy Ring of Kerry jest bardzo przygotowany na turystow i...prawie przez nich zdeptany;-))) Wspaniale miejsce tez to Ladies View ponad Muckross lake. Jezioro tez piekne i caly pasaz do przejscia w okolicach jeziora. Mile wspomnienia urlopu.... Odpowiedz Link Zgłoś
annikka Re: Kto pracował w Kenmare u 24.02.05, 16:10 hej, ja tam pracowałam przez prawie 5 miesięcy. może się znamy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
macethan Re: Kto pracował w Kenmare u 07.03.05, 18:56 Ja pracowałem u Foleya, konkretnie Foley Guesthouse Odpowiedz Link Zgłoś
ludewik Re: Kto pracował w Kenmare u 05.03.05, 08:13 Nie pracowalem ale zamierzam. Prawdopodobnie znajde sie tam po swietach a moze i przed. Odpowiedz Link Zgłoś
macethan Re: Kto pracował w Kenmare u 07.03.05, 23:11 Jesli mogę zapytac to gdzie będzies pracował, tam gdzie ja tzn u Foleya Odpowiedz Link Zgłoś
annikka Re: Kto pracował w Kenmare u 09.03.05, 16:47 hej, w Foley's nie pracowałam, ale wysłałam tam swoje CV 2 tygodnie temu, jednak mi nie odpisali :( Pewnie wyląduję tam gdzie w zeszłym roku... Ladies View.. To jak? znamy się? Bo ja nie pamiętam nikogo ktoby pracował w Foleys... Pracowałeś tam między kwietniem a październikiem? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
macethan Re: Kto pracował w Kenmare u 10.03.05, 11:42 Tak pracowałem miedzy kwietniem a październikiem. Tylko u Foleya. Mam na imię Darek. Więc chyba sie rozmineliśmy. Jednak zycze powodzenia. I miłej podórży. Odpowiedz Link Zgłoś
ludewik Re: Kto pracował w Kenmare u 05.03.05, 08:13 Jakie ma ktos propozycje dostanai sie do Cork?? Odpowiedz Link Zgłoś
macethan Re: Kto pracował w Kenmare u 07.03.05, 23:10 Jasne, ze mam! Polecam połaczenie eurolines warszawa-london i national express london-cork, to wszystjko zajmuje 2 dni, i kosztuje niewiele szczególnie jak wykupujesz odrazu bilet powrotny Odpowiedz Link Zgłoś