Dodaj do ulubionych

aktualne ceny w Turcji???

IP: 212.244.241.* 12.03.12, 08:42
prosze o informacje o aktualnych cenach np. wody mineralnej.kawy.lodów,moze ktos wie jjakie sa ceny w knajpach?moj ostatni pobyt w Turcji to rok 2088 wiec pewnie i ceny sie zmieniły?
Obserwuj wątek
    • Gość: tigertiger Re: aktualne ceny w Turcji??? IP: *.jjs.pl 12.03.12, 09:20
      w maju o aktualne ceny pytaj:) no i doprecyzuj o jaką część Turcji i Ci chodzi:)
      w roku 2008 wycieczka statkiem kosztowała 10 euro na Riwierze Tureckiej, dziś już 15-20 euro. Benzyna jeszcze w zeszłym roku kosztowała 7 zł za litr, a dziś już 7 i pół. Jakie będą ceny w tym sezonie wiadomo będzie dopiero na początku maja, czyli na jego początku.
      W sklepach oczywiście ceny są stale, ale przecież nie pytasz ile kosztuje kawa w supermarkecie:)
      • Gość: BASIK Re: aktualne ceny w Turcji??? IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 14.03.12, 08:02
        Interesuje mnie dokładnie Alania...oczywiście,że nie chodzi mi o ceny kawy w sklepach:)ale w knajpach,tak jak pisalam interesuje mnie cena wody mineralnej jak tez piwka Efez,które bardzo lubie,jasne,ze ceny ulegaja zmianie dlatego chcialam wiedziec jakie sa obecnie,bylam 2 lata temu w Oludeniz a tam ceny sa wywindowane pod Anglików i Niemców,wiec jest bardzo drogo.
        • Gość: tigertiger Re: aktualne ceny w Turcji??? IP: *.jjs.pl 14.03.12, 09:38
          Nie odniosłam takiego wrażenia, że ceny są w Oludeniz szczególnie wysokie 2 lata temu. moim zdaniem ceny były niższe niż w Warszawie czy nad polskim morzem? No i ceny wycieczek w biurach lokalnych były według mnie nie wygórowane (inne ceny były dla polaków, a inne proponowali anglikom). Aktualnych cen z marca 2012 nie poznasz i nie ma sensu jak sądzę by je podawano, bo to nie sezon, możesz poznać ceny z września zeszłego roku przeglądając na tripadvisorze opinie turystów na team restauracji w Alanyi. www.tripadvisor.com/Restaurants-g297961-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html
          • Gość: BASIK Re: aktualne ceny w Turcji??? IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 15.03.12, 11:29
            dzieki za odpowiedz, po części zgadzam się z Tobą co do cen ,ale ja porównuję ceny w Alani z cenami w Oludeniz i jednak twierdze,ze sa sporo wyzsze:) co do lokalnych biur podróży to masz absolutną rację, ale ja praktycznie co miałam zwiedzic w Turcji to zwiedziałam i też korzystałam z lokalnych biur, a nie u rezydenta.
            • black_pukas Re: aktualne ceny w Turcji??? 15.03.12, 11:50
              Gość portalu: BASIK napisał(a):

> ale ja praktycznie co miałam zwiedzic w Turcji to zwiedziałam i też korzystałam z lokalnych > biur, a nie u rezydenta.

No co Ty nie powiesz, wszystkie lasy w Turcji już obczaiłaś?
    • Gość: P Re: aktualne ceny w Turcji??? IP: *.wro-com.net 16.03.12, 10:52
      > moj ostatni pobyt w Turcji to rok 2088 wiec pewnie i ceny sie zmieniły?

Byłem rok później, w 89' i wodór na stacjach kosztował praktycznie tyle samo. Tyle, że na granicy polsko-tureckiej był straszny korek, dlatego A4 Wrocław-Alanya wlekliśmy sie prawie 3 godziny!

• simon_r Re: aktualne ceny w Turcji??? 16.03.12, 14:24
        A kto to widział tankować wodór jak już w 2076 wprowadzili kieszonkowe reaktory fuzyjne!!... mój sprzęcior na czymś takim śmiga a jedno ładowanie wystarcza na podórz z Wwy do Sydney i z powrotem :)
    • Gość: tubylec Twój ostatni pobyt w Turcji był w 2088? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.12, 20:41
      To teraz chyba wszystko będzie tanie jak barszcz. A propos masz na sprzedaż tę maszynke co w czasie przerzuca, chętnie kupię.
      • Gość: StasiekK Re: Twój ostatni pobyt w Turcji był w 2088? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.12, 11:10
        Ja zawsze latam do turcji lewym korytarzem powietrzynm to zajmuje mi 25 min i nie stoje w korkach. Polecam. kiedy uzywalem prawego, ale tak jak piszecie korki i duzo dluzej..latam zawsze z Berlina, woj. Lubuskie. tez polecam
        • Gość: ha Re: Twój ostatni pobyt w Turcji był w 2088? IP: *.syrion.pl 21.06.13, 13:00
          Przeczytałam wszystkie posty ale nadal nie wiem jakie są ceny w Turcji. może wreszcie zamiast się przechwalać ktoś napisze na temat?
          • Gość: gość Re: Twój ostatni pobyt w Turcji był w 2088? IP: *.jjs.pl 21.06.13, 14:43
            Jeśli z równym zrozumieniem co "wszystkie posty" o Kemer to wcale mnie nie dziwi, że nic nie wiesz:). Turcja jest ponad dwukrotnie większa od Polski i nie pytanie o jakieś stałe ceny w Turcji to absurd. Jeśli chodzi o poszczególne kurorty turystyczne to jedne są droższe inne tańsze, Kemer jest najdroższym na riwierze Tureckiej z punku widzenia polskiego turysty. Nad morze egejskim równie drogi jak Kemer jest chyba tylko Bodrum i Cesme. Pytanie zadałeś więc zdecydowanie nie precyzyjnie? O jakie ceny pytasz konkretnie i w jakim rejonie? Bez doprecyzowania pytania nie możesz oczekiwać, rzetelnej odpowiedzi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka