krzysliw 17.06.04, 15:53 Czy ktos byl moze w hotelu Riva Delta lub Riva Bella. Mam zamiar wyjechac z rodzina na 2 tygodnie na impreze organizowana przez GTI Travel. Prosze o opinie. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: GTI - HOTEL RIVA DELTA IP: *.toya.net.pl 21.06.04, 22:11 Czesc Krzysztofie. GTI to świetny wybor, a hotelik(zarowno Delta jak i Bella) jeszcze lepszy.super obsluga, jedzonko wysmienite i dzieciaczki tez sie nie nudza. Riva to sieciowe holete i sa wlasnoscia gti.Riva delta jest w okolicach alanyi a riva bella w side.(w side jest wiecej niemcow i ceny tez sa pod nich, alanya jest tansza i weselsza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josek Re: GTI - HOTEL RIVA DELTA IP: *.g.pppool.de 23.06.04, 22:53 Jestem z Niemiec.Moja sasiadka byla z GTI w Riva Bela w Side i byla bardzo zadowolona.Bylem sam juz pare razy w Side i musze powiedziec ze sa tam piekne plaze.Jak sam pewnie zauwazysz przed samym hotelem Riva Bella odcinek plazy jest dosyc kamienisty.Pozatym wszystko jest super Odpowiedz Link Zgłoś