noyle 08.03.06, 16:09 witam wlasnie mam okazje byc w Filandi wrazenia raczej na plus ale sa i minusy pozdrawiam jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puola Re: pozdrowienia z Lahti 08.03.06, 16:17 noyle napisał: > witam > wlasnie mam okazje byc w Filandi > wrazenia raczej na plus ale sa i minusy > pozdrawiam > jacek no to beknij cos o +-. Odpowiedz Link Zgłoś
tilda1 Re: pozdrowienia z Lahti 08.03.06, 18:52 Ja w Lahti bylam rok temu na skokach. Wielkim minusem byla zbyt mala ilosc miejsc parkingowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
puola Re: pozdrowienia z Lahti 08.03.06, 19:46 tilda1 napisała: > Ja w Lahti bylam rok temu na skokach. Wielkim minusem byla zbyt mala ilosc > miejsc parkingowych :) No jasne powinno tam byc przygotowanych milion miejsc parkingowych tuz kolo skoczni bo raz do toku jest zapotrzebowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tilda1 Re: pozdrowienia z Lahti 09.03.06, 09:14 nie badz taka/taki madry puola, jezeli mowimy o powaznej imprezie, powinno byc to zapewnione i nie mowie ze tuz kolo skoczni ale w poblizu jezeli nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: pozdrowienia z Lahti 09.03.06, 22:01 w tym roku nie bylo chyba takich problemow przynajmniej w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
tilda1 Re: pozdrowienia z Lahti 10.03.06, 09:31 nap oczatku napisales o plusach i minusach, moze cos szerzej na ten temat :)? Odpowiedz Link Zgłoś
daria2910 Re: pozdrowienia z Lahti 10.03.06, 23:24 hej,mialam okazje byc na skokach w tym roku! bylam w niedziele bylo duzo ludzi a co mnie zaskoczylo bardzo bardzo wielu Polakow, poznalismy grupke Polakow i razem kibicowalismy, bylo nas kolo 15 i tyle samo flag, bylo naprawde super, niesamowite przezycie ale przez stanie na mrozie jestem chora..ale bylo warto zachorowac:) Odpowiedz Link Zgłoś