racibor10 21.08.12, 10:35 Chciałbym się w końcu wybrać to Turcji na wczasy. Jakie miejsce możecie polecić na pierwszy raz? Chiałbym i pozwiedzać i poodpoczywać? Myślałem o Alanyi czy to dobry wybór? _________________ katering Poznań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Gdzie pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 12:40 ja wybrałam na opierwszy raz Turcje Egejska, a dokladnie Marmaris - byłam bardzo zawiedziona, przede wszystkim jakościa plaż. Teraz mam drugie podjescie do Turcji - Side. Gdybym wybierała sie ponownie wybrałabym Kusadasi lub Cesme, wiec czesci egejskiej dałabym szanse bo opisy tych miejscowosci mnie zaciekawiły. Wszystko zalezy czego szukasz: spokoju czy rozrywki? plazy czy basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: Gdzie pierwszy raz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.12, 19:11 Alanya to ostatnia opcja :( Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Gdzie pierwszy raz 21.08.12, 19:20 Wyważ opinię!Zobaczysz jak pojedziesz,większe porównanie będzie.Egejska riwiera to na północ od Bodrum mniej więcej.To do poprzednika.Cała reszta z Alanią to anatolijska (soczewka Turcji) i całkiem odmienna Celicja z Licją tak gdzieś od Antalii do Bodrum.Inaczej zwana riwierą likijska. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Gdzie pierwszy raz 21.08.12, 21:19 Ale tak czy owak nie da sie podpowiedziec gdzie jechac pierwszy raz? Egejska jest bardziej grecka .. A Riwiera? Tego jeszcze nie wiem ale myslę, ze już bardziej turecka.. Niedługo sie o tym przekonam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Gdzie pierwszy raz 21.08.12, 23:22 Side jest ok, plaże przyzwoite, jest co zwiedzać, blisko jest Aspendos, Perge, samo Side też fajne, Manavgat, niedaleko do lotniska. My byliśmy dwa razy w Side, raz w Bodrum, raz w Kusadasi,raz w Alanya'i, Alanya najsłabiej wypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Gdzie pierwszy raz IP: 195.205.171.* 22.08.12, 01:16 moze w samochodzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś