Dodaj do ulubionych

Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service

IP: 217.153.187.* 12.08.04, 18:44
Witam wszystkich serdecznie

Jestem pracownica biura podróży Wezyr Holiday Service. Jesli macie
jakiekolwiek
pytania..:) pytajcie. Jestem bardzo obiektywna jesli chodzi o udzielanie
jakichkolwiek opinii, bardzo krytycznym okiem patrze na hotele, nigdy nie
sprzedaję fatalnych. NR GADU GADU - 523 90 62 mail bezposredni
sprzedaz@wezyrholidays.pl. Jesli chcą Państwo uzyskać najlepszą radę
dotycząca
wyboru miejscowości, hotelu i innych rzeczy zapraszam do współpracy. Z mojej
strony obiecuję szczerośc wypowiedzi.

Pozdrawiam
Ania

------------------------------------------------------------------------------
--

« poprzedni list Sortuj: drzewko od najstarszego od najnowszego drzewko
odwrotne pokaż treść wszystkich

Obserwuj wątek
    • Gość: piolac7597 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 18:56
      zastanawiamy się nad Halici HV w Marmaris. Warto? Trochę boję się bungalowów no
      i to chyba jedyny hotel 4* bez TV!!! Ale może coś innego to rekompensuje.
      Nasz syn /21 lat / wybiera się z kolei do Alanyi 15.09 i upatrzył Kleopatrę
      Elite. I tak gdzieś z Wami pojedziemy ale co myślisz o naszym wyborze? Dzięki
      • kai68 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 08:16
        Gość portalu: piolac7597 napisał(a):

> zastanawiamy się nad Halici HV w Marmaris. Warto? Trochę boję się bungalowów
        no
        >
        > i to chyba jedyny hotel 4* bez TV!!! Ale może coś innego to rekompensuje.
        > Nasz syn /21 lat / wybiera się z kolei do Alanyi 15.09 i upatrzył Kleopatrę
        > Elite. I tak gdzieś z Wami pojedziemy ale co myślisz o naszym wyborze? Dzięki

No bo wiadomo, że TV na wakacjach to najważniejsz rzecz. Skandal, pokój bez TV!
        Rekompensata musi być nbardzo duża....
        • piolac Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 09:28
          Lubisz się czepiać prawda? Wyobraź sobie że ten hotel / Halici / ma w katalogu
          Neckermanna 2,5* a nie 4* jak w wezyrze. Biorąc pod uwagę, że chyba nie ma
          hoteli 4* bez TV to można się zastanawiać kto ma rację w kategoryzacji. I jesli
          jadę to chcę wiedzieć czy jak płacę za 4 to dostaję 2,5* czy jednak 4* - a może
          gdzieś jest jakieś niedomówienie. pzdr
      • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 09:27
        Witam serdecznie. Jeśli chodzi o Halici podobał mi się, jest położony na
        wzgórzu, skąd rościąga sie ładny widok, hotel w lesie - tak go nazywam.
        Standard bungalowów - 3*, club villowy, przyjemna atmosfera, trochę trzeba
        dojśc do plaży, ale polecam. UWAGA - trzeba podchodzic pod górke do hotelu
        (małą). Kleopatra Elite to jeden z bardziej popularnych hoteli w Alanyi, ma
        bardzo dobrą lokalizację, mi się w nim podobało, jednak byłam na początku
        sezonu. Trochę na forum głośno o Klopatrze Elite. Hotel w sierpniu nie poradził
        sobie z ogromem klientów napływających do niego. W związku z licznymi "walkami"
        z naszej strony jak i ze strony naszej tureckiej firmy Odeon, wiem, że już
        wszystko jest w porządku.

Pozdrawiam
    • Gość: asia Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 09:28
      to proszę o opinię na temat hotelu mermaid dr hildegard bo tam właśnie
      wybieram się z waszym biurem 01.09
    • Gość: Kasia Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:34
      Byłam w maju czyli praktycznie przed sezonem w hotelu Minerva i było naprawde
      dobrze. Oczywiście bez przesady, nie było to żadna rewelacja, ale hotel w
      porządku, jedzenia dużo, pokoje czyste, sprzątane często, obsługa bardzo miła.
      Bez zarzutu. Co się więc stało?? Ostatnio czytałam wiele bardzo niemiłych
      rzeczy o tym wlasnie hotelu: nie było miejsc jak przyjechali turyści, było
      brudno, grzyb w toaletach... i wiele, wiele innych niefajnych rzeczy. Czy to
      prawda, że rozwiązaliście z nimi umowę i juz nie ma wyjazdów do Minervy?
      • Gość: szeretet Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.04, 09:47
        Cześć,
        Waham się pomiędzy Irmak (polecony choć ma tylko 2.5*) i Kalemci (3*), obydwa w
        Marmaris. Czy to prawda że to miejsce jest idealne dla młodych ludzi (kluby,
        rozrywka) a także dobrym miejscem startowym na wycieczki?
        dzięki
        • Gość: asia Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 10:11
          z tego co wiem lepsza jest alanya,byłam tam 4 lata temu było rewelacyjnie a
          podobno teraz jeszcze lepiej,poza tym moi znajomi byli w marmaris i raczej do
          odpoczynku.
      • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 11:23
        Hotel Minerva wycofaliśmy z oferty Wezyra ponieważ nie poradził sobie z
        napływem klientów w trakcie sezonu szczytowego.
    • Gość: bianeczka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:04
      Może wiesz coś na temat hotelu Kleopatra Dreams Beach? Pozdrawiam
      • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 11:24
        Nie jest to hotel z oferty mojego biura. Przykro mi, z zasady nie udzielam info
        na temat hoteli konkurenci
      • Gość: Agnieszka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:02
        Czy mogłabyś mi udzielić informacji na temat hotelu Sunshine? Czy faktycznie
        zasługuje on na 4*?
        • Gość: Warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: 217.153.187.* 13.08.04, 13:09
          zasługuje w 100% :)
          • prospero77 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 16:14
            Poproszę kilka słów na temat hotelu ELBE w Alanyi.
            • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 17:31
              to nie jest hotel z oferty Wezyra. Napisałam już, ze nie mogę opisywac hoteli
              konkurencji.
          • Gość: marta Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 16:22
            czesc. mam pytanie...doszły mnie słychy, że bardzo dokładnie testowałaś odżywki
            do włosów i szampony w lepszych hotelach, nawet łamiąc jakiekolwiek zasady
            dobrego wychowania. wybieram się do hotelu papilon bellvill i mam pytanie, czy
            mogę się zdać na kosmetyki hotelowe, czy zalecasz zabrać z domu?? dzięki...
    • Gość: Tosia Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: 193.128.25.* 13.08.04, 13:22
      A jaka jest Twoja opinia o hotelu Sidera
      • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 17:33
        Bardzo fajne 5*, bedziesz zadowolona. Chociaz mogę zasugerowac Pemar Beach -
        zupełnie nowy 5* hotel. Ma dobre ceny na wejście.

Pozdrawiam
    • Gość: gumiś Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:56
      Jak ci nie wstyd pracujesz w firmie od niedawna bo przeszłaś z Lingwisty!!!!!!
      Jak szef się dowie że w pracy zajmujesz się pierdołami to napewno cię
      zwolni!!!!!!!!! Znam cię bardzo dobrze, i twojego szefa też także daj sobie
      spokój dziewczyno.
      • Gość: kaśka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 17:06
        Cześć mam pytanie doszły mnie słuchy, że bardzo dokładnie testowałaś odżywki do
        włosów i szampony w lepszych hotelach. Wybieram się do hotelu Venezia Palace
        Deluxe Resort i mam pytanie, czy mogę się zdać na kosmetyki hotelowe, czy
        zalecasz zabrać z domu ? Dzięki.
      • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 17:42
        Moj Szef bardzo dobrze wie, że jestem na każdym forum turystycznym, jednak nie
        wnika w moje komentarze i w moją pracę na forum. To, ze jestem od niedawna w
        Wezyrze to fakt, ale chyba 7 miesięcy to wystarczy, zeby poznac wszystkie
        hotele, szczególnie, ze byłam 3 razy na study tour i miałam dokładne szkolenie
        na temat hoteli. Turystyka to moje hobby, uwielbiam tą pracę i każdy klient
        jest dla mnie priotyterem, o czym każda osoba, która ma ze mną do czynienia
        bardzo dobrze wie. Na uszczypiwą uwagę odpowiadam po raz ostatni, na to, ze
        testowałam odzywki do włosów z hotelu Papillon - tak jak najbardziej - w końcu
        tam mieszkałam. Zasady dobrego zachowania czasem łamię..ponieważ jestem tylko
        człowiekiem. Zainteresowanym bardzo dziekuję za maile. Dla wszystkich tych,
        którzy chcą mi dociąć zapraszam do realu by mi powiedzieli prosto w oczy.

Pozdrawiam
        Ania
        • Gość: szeretet Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.04, 17:51
          Ponawiam pytanie o hotel Irmak (2.5*) i Kalemci (3*), w Marmaris, obydwa w
          ofercie Wezyra.
          dzieki
          • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 21:29
            Iramk - polecam jak najbardziej. Nie widziałam, ale zobaczę poniewaz w
            poniedziałek lecę do Marmaris. Moi klieci wrócili z Irmaka bardzo zadowoleni,
            jesli bedziesz zainteresowany a oni sie zgodza podam Ci do nich maila na
            poparcie moich słów, ze hotel jest ok, jest w samym centrum, wiec wszędzie
            blisko, Kalemci 3 *, jakosć Q, najczesciej polecany przeze mnie 3* hotel z HB w
            Marmaris. Galeria Park jeszcze fajniesza, tylko all inclusive, wiec droższa.
            • Gość: westman Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:27
              witam.Macie w swojej ofercie hotel Saritas z tego co mi wiadomo aktualnie jest
              w remoncie,dlaczego sprzedajecie cos czego nie mozecie pozniej zaoferowac.To
              jest chyba raczej nie w porzadku tak pogrywac na klientach
        • Gość: kaśka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 17:54
          Jak byłaś 3 razy na stady to powiedz mi jak wygląda hotel Sidera ?
          • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 21:31
            wyglada fajnie, ale nie jest to hotel w którym sie "zakochałam", preferuję
            Doganay,Meryana i Botanika. Jesli ktos pyta o 5* w regionie Alanyi polecam
            własnie te hotele.
            • warszawianka Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 13.08.04, 21:34
              UWAGA!W PONIEDZIAŁEK LECĘ DO MARMARIS, NIE BEDZIE MNIE PRZEZ PÓŁTORA TYGODNIA.
              PROSZĘ SIĘ WSTRZYMAC Z MAILAMI, PONIEWAŻ NIE ODPOWIEM NA NIE DO 25.08.
              POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

ANIA
              • Gość: Oleś Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:54
                Warszawianka, ty chyba masz bardzo mało pracy u siebie w biurze skoro siedzisz
                ciągle na tym forum i zajmujesz się głupotami zamiast skupić się na obsłudze
                klienta.Co to kogo obchodzi że pracujesz w Wezyr-ze i jak widzisz Twoje opinie
                są zbyteczne bo jesteś tylko "obiekte" kpin i nikt powaznie nie traktuje tu
                twojej obecności.Radzę Ci, zajmij się pracą w biurze bezpośrednio z klientem
                lub telefonicznie a nie ośmieszasz i wystawiasz na kpiny całą firmę Wezyr
                Holiday Service.
                P.S.7 MIESIĘCY PRACY W TURYSTYCE TO JESZCZE ZBYT MAŁO ABY MÓC SIĘ BARDZO PEWNIE
                WYPOWIADAĆ I DORADZAĆ SWOIM KLIENTOM ,JESZCZE
            • Gość: ania Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.biskupin.wroc.pl 16.04.05, 13:51
              witam!
              Byłam z Wezyrem w zeszłym roku w hotelu serapsu, hotel bardzo nam się podaobał,
              w tym roku też zamierzam wyjechać z Wezyrem, zastanawiamy się na mEryanem lub
              Parkiem Conti, który byłby dla nas lepszy biorąc pod uwagę, że jedziemy z 3-
              letnim dzieckiem
    • Gość: mr. gentlemen Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.eranet.pl 17.08.04, 13:52
      Mam pytanie.
      Mianowicie byłem już w Turcji (w Belek), w hotelu Cornelia Resort - polecam,
      jest rewelacyjny. Chiałem na początku pojechać z Państwa biura, cena za 2 tyg.
      wynosiła ok. 17,7 tyś. pln - byłem gotów tyle zapłacić. Ale dla pewności udałem
      się do innego biura (konkurecja - w Warszawie, na Tamce to są Państwa
      sąsiedzi), a tam za tą samą ofertę zapłaciłem prawie 5 tyś. pln mniej. Na czym
      polega ta różnica?
    • Gość: miś Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:13
      Aniu czy już wróciłaś?
      chcę abyś odpowiedziała na kilka pytań!
    • Gość: Kate206 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.08.04, 14:25
      witam
      mialabym takie pytanka:
      czy wiesz moze jak koncza sie sprawy reklamacji skladanych do wezyra?
      jakie sa szanse dla turystow na uzyskanie jakiegos "odszkodowania"?
      wiem ze istnieje cos takiego jak karta frankfurcka okreslajaca w % wysokosci
      odszkodowan jakich moze domagac sie niezadowolony klient, czy jest ona brana
      pod uwage podczas rozpatrywania roszczen?
    • aga007 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service 27.08.04, 09:05
      Ja bym prosiła o opinie o hotelu SARITAS
    • Gość: Rikardo Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:12
      Witam serdecznie. Ja wybieram się do hotelu Blue Star 2,5km od Alanyi. Jest to
      podobno hotel **** a ja wybrałem opcję all za 1500zl, proszę mi wiec
      podpowiedziec troche o tym hotelu i czy dobrze zrobiłem ze wybrałem ten a nie
      np. Kleopatra Elite?
    • Gość: mar Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.swic.dialup.inetia.pl 30.08.04, 18:23
      Witam!
      Chciałbym zadac Tobie kilka pytan zwiazanych z moim wyjazdem do turcji.
      Wyjezdzam 29.09 do hotelu SERAPSU w Alani. Chciałbym się dowiedziec czy moj
      wybor jest trafny? Czytalem na forum o rezydentach! Powiedz mi, czy rezydent
      ma obowiazek zadbac o to zebysmy zostali zakwaterowani w hotelu? Mysle, ze nasz
      pobyt będziemy mile wspominac!

DZIEKI ZA INFORMACJE!!!

Pozdrawiam i mysle, ze Twój wyjazd był udany.

Mariusz m_witus@poczta.onet.pl

• Gość: Magda Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.04, 14:45
      Jade -tego do hotelu Püren (Alanya). Czy mozesz mi cos napisac na jego temat?
      Czy jest daleko od plazy i od centrum? Gdzie mozna znalezc mape Alanyi, czy
      jest jakas szansa na wydruk z internetu?
      Pozdrawiam.
      Magda
      • Gość: luna27 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.04, 17:28
        jade do club aqua plaza , chciałabym wiedziec cos o regionie w ktorym on sie
        znajduje, i czy hotel polecasz dla 1,5 rocznego dziecka? z góry bardzo dziekuje
        • Gość: DUDEK Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:58
          ANI JUŻ NIE MA NA FORUM ,
          ZOSTAŁA W TURCJI ,
          WIĘC NIE PISZCIE BO NIE ODPOWIE NA WASZE PYTANIA
          POZDRAWIAM
          • Gość: gośc Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:00
            Poważnie zdecydowała się tam pozostać? nie wiem czy jej zazdrościć czy
            współczuć, wiesz może czy jest uchwytna najakimś innym forum
    • Gość: ola i kasia Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.net.pulawy.pl 12.09.04, 20:44
      jedziemy z wezyrem do alanyi do hotelu Kleopatra Inn 15 września .wczasy
      wykupiłyśmy za gotówke 7 września w puławskim biurze podróży Global Trawel nie
      dostałyśmy dotąd potwierdzenia rezerwacji.Jesteśmy trochę przerażone czytając
      opinie tych któży byli ostatnio z wezyrem w turcji.
    • Gość: Stiwi Salmakis Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:05
      Zainteresował mnie ten hotel niemal w centrum Bodrum (w miesiącu wrześniu),
      jednak po różnych mało pochlebnych opiniach o Wezyrze, to nie wiem czy jest
      sens ryzykować, zwłaszcza że np Neckermann ma w tej samej cenie ten hotel, tyle
      że z wylotem z Niemiec. W Wezyrze jest to jedyny hotel praktycznie w centrum
      Bodrum (1 km od niego), więc w razie ewentualnej zmiany hotelu wyląduje
      najbliżej 10km od Bodrum?
    • Gość: Viola Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:30
      Witam mam pytanie w tym roku wybieram się na wakacje z Wezyrem do Turcji -
      hotel Perdikia i chciałabym sie czegoś więcej dowiedziec na temat tego hotelu,
      jeśli mozesz to powiedz mi coś więcej na temat tego hotelu
      • Gość: Magda Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:34
        Witam !
        Ja też proszę o opinie na temat Państwa hoteli w Oludeniz. A jaki jest Oludeniz
        Resort ? Chcę jechać z 2-letnim dzieckiem i słyszałam że Perdikia jest kiepska
        i że lepiej z malcem wybrać opcję All ?
        Dziękuję
        Magda
    • Gość: mira. Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:12
      Witam.Lecimy do Turcji pierwszy raz i dlatego każda rada i opinia jest dla nas
      cenna.Pobyt 22.06.-06.07.2005 w hotelu Krizantem.Jeśli możesz to prosze o
      opinię hotelu i może kilka praktycznych porad.Z góry dzięki
      • Gość: Gosia Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:48
        Prosze o opinie o hotelu Lemon HOtels Sahara Beach w Konakly
    • Gość: szalona132 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.echostar.pl 24.05.05, 22:57
      Proszę o opnię na temat Hotelu Lemon Beach w Alany. Wybieram się 22 czerwca i
      chciałabym uzyskać więcej informacji na temat tego hotelu. W miediach jest ich
      bardzo mało. Będę wdzięczna .Pozdrawiam
    • Gość: beata1974 Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:00
      Jadę do Alanya 22.06.2005 r. proszę o informację czy dostanę tam na miejscu w
      supermarkecie Migros czy tym podobnym pampersy,obiadki w słoikach,soki dla
      dzieci itp? Jadę z 2 latkiem.
    • Gość: aga Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: 217.153.33.* 25.05.05, 13:31
      Jade w pod koniec czerwca z wezyrem do hotelu Club Armonia-bordum, czy możesz
      coś o nim powiedzieć?
    • Gość: endriu Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:09
      Bardzo prosze o informacje na temat miejscowosci mahmutlar i hotelu Astor Beach
      bo tam z Wezyrem wybieram sie 22.czerwca a opinie na temat tej miejscowosci sa
      rózne?
    • Gość: endriu Re: Jestem pracownicą Wezyr Holiday Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:12
      Bardzo prosze informacje na temat Hotelu Astor Beach i miejscowosci Mahmutlar
      bo tam własnie w 9 osób 3wybieramy sie 22.06.2005r. z Waszym biurem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka