dorota402 17.02.07, 22:41 Proszę o inf. czy można jechac w ciemno i na miejscu szukać noclegów. A może ktoś ma namiary na tanie spanie w Druskiennikch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meo.z Re: noclegi w Druskiennikach 18.02.07, 09:58 Mysle ze mozesz jechac w ciemno, nie jest szczyt sezonu wiec nie powinno byc problemu. Ewentualnie mozesz sprawdzic www.druskininkai.lt/index.php/en/22905/ po lewej stronie masz wybor B&B, hoteli, Guest houses z mozliwoscia zabookowania prywatnego noclegu m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikor Re: noclegi w Druskiennikach IP: 195.75.207.* 03.04.07, 11:59 Jak ktoś będzie w sezonie i bierze pod uwagę namiot to polecam nowy kemping - tak nowoczesnych nie ma za wiele nawet w Zachodniej Europie. Poza tym ten jest nowiutki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.static.zebra.lt 11.01.09, 20:41 www.domy-letniskowe.com/domy_letniskowe_details.php?obj_nr=24517 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi43 Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:10 Przy głównej ulicy (naprzeciw domu towarowego) znajduje się punkt informacji turystycznej. Mają tam namiary na kwatery prywatne. Można dogadać się po polsku. Nie było problemów w pełni sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celka Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:21 co do kwater to nie ma problemu, byliśmy w sierpniu i było duzo do wyboru :) info z centrum inf tur. ale chceliśmy hotel w aquaparku i nie było miesjc..rezerwowalismy ze strony www.ultram.pl/strona.php?36283 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurelax Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.sejnet.pl 19.11.09, 13:31 witam super nocleg dla od 1do 8 osób cena za os/dobe to35 lt,masz telefon +370 65086045 osoba do kontaktu to elvyra ,powiedz że od jurka z krasnopola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: noclegi w Druskiennikach IP: 77.255.240.* 04.12.09, 19:58 Jeśli nadal poszukujesz tanich kwater, mogę podać. Byliśmy w październiku, wychodziło po 45 zł od osoby w centrum przy deptaku i 5 min od Aqaparku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: noclegi w Druskiennikach IP: 77.255.43.* 25.01.10, 16:15 Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś udostępniła więcej info na temat tej kwatery, bo brzmi bardzo interesująco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danae Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.rev.pro-internet.pl 22.03.10, 08:13 Witam, przeczytałam właśnie, że masz ciekawy namiar na noclegi w Druskiennikach. Czy możesz podzielić się tą informacją? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: noclegi w Druskiennikach 15.04.10, 08:46 Ja też się chetęnie dowiem. Proszę o namiary na maila gazetowego. Wybieram się do Druskiennik i szukam tanich noclegów. Odpowiedz Link Zgłoś
tome-k-1000 Re: noclegi w Druskiennikach 18.02.10, 12:58 Witam, byłem na wyjeździe w Druskiennikach i było super, faktycznie polecam. A co do możliwości znalezienia fajnego miejsca na nocleg ( i niedrogiego:) to polecam serwis www.noclegi-litwa.pl Mają w ofercie różne "miejscówki" - hotele, pensjonaty a nawet mieszkania do wynajęcia na kilka dni. Polecam wszystkim. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.chello.pl 26.02.10, 16:52 Ja też rezerwowałem przez www.noclegi-litwa.pl mieszkanie na sylwestra w Druskiennikach. Tanio nie było bo to okres sylwestrowy wiec nie wiem jak z cenami po za sezonem świątecznym. Mieszkanko suuuper. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opinie Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.spa-vilnius.lt 08.03.10, 12:59 www.domy-letniskowe.com/domy_letniskowe_details.php?obj_nr=24517 Witam, Dziękujemy za nocleg i miło spędzony czas w Druskiennikach, szkoda że tak krótko ale wynikły problemy, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i mam nadzieję że szybko wrócimy tym razem na dłużej. Pozdrawiam Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawko Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.chello.pl 09.03.10, 22:55 Czy ktoś może był w tym hotelu www.noclegi-litwa.pl/LD016-Hotel-Violeta,8,9 Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: noclegi w Druskiennikach 18.05.10, 10:10 Na miejscu można szukać, ale gdybyś chciał/ła namiary daj znać na maila, bo w majówkę byłam - 35 zł od osoby i jeszcze zniżka na basen:). Warunki przeciętne, ale wszytsko co potrzebne było. Odpowiedz Link Zgłoś
wycieczkinalitwe Re: noclegi w Druskiennikach 31.03.11, 18:37 Zależy czego szukasz. Na przykład hotel Aqua (ten co jest połączony z aquaparkiem) na weekendy radzę wcześniej rezerwować. Co do bazy noclegowej w Druskiennikach to polecam stronę internetową LitwaTravel.pl. Myślę, że Druskienniki mają na dosyć bogatą bazę noclegową że można jechać w ciemno. Ogólnie polecam wycieczki na Litwę bo jest to bardzo ciekawy kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocleg Re: noclegi w Druskiennikach IP: *.spa-vilnius.lt 18.05.11, 07:49 www.tanie-noclegi.lt Cena od 35zl. Odpowiedz Link Zgłoś