Gość: lussi998 IP: *.v4.arkomnet.eu 02.03.14, 11:34 Bardzo proszę o aktualne opinie o hotelu Family Belvedere , wybieramy się do Turcji w sierpniu i mam nadzieję że nie będzie rozczarowania . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Family Belvedere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.14, 21:44 Ja również 28 sierpnia tam sie wybieram...ktos byl i wie na co uwazac ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek xxx Re: Family Belvedere IP: *.kajakom.pl 13.08.14, 17:54 i ja sie wybieram z diewczyna 28 sierpnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Family Belvedere IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 18:13 Z Wawy? Do slonecznego zobaczenia!! Pamietaj zeby nie kupować wycieczek w Alfa star,mam sprawdzone biuro w bodrum. Kilkanascie euro taniej na jednej wycieczce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx87 Re: Family Belvedere IP: *.kajakom.pl 17.08.14, 22:52 Dzięki za info z wrocka lecimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
klsvoyages Re: Family Belvedere 24.08.14, 22:23 Witam! Nazywam sie Dorota.Od 20 lat wraz z mezem prowadze lokalne biuro podrozy w Bodrum-Gumbet.Biuro nasze nazywa sie KLS VOYAGES.Jestesmy w centrum Gumbet obok hotelu Baba i hotelu Nagi Beach.Oferujemy wyc?eczk? fakultatywne z polskim przewodn?ikiem po bardzo atrakcyjnych cenach..Obslugujemy wszystkie hotele w rejonie polwyspu Bodrum.Serdecznie zapraszam do zapoznania sie z nasza szczegolowa oferta,na naszej stronie inetrnetowej www.klsvoyages.com. Zapraszam takze do kontaktu mailowego dbeling80@wp.pl albo na komorke 00 90 535 679 06 54. Pozdraw?am ? zapraszam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Family Belvedere IP: *.play-internet.pl 24.08.14, 22:24 Wlasnie to biuro mialam na mysli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś