Dodaj do ulubionych

Armonia Holiday Village Turcja

10.08.14, 17:02
Czy ktoś był w ostatnim czasie w tym hotelu? Jakie są wasze opinie? Warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Armonia Holiday Village Turcja IP: 109.207.103.* 10.08.14, 18:34
      Tragiczne pokoje ciasno, za dużo ludzi za mały teren, totalne zadu.....
    • Gość: Anna Re: Armonia Holiday Village Turcja IP: 194.24.2.* 12.08.14, 12:31
      Opinie z holidaycheck: www.holidaycheck.pl/hr/533acd70-fdee-3e0d-b452-a4c595823dcf
    • Gość: mietek Re: Armonia Holiday Village Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 15:16
      Nie polecam szczególnie za pieniądze które żąda Itaka !
    • Gość: artek- Re: Armonia Holiday Village Turcja IP: 194.42.111.* 12.08.14, 21:09
      Byliśmy z zona i corka (3 lata) w zeszłym roku na początku sierpnia i wspominając teraz mam mieszane uczucia:
      Odnosnie plusow:
      1. Dosc zbity teren hotelowy - dla mnie zaleta, wszędzie blisko (plaza-pokoj-restauracje),
      2. Jedzenie najgorsze, dosc urozmaicone,
      3. Fajne animacje wieczorne
      4. Niezbyt dużo Rosjan, więcej Holendrow, Anglikow :)
      Odnosnie minusow:
      1. Pokoje rzeczywiście sa male i nie tak cukierkowe jak na zdjęciach Itaki,
      2. Powiewalo dość zimnym wiatrem - mnie było zimniej niż w Egipcie/Hurghadzie,
      3. Woda w morzu dosc zimna,
      4. Bardzo zle sprzątanie, po sprzątaniu w pokoju unosil się zapach nie swiezosci a raczej zgnilej szmaty,
      Dla mnie obojętne choć dla niektórych mogloby być ważne:
      5 Daleko od wszystkiego - centrum, sklepow itd.,

Podsumowywujac niezle, choc mogloby byc lepiej, szczegolnie pokoje. Hotel na 5 gwiazdek raczej nie zasluguje, mocne 4 bylyby bardzo ok. W tym roku wybieramy się w trochę inne klimaty: Lykia World Oludeniz - teren ponoc rozlegly, reszta zobaczy się na miejscu.
    • klsvoyages Re: Armonia Holiday Village Turcja 24.08.14, 22:25
      Witam!
      Nazywam sie Dorota.Od 20 lat wraz z mezem prowadze lokalne biuro podrozy w Bodrum-Gumbet.Biuro nasze nazywa sie KLS VOYAGES.Jestesmy w centrum Gumbet obok hotelu Baba i hotelu Nagi Beach.Oferujemy wyc?eczk? fakultatywne z polskim przewodn?ikiem po bardzo atrakcyjnych cenach..Obslugujemy wszystkie hotele w rejonie polwyspu Bodrum.Serdecznie zapraszam do zapoznania sie z nasza szczegolowa oferta,na naszej stronie inetrnetowej www.klsvoyages.com.
      Zapraszam takze do kontaktu mailowego dbeling80@wp.pl albo na komorke 00 90 535 679 06 54.
      Pozdraw?am ? zapraszam Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka