Dodaj do ulubionych

SURAL Resort

12.01.15, 17:23
Pani w biurze bardzo poleca mi ten hotel dla małych dzieci, bardziej niż INCEKUM Beach.
Czytam opinie i niektóre są fatalne :-(.
Czy ktoś z Was był tam niedawno?
Czy jest tam plac zabaw dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: SURAL Resort IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.15, 18:57
      Byłam w Sural Resort w ubiegłym roku, hotel jest wart polecenia, szczególnie dla rodzin z dziećmi (nawet z maluchami - wszędzie są alejki, można wygodnie jeździć wózkiem), bardzo ładna piaszczysta plaża z łagodnym wejściem do morza, duży teren w ładnym ogrodzie, bardzo dobrze zorganizowana opieka nad dziećmi (jest polska animatorka), zjeżdżalnie odpowiednie dla dzieci, plac zabaw, brodzik + dwa duże baseny. Jedzenie smaczne i urozmaicone, uprzejma obsługa. Jedynie na pokoje trzeba uważać, rodzinne są duże z oddzielną sypialnią, część 2-osobowych nie ma balkonu. Ogólnie hotel oceniam dobrze, ale bez fajerwerków, moim zdaniem to raczej 4 mocne gwiazdki, a nie 5* (kategoria lokalna).
      Byłam też w Incekum Beach i jednak Incekum oceniłabym trochę wyżej, w Sural Resort ładniejsza jest z pewnością plaża.
      • mikaaan Re: SURAL Resort 12.01.15, 19:25
        dzięki Gosia :-)
        gdybyś miała jechać jeszcze raz, to gdzie być pojechała?
        • Gość: Gosia Re: SURAL Resort IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.15, 21:37
          Ja z zasady nie jeżdżę 2 razy do tego samego hotelu :).
          Trudno mi doradzić, bo z pobytu w obu hotelach byłam zadowolona i nie miałam większych zastrzeżeń. Obydwa hotele mają swoje zalety, Sural jest bliżej lotniska, więc transfer jest sporo krótszy (ok. 1godz), do Incekum jedzie się prawie 2 godziny. W Icekum nieco lepiej oceniam wyżywienie (ogromny wybór), ale oba hotele są naprawdę dobre. Sądzę, że Sural jest lepszy dla najmłodszych dzieci, a z nieco starszym (szkoła podstawowa) pojechałabym do Incekum.
          • mikaaan Re: SURAL Resort 06.06.15, 14:31
            Mam prośbę do osób, które były w tym hotelu.
            Jest tam 8 budynków - w którym z nich najlepiej mieć pokój (mamy rodzinny)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka