Dodaj do ulubionych

Turcja seks na plaży

18.05.18, 10:38
Cześć. Wybieram się z partnerką w sierpniu do turcji do hotelu annabella diamond. myślicie, że idzie znaleźć jakąś pustą plażę i w miare bezpiecznie uprawiać tam stosunek podczas picia winka? :) dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: Turcja seks na plaży IP: *.toya.net.pl 18.05.18, 14:48
      Chyba po północy jak wszyscy pójdą spać. Bo w dzień to może się kilku Turków wkręcić na taką imprezkę. Trzy - ktoś kto lubi Tayipa - ichniejszy Jarosław Prezes I, może nakablować na policję i będziesz w Turkey TV i na YT. Bo na Red Tubie to na bank.
      • Gość: all inclusive Turcja seks na plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.18, 17:09
        Nie mogę jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie przed określeniem jakie wino będziecie pili -
        czerwone czy białe, wytrawne czy ohydnie słodkie? I zabierzcie koc. Piasek może spowodować zatarcie.

• Gość: Piotr z Łodzi, lat Re: Turcja seks na plaży IP: *.dynamic.mm.pl 18.05.18, 17:33
      Twoje dane (w tym nr IP Twojego komputera) zostały właśnie przeze mnie zgłoszone do MSWiA. Będziesz miał bratku do czynienia z wymiarem sprawiedliwości. I za seks i za pijaństwo.
      • Gość: lawyer Re: Turcja seks na plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.18, 08:27

Pragnę zwrócić uwagę, ze seks na plaży w Turcji jest wykroczeniem podlegającym jurysdykcji tureckiej i jako taki nie jest karany w Polsce. Spożywanie alkoholu także:)
        • ucho03 Re: Turcja seks na plaży 24.05.18, 18:28
          Plaża,autobus,muzeum wal gdzie chcesz mnie nie dziwią w barach lub muzeach pomoczone sciany lub mokre szyby wystawowe.Polacy wszędzie walą się nawet widziałem w kanale i nawet na drzewie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka