Dodaj do ulubionych

faceci w Alanii

22.10.04, 12:11
Mam pytanie skierowane w szczegolnosci do dziewczyn, ktore bawily sie w
Alanii w roznych "klubach", czy mozecie podac nazwy tych miejsc? i imiona
facetow z ktorymi mialyscie do czynienia i ktorzy tam pracowali?:))wiem ze to
moze brzmi strasznie glupio, ale z kumpelkami jestesmy ciekawe, czy faceci, z
ktorymi my sie swietnie bawilysmy, na kazdym "turnusie" maja jakies fajne
kolezanki:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:49
      poznałyśmy z koleżankami kilku turków: veli,mehmet,enver,tony,alex..
      to było w oba asa...też jestem ciekawa..piszcie dziewczyny!podzielimy się
      wrażeniami!!
      • Gość: malenka03 Re: faceci w Alanii IP: 193.23.125.* 26.10.04, 16:04
        ja wlasnie poznalam tony'ego...pracuje w takiej knajpie w Alanii, tylko jej
        nazwe teraz zapomnialam:(
        • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:41
          malenka a czy ten tony którego poznałaś pracował w oba asa, knajpa millennium???
          • Gość: melenka03 Re: faceci w Alanii IP: 193.23.125.* 27.10.04, 12:07
            tak!!wlasnie wlasnie...i chcial zebym zostala jego zona...albo kebabem...Tobie
            tez to mowil????
            • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:24
              nie byłam jego kebabem może dlatego zasunął mi koszulę!!! i udaje że nie ma
              tematu !!!
    • Gość: karla Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:07
      o tak, wiem coś o tym, kilka lat temu byłam w alanii, po powrocie pochwaliłam
      się zdjęciem mojego"ukochanego", okazało się że moja koleżanka też go znała...
    • Gość: teczowka Re: faceci w Alanii IP: 193.23.125.* 22.10.04, 14:19
      Ja naprzyklad bywalam w knajpie Memo's bar w Alanii, poznalam tam fajnego
      faceta o imieniu Martin...ale obawiam sie ze rowniez nie byl mi wierny...
    • Gość: karla Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:28
      nie znam tej knajpy a tym barzdieej owego martina..mam czego żałować??:)mało
      tureckie imię.. a może on był turystą??
      • Gość: teczowka Re: faceci w Alanii IP: 193.23.125.* 22.10.04, 14:36
        knajpa fajna, szczegolnie tanczacy w niej facceci...:) Martin nie byl
        turysta..byl...Kurdem..:)) czy masz czego zalowac..mysle ze tak..byl bardzo
        TROSKLIWY, mily, przyjazny, uwielbial nocne spacery po plazy..nigdy by nie
        podniosl reki na kobiete (jak to robia niektorzy turcy)...
    • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:34
      ja też nie poznałam żadnego martina..dlaczego zakładasz z góry że nie był ci
      wierny? musisz dać mu szansę ! ja tak właśnie zrobiłam i do dzisiaj jestem w
      udanym związku:)więcej wiary w drugiego człowieka !!
      • Gość: dominikanaa Re: faceci w Alanii IP: 193.110.99.* 22.10.04, 14:38
        nie wiem czy dobrze zrozumialam? dalas szanse Turkowi? dlatego pytam bo jestem
        w takim zwiazku ale ciagle mam jakies obawy i meczy mnie to. wlasciwie non nie
        daje mi zadnych powodow zeby mu nie ufac ale mi przychodzi z najwiekszym trudem
        • Gość: teczowka Re: faceci w Alanii IP: 193.23.125.* 22.10.04, 14:45
          no tak nie masz powodow zeby mu nie ufac, bo niby dlaczego mialabys miec, jak
          on jest w Turcji a Ty tu?:)
          • Gość: dominikanaa Re: faceci w Alanii IP: 193.110.99.* 22.10.04, 14:51
            on jest jeszcze tam ale juz sie pakuje i bedzie tu w poniedzialek i zostanie do
            marca. ale co dalej???? tam sie zyc nie da, ja sobie tego nie wyobrazam, choc
            nie powiem zeby mnie to nie kusilo ale znam realia spedzilam tam cale wakacje.
            musze chyba po prostu cieszyc sie ze niedlugo bedziemy juz razem a potem bede
            sie martwic...:-)(
        • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:59
          tak turkowi, nie wiem może akurat trafiłam na takiego faceta!
          • Gość: dominikanaa Re: faceci w Alanii IP: 193.110.99.* 22.10.04, 15:02
            a gdzie mieszkacie? w Polsce czy w Turcji?
            • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:23
              na stałe w polsce ale staramy się jak najczęciej jeździć do jego rodziny..
              poznałaś jego rodzinę??
              • Gość: dominikanaa Re: faceci w Alanii IP: 193.110.99.* 22.10.04, 15:28
                Nie bo ciagle mam obawy co mnie moze tam spotkac, poza tym on pochodzi z Ankary
                dopiero od dwoch lat mieszka w Alanyi wiec nawet nie mialam okazji zeby sie tam
                z nim wybrac. Mowi zebysmy pojechali tam w styczniu i mam problem bo jak juz Ci
                mowilam mam obiekcje a z drugiej strony bardzo chcialabym ich poznac, zwlaszcza
                matke. Mozesz mi powiedziec czy poznaliscie sie tam na wakacjach czy on pracuje
                i mieszka od dawna w Polsce bo to jednak ma znaczenie,jak mieszka tu od
                jakiegos czasu to jest moze bardziej "zeuropeizowany" niz inni ktorzy nigdy nie
                widzieli jak wyglada zycie w Polsce? Chcialabym zeby on zostal tu na stale,
                zeby mu sie spodobalo...
                • Gość: just75 Re: faceci w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:32
                  poznaliśmy się w polsce, on tu pracuje i mieszka od 7 lat..fakt to duża różnica
                  niestety muszę kończyć, odezwę się w przyszłym tygodniu..
                  • Gość: Iwona Re: faceci w Alanii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.04, 00:19
                    Ja też jestem zakochana w Turku.Jestesmy razem a właściwie osobno
                    5miesięcy.Wiem,że nic z tego nie będzie ale serce nie sługa.bardzo za nim
                    tesknię,ale życie biegnie dalej.Pozdrowienia dla zakochanych.
                    • Gość: zigor merhaba IP: 193.23.125.* 26.10.04, 16:07
                      dziewczyny...ja byc turkiem..i moge zapewnic was ze turek moze tak samo byc
                      wrazliwosc i wiernosc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka