Gość: beata IP: *.lodz.mm.pl 17.04.05, 20:43 kto się wybiera w pierwszej połowie lipca na imprezę "Poznajemy Azję"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik23 Re: Turcja z Almaturem 18.04.05, 10:14 Cześć Beata My jedziemy w pierwszej połowie lipca do Turcji, ale jak zwykle z Triadą Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Turcja z Almaturem IP: *.lodz.mm.pl 18.04.05, 17:01 Witaj Gosiu, my w tym roku porzucamy Triadę. Jadę z Almaturem bo bardziej interesuje mnie Turcja "egejska", ciekawy program no i autokarem....pamiętasz, że nie latam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: Turcja z Almaturem IP: *.lodz.mm.pl 18.04.05, 23:51 Jak moge sie podłączyć pod watek to chciałam powiedziec że ja byłam z Almaturem w zeszłym roku w Turcji i było bardzo fajnie mimo kilku niespodzianek. Przejazd autokarem super szczególnie jeśli jako kierowca pojedzie Waldi czyli poprostu najlepszy kierowca na świecie. Polecam jednak opcję "skarby Turcji Kapadocja" bo to chyba najciekawszy punkt programu a brakuje go w tej drugiej wycieczce zreszta i tak jedzie sie w tym samym autokarze tzn obie wycieczki a z nami jeszcze jechał obóz młodzieżowy bo autokar był piętrowy ale było super i chętnie wrócę do wycieczki sprzed 9 miesiecy i odpowiem na wszystkie pytanka. Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosik23 Re: Turcja z Almaturem 19.04.05, 09:12 tak pamietam, ze miałaś obawy przed lotem. My równiez nigdy nie lecielismy, ale w koncu postanowilismy spróbować, moze sie uda!!!! Poza tym nasza córcia chce z nami spedzic wakacje, ale postawiła warunek, ze musi to być samolot, no i stało sie... bedziemy lecieć. Tak jak w ubiegłym roku wykupilismy wycieczke juz w styczniu pozdrowienia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Turcja z Almaturem IP: *.lodz.mm.pl 19.04.05, 16:53 Gosiu, odpiszę Ci na maila (jak znajdę wizytówkę). Do Sysi: chętnie skorzystam z Twoich rad. Może na początek, co kupić Euro czy dolary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: Turcja z Almaturem IP: *.lodz.mm.pl 21.04.05, 22:03 Byłam na przełomie lipca i sierpnia 2004 roku i wtedy nieco korzystniej wychodził dolar. Ja miałam dolary i nie było problemów z wymianą na liry. Praktycznie wszedzie można płacić dolarami i euro oprócz lirów ja jednak polecam te ostatnie bo czasami próbóją kombinowac z wydawaniem reszty jak płacisz w $ lub euro.Czekam na inne pytania i polecam sie na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś