Gość: eva66 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:02 Mamy z moim chłopakiem wybieramy się do Turcji...chciałabym wiedzieć czy Jet Touristicjest biurem wiarygodnym...słyszałam wiele złego o "nim" i nie bardzo wiem czy moge im zaufac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: df Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:09 Skoro słyszałaś o nim wiele złego, to nie oczekuj że jest wiarygodnym. Jedz z TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:32 Gadanie. Słyszałem wiele złego o TUI. I co? Odradzisz mi wyjazd z TUI? Ja staram się zawsze nieco zdystansować od tekstów "ludzie gadają". Wolę konkrety. Ja byłem z Jet Touristic i wyjazd był w porządku. Ale zaznaczam - nie byłem w Club Kardelen, bo to specyficzne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 07:26 Ja tez jadę do side clubu Verano 1 czerwca - mam nadzieję ze będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksamitka Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:07 Ja jadę do Clubu Verano 15.06. Jak wrócisz złóż relację! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moly Re: kto zna Jet Touristic?? IP: 213.77.27.* 05.05.05, 08:35 Zastanów się jeszcze, czy na pewno Jet?? Mają w swojej ofercie hotele w miejscowościa Alanya, w których nalezy płacic za basen :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaKu Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:43 Wróciłem w nocy z Turcji. Byłem z Jet Touristic. Jesli jestes niewymagajacy i samodzielny to raczej tak. Wycieczki kupuj w lokalnym biurze np Vigo Tour - osobiście sprawdzone polecam. Koniecznie 4 gwiazdki Kardalen reszta nie warta uwagi. Pomyślcie nad all inclusive w Turcji warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:15 Byłem z Jet Touristic i wszystko było ok. Ale w końcu i tak wiadomo, że na wycieczki fakultatywne jedzie sie z lokalnym biurem, wiec tak naprawde liczy sie głównie hotel. A tu polecam ocene "wybrednych" niemieckich turystów: www.holiday-check.de/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damias Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:45 Wlasnie wczoraj wrocilem z Turcji z Jetturistic i chce tam wrocic, nie dlatego ze to biuro podrozy oferuje swietne hotele, ale mimo skromnych tam warunkow moglem zorganizowac sobie swietnie wakacje. Osobiscie bylem w 3 hotelach Jet, tj, Kardelen ( nie polecam), w dalszym ciagu odbywa sie tam wojna o wnoszenie napojow do hotelu, w nocy slychac rozmawiajachych sasiadow, rowniez slychac jak kazdy spuszcza wode w lazience,do plazy dalej niz 300 m. itp. W Santanie jest duzo lepiej jesli chodzi o warunki lokalowe i wyzywienie, lepszy basen, blizej do morza, jednak hotel z morzem dzieli ruchliwa ulica. Hotel Plaza, gdzie najdluzej zostalem - skromny, male pokoje od strony morza, rowniez troszke smierdzi z rur kanalizacyjnych, ale jesli nie jestescie wymagajacy i szukacie nocnego zycia, to go polecam. Do dyskotek 500 m, obsluga bardzo mila, wyzywienie- smaczne lecz maly wybor,(glownie warzywa, co jest extra). Hotel nie ma basenu, ale sa 2 nalezace do innych wlascicieli ktorzy z wielka przyjemnascia ugoszcza was. Powodzenia w Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:12 Byłam z tym biurem w zeszlym roku.Nie mam im nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.pro-internet.pl 11.05.05, 11:27 W Kardelenie byłem osobiście i da się przeżyć. Super high to, to nie jest, ale dla kogoś kto chce pozwiedzać Turcję, to jest to świetne rozwiązanie. Jettouristic jest biurem sprawdzonym, działającym na polskim rynku od wielu lat. Jednak Kardelen to hotel z HB, czyli dwoma posiłkami (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne i to "słono". Byłem w Turcji w innych hotelach i polecam formułę "all inclusive". Warto !!! To są dopiero prawdziwe wakacje !!! Szczególnie polecam hotel Botanik oraz Greenwood - tam byłem obiekty sprawdzone - super !!! W Kardelenie są sami Polacy !!! Co kto lubi ? Ja wolę bardziej międzynarodowe towarzystwo. Dyskoteka w Kardelenie jest OK. Tylko podstarzały animator Walduś - trochę wkurzający, ale da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:02 Łobuzy und cwaniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
aczerk Re: kto zna Jet Touristic?? 13.05.05, 14:52 A ja właśnie wróciłam. byłam w Verano, niedaleko Kardelenu. Sama firma ok, nie mogę nic im zarzucić. Co do hotelu, to nie wybrałabym Kardelenu. Poza animacjami i dyskotekami dla Polaków nic ciekawego. Verano - super, pieknie położony, niewielu Polaków no i all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:57 A możesz trochę więcej opisać Verano pod kątem małych dzieci. Jakie pokoje? Czy widać, że ten hotel jest po remoncie? Daleko do jakiegoś miasteczka z normalnymi sklepami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aczerk Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 16.05.05, 16:11 Właśnie byłam z małym, 1,5 rocznym synkiem. Owszem, jest po remoncie - ale w Turcji to słowo ma trochę inne znaczenie :) Tzn. jest odnowione, ale wykończenia są często fuszerką. Nie należy się tym wcale przejmować. Całość (nie wdając się w detale) wypada rewalacyjnie. Dla małych dzieci dwa brodziki, plac zabaw - jedyny minus to pobliże toalety, z której czasami nie za ładnie pachnie. Pokój akurat mieliśmy duży i przestronny, z lodówką, telewizorem, dwa balkony - ale mój mąż poprosił w recepcji o pokój dostosowany do potrzeb dziecka. Inni niestety mieli mały pokoik, w którym ledwo można było przejść. Ale w pokoju się akurat spędzia najmniej czasu. Jedzenie super, Turcy kochają dzieci, ciągle je zaczepiają. Zaraz przed hotelem jest kilka sklepików - i ceny w nich są takie jak na bazarze 15 km dalej, więc nie opłaca się tarabanić tyle kilometrów. Natomiast w promieniu 3 km mnóstwo sklepów, sklepików i bazarów. Pozdrawiam W razie pytań mój nr gg: 6593580 Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:44 Kto jest po remoncie Twój 1,5 roczny synek czy jak moge napisac co jest po remocie. Może przeczytaj zapytanie "Kto zna Jet Touristic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:08 A ty przeczytaj wszystkie posty i pytanie Darka zanim coś napiszesz niemiłego do kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
marcamper Re: kto zna Jet Touristic?? 18.05.05, 19:51 nie wypowiadaj się, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marcamper Re: kto zna Jet Touristic?? 18.05.05, 19:53 Tu masz galerię zdjęć z Verano: www.podrozeonline.pl/oferty.php?id_oferty=221&id_terminu=2497 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.saton.pl 29.05.05, 21:22 Bylam z jetem na 7+7 czarodziejska Anatolia. Samo biuro jest w porzadku. Na pobytowce bylismy w hotelu Plaza. Miejsce super jak dla nas mlodych ludzi: samo centrum, mnostwo sklepow, knajp, a jakie dyskoteki. Bajka. Pokoje skromne, ale tak naprawde malo czasu sie w nich spedza. Jedzenie poprostu pychota - pare kilo nam przybylo. Obsluga super - bardzo mili chlopcy. Ale przeciez nie wszystko moze byc idealnie. Menagerem hotelu jest niejaki Ali. Kawal gnoja(to komplement dla niego). Traktuje swoich pracownikow okropnie. Dla gosci stara sie byc bardzo mily i nie ma dla niego zadnej sprawy nie do zalatwienia. Ale zmusza swoich pracownikow - kelnerow - do zabawiania samotnych panienek. Kaze im tanczyc przed nimi/z nimi i mizdrzyc sie do nich. A oni nie mogac nic zrobic zachowuja sie jak tresowane malpki. To jest nic innego jak burdel. Ali podkresla, ze chce aby jego goscie byli szczesliwi. A niech jakas panna odrzuci jego awanse... Ali jest strasznym czlowiekiem. Nie dosc, ze nie szanuje innych i traktuje ich jak smieci, to jeszcze /wraz z pania rezydent hotelu-Renata/ naciga gosci hotelowych. Proponuje tanie zakupy, wycieczki. Ostrzegam, jezeli bedziecie w Plazie uwazajcie na nich. To oszusci i naciagacze. Nie dajcie sie omamic ich milymi buzkami i tanimi tekstami. Jezeli chodzi o samo biuro nie mam im nic do zarzucenia, choc odnioslam wrazenie, ze tak rezydent jak i inni pracownicy jeta dobrze wiedza co tam sie dzieje. Ale widocznie nie maja ochoty nic z tym fantem zrobic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eunika Re: kto zna Jet Touristic?? IP: 62.69.200.* 22.05.05, 13:21 Jet to nie tylko firma której właściciel ma dwa hotele, bo jakoś tak dziwnie wychodzi na forum, że w ofercie jest tylko Kardelen i Santana. Dla bardziej wymagających oferuje ULTRA ALL INCLUSIVE i tak dla tych którzy chcą i mogą $$$ - Titanic albo Miracle. Godne polecenia są też Sultan Sipahi albo Melas. Byłam widziałam. Bardzo podobało mi się podsumowanie na forum, że kupując Trabanta nie oczekuj Mercedesa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuchcik77 Ktos dla jet pracował 29.05.05, 22:39 A czy ktoś z Was dla Jet pracował? Słyszałem ze poszukuja pracowników na miejscu w Turcji, nie wiem dokładnie w jakim charakterze , cos o sprzedaży w sklepach i obslyga gości w hotelu, no i nawet jezyka obcego neiymagajka oraz 300USD na meisiac chca płacic. Jakies wspomnienia?Jak można się tam 'wkręcić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kto zna Jet Touristic?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.06.05, 16:54 Wczoraj wróciłam z Turcji, z wczasów z Jettouristic. Jestem wściekła, wkurzona, zawiedziona.... ze tak krótko to trwało :-))))))) Byliśmy w Clubie Santana w Mahmutlar. Obsługa naprawdę dobra (Turcy milsi od Polaków, jedzenie również, choć pod koniec wydawało się trochę monotonne. Dawano dużo warzyw, za to mało owoców. Do plazy bardzo blisko - przejście pod ulicą. Na terenie hotelu odbywa się przez cały dzień wiele animacji, tak więc nie można się nudzić. Osobiście polecam "Bocia" z Nico - rewelacyjny człowiek!!!! Jedyny minus to to, że akurat trafiliśmy na zmiany lotów i przez to bylismy jeden dzień do tyłu. Ale jedno jest pewne - chcemy tam wrócić!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś