Gość: aga IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 16:31 czy w Turcji powszechcne jest opalanie topless Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: topless w Turcji 07.05.05, 18:45 ja bylam juz 3 razy w turcji i opalam nagie cycki!!!!i nie tylko w turcji je opalam pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obłędnie_zakręcona Re: topless w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:40 Ja też uwielbiam te klimaty :)Turcja jest idealna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barlina Re: topless w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:50 a faceci nie nagabują zbytnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: topless w Turcji IP: *.lodz.mm.pl 07.05.05, 22:49 Uważam że nie jest to kraj w którym nalezy sie opalać toples. Turcy mają swoją kulture i niestety jeśli przyjeżdza sie do innego kraju to trzebas uszanować zwyczaje tam panujące ale to Twoja sprawa jak się zachpowasz ja jednak apeluuję o rozsądek... Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: topless w Turcji 08.05.05, 11:37 nikt na nikogo nie zwraca uwagi nieparaduje z cyckami po plazy tylko sie opalam a jak ide do morza to zakladam stanik wiec nikogo zapewne nie urazam swoja golizna Odpowiedz Link Zgłoś
rodned Re: topless w Turcji 09.05.05, 00:06 na tureckich plazach znajdziesz i topless i panny w wodzie w tych swoich szatach, cale ubrane i kapiace sie :), mysle ze jak sie nie narzucasz tylko sobie spokojnie lezysz to spoko, i zawsze trzeba mowic ze jest sie mezatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_stolica Re: topless w Turcji 09.05.05, 12:52 Większość mężczyzn opala się topless. Kobiety rzadziej. Miejscowych to nie razi. Przynajmniej teraz. Kiedyś pewnie było inaczej. Ale poza kurortami raczej bym tego nie praktykował. Równie dobrze mogłabyś się opalać topless gdzieś na zabitej deskami polskiej wsi - entuzjazmu tak samo by nie wzbudziło. Odpowiedz Link Zgłoś