Gość: Maryśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:15 Tylko 20 EURO a widoki zniewalają na całe życie. A wy co myślicie??? Ja dopiero tam będę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: Manavget-Aspendos-Side 05.09.05, 21:42 my bylismy w tamtym roku lzy lecialay po policzkach!ale my jakos wiecej placilismy??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryska Re: Manavget-Aspendos-Side IP: 213.77.27.* 06.09.05, 06:55 Donata 72--dlaczego lzy leciały po policzkach.No pisz!!!!czy aż tak było pięknie?? Prosze napisz kilka zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustrat Re: Manavget-Aspendos-Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:13 skoro tego jeszcze nie widzialas bo dopiero tam bedziesz to po kija piszesz takie farmazony, że "widoki zniewalają na całe życie". nie bylas to nie klep. wrocisz to sie bedziesz podniecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: Manavget-Aspendos-Side IP: 213.77.27.* 06.09.05, 06:54 Pisze tak ponieważ widziałam kilka zdjęć. A Ty pewnie zabierasz głos a nie masz pojęcia o jakim miejscu piszemy. Doczytaj proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: Manavget-Aspendos-Side 06.09.05, 10:55 juz pisze widok inponujacy akustyka chwyta za gardlo nie jesytem malomanem muzyki powarznej ale to bylo naprawde cos juz zazdroszcze Ci Marysiu dobrego odbioru zycze Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Manavget-Aspendos-Side 08.09.05, 19:19 mi się podobało, choć nie zniewoliło. amfiteatr imponujący, side urocze, ale ciut mało czasu na spacer wśród pozostałości. polecam przemyslene wybrania się na tą wycieczkę z dobrym przewodnikiem, nasz (z lokalnego biura) niestety nic nie opowiadał. w side jedynie machnął ręką w stronę gdzie znajdują się pozostałości świątyni apolla. miałam okazaję posłuchać przez chwilę polskiej przewodniczki, niestety nie wiem z jakiego biura i dopiero wtedy te zabytki naprawdę robią wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś