GoĹÄ: Sławek IP: 195.117.22.* 20.05.09, 12:25 Kto był w tym hotelu lib miejscowości Palma Nova. Chętnie poznam opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: stasbro Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 05.06.09, 00:20 Ja się wybieram 11-25 lipca 2009. Opinie Brytyjczyków nie są za dobre, ale Polaków widziałem, że tak. Plaża w mniej chałaśliwej Palmanova ponoć lepsza niż w Magaluf. Na mapie widać, że hotel leży niedaleko dużej piaszczystej, może wadą jest to, że jest zabudowany dookoła, ale wierzę, że wakacje będą udane :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 10.06.09, 08:47 Jadę tam 13 czerwca...Napiszę po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasbro Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 10.06.09, 22:59 Dzięki, będziemy czekali. Czekamy na obiektywny i szczegółowy komentarz. Jest masa opinii Brytyjczyków na tripadvisor: www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g580306-d565508-Reviews-Voranova-Palma_Nova_Majorca_Balearic_Islands.html i innych mieszkańców zachodniej Europy. Niestety nic od Polaków. Narazie trochę liczę na to, że Ci recenzenci mają wysokie wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kecaj Re: Hotel Voranova IP: *.zamek.net.pl 22.06.09, 11:58 Napisz po powrocie. Czekamy na opinie także dotyczącą lotu. My wybieramy się 04.07. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej72 Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.09, 20:31 wszystkie wyloty są organizowane przez EximTours. Mają wykupione czartery na wyłączność od Aurela. To litewskie linie. Lot bez cateringu. Z Wrocławia wyloty przez Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.chello.pl 27.06.09, 22:37 Wróciłam...Nie jestem zbyt zadowolona z tego urlopu. Miejscowość ok, hotel położony trochę na uboczu, ale dość blisko plaży. Plaża nie zbyt czysta, woda też. Jeśli chodzi o sam hotel to jest trzypoziomowy w formie zamkniętego czworoboku, w środku basen i bar. Wyposażenie raczej skromne, brak lodówek w pokojach. Przez hotel przewija się ogromna liczba gości, np. kilkudniowe zorganizowane grupy młodzieży hiszpańskiej lub młodzi Anglicy. Odpocząć jest raczej trudno. Animacja na poziomie zerowym, wieczorem przychodzi ktoś kto puszcza jakąś muzyczkę, z jednym wyjątkiem- Tony, sam śpiewa, ale był tylko 2 razy...Dla dzieci nie ma żadnych zajęć. Byłam tam 14 dni, na 2 dni wypożyczyłam samochód, cena 50- 60 euro. Jedzenie: śniadania takie same codziennie, ale zawsze można coś wybrać, lunch i dinner, kuchnia śródziemnomorska, zdania podzielone (dla mnie okropna, ale może nie jestem obiektywna, bo byli tacy, którzy chwalili). Proszę pytać, będę tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa36 Re: Hotel Voranova IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 28.06.09, 12:58 witam serdecznie.czekałam z niecierpliwością na pani wiadomości po powrocie, i trochę mnie to zmartwiło. jedziemy 11-go z dwójką dzieci.proszę napisać, jak z czystością w hotelu..mam nadzieję, że żadnych sąsiadów w postaci robactwa w pokojach nie .a same pokoje?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiazet Re: Hotel Voranova IP: *.abb.pl 29.06.09, 13:08 Też jestem ciekawa, jakie są pokoje, bo do tej pory najgorsze rzeczy czytalam właśnie o pokojach, że kontakty wiszą na kablach ze ścian, ze pleśń w łazience itp. Proszę o jakieś sugestie, jakie numery pokoi najlepsze - czytałam, ze z jednej strony hotelu okna wychodzą na taką skocznię dla deskorolkowców i całymi dniami słychać hałas tych skaczących dzieciaków. Ja lecę 18 lipca z dwójką dzieci (6 i 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasbro Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.09, 00:12 Dzięki za odpowiedź, też czekałem. A jak z narodowością gości i czy można się z obsługą dogadać po angielsku. Czy obsługa jest miła, czy liczą na napiwek? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasbro Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.09, 00:22 Chciałem jeszcze zapytać na czym polegają ograniczenia w tym hotelu w ramach allinclusive, bo są jakieś pewne określone godziny. Jak rezydent Eximu, bo zapewne z tym biurem jechaliście, gdzie jest dostępny. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 30.06.09, 11:49 Pokoje duże, 2 łóżka i wersalka, codziennie sprzątane, w łazience pojedyncze mrówki faraonki, żadnych kabli itp. Okna wychodzą albo na basen, albo na boczne spokojne uliczki. Wszystkie chyba są raczej takie same. Żadnych napiwków, goście to Anglicy, Czesi, Słowacy, trochę Węgrów, Rosjan, Skandynawów, Hiszpan...All obejmuje tylko napoje i jest przy basenie od 10 do 13, potem od 15 do 19 i od 21 do 23, czyli poza porami posiłków. Kelnerzy mówią po angielsku, a jeden jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasbro Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.09, 22:42 Dzięki serdeczne za wyczerpujące odpowiedzi. Czy to znaczy ze All które nam obiecała sprzedawczyni wycieczki w oficjalnym biurze Eximu, a obiecała, że jest normalne, bez ograniczeń nie obejmuje takich przekąsek jak np. ciasto, lody, kawa, napoje alkoholowe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teresa36 Re: Hotel Voranova IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 01.07.09, 08:58 w katalogu Eximu jest informacja, że All tyczy tylko napojów w określonych porach, to samo powiedziała kobieta w biurze, więc chyba na przekąski nie ma co liczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 30.06.09, 12:00 Jeszcze o rezydentach- Piotr, Rene, Dominka i Andrea. Mają co 2 dzień dyżur w holu, jest tablica ogłoszeń koło windy, gdzie jest ich grafik. Zaraz na początku, jeszcze na lotnisku, dostaje się list powitalny z nr telefonów rezydentów i z najważniejszymi informacjami dotyczącymi pobytu na Majorce. Pozytywnie oceniam ich pracę, aczkolwiek korzystałam z ich pomocy tylko przy wynajmowaniu auta z wypożyczalni. Są oni Czechami albo Słowakami, ale Piotr mówi polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 01.07.09, 09:02 All- bez przekąsek, tylko napoje, alkoholowe też... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kecaj Re: Hotel Voranova IP: *.zamek.net.pl 01.07.09, 21:50 ależ ten All - pokręcony. A czy podczas posiłków jest podawne coś do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 02.07.09, 09:06 Podczas śniadań jest duży wybór napojów- kawa, czekolada, zioła, herbata, soki, woda- samemu się bierze, w dowolnych ilościach. Przed wejściem na lunch i dinner wybiera się- wino, piwo, cola, fanta i inne, chyba tylko zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kecaj Re: Hotel Voranova IP: *.zamek.net.pl 02.07.09, 19:35 dziękuje za informacje. Po powrocie też coś dodam.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasbro Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.09, 20:31 a jeszcze w takim razie pytanie precyzujące - w biurze podróży exim obiecano nam że nie ma ograniczeń w ilości drinków / napojów w ramach all i zasad kulturalnego zachowania. Na pewnej stronie widziałem jednak ze jeden z Brytyjczyków zamieścił zdjęcie kartki przyklejonej do szafki w pokoju hotelowym na której napisano mniej więcej "1 person = 1 drink..." co miało znaczyć że że na jedną osobę przysługuje jeden drink na każdy z trzech codziennych przedziałów czasowych. Pazerny nie jestem i zakładam, że np. na trzeci dzień pobytu będę chciał dwa drinki na osobę w godz 21-23, wcześniej nie brałem nic alkoholowego. Czy zatem może zdarzyć się, że kelner zwróci mi uwagę? Na tej kartce nazywało się to "All inclusive LIGHT". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 03.07.09, 10:44 Nie ma takich limitów; podchodzi się do baru z karta magnetyczną i bierze na 1 kartę 1 drinka, ale potem można podejść znowu i znowu...Zasada tylko jedna: 1 karta- 1 podejście, 1 drink lub napój. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kecaj Re: Hotel Voranova IP: *.zamek.net.pl 01.08.09, 23:08 Pobyt uważam za b. udany. Jedzenie dobre (przykładowo frytki, jakieś mięsko, rybka, surówka, zasze były owoce, lody itd. W All dobre trunki np. gin z tonikiem, whisky, brandy, piwo itp. Jest w czym wybierać. Pokoje sprzątane codziennie + wymiana ręczników, każdy pokój posiada duży balkon, klimatyacje i TV. Okolica fajna, do morza 10 minut spacerkiem. Polecam wieczorne spacery promenadą - mają swój urok! Niedaleko 2 aquaparki i delfinarium. Cudowne zatoczki. Majorka to super wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tolka Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.mm.pl 01.08.09, 23:33 Tydzień temu wróciliśmy z mężem z Majorki. Pobyt w hotelu Voranowa uważamy za bardzo udany. Pokoje duże, łóżko, wersalka, stół, dwa krzesła, fotel i toaletka. Każdy pokój ma swój balkon, łazienkę i klimatyzacje, żadnych insektów, pokoje sprzątane codziennie. Hotel położony na uboczu, ale dzięki temu cisza i spokój. Obsługa bardzo miła, jedzenie pyszne, urozmaicone, desery i sezonowe owoce. Wieczorem muzyka hiszpańska na żywo. Z basenu można korzystać bez przerwy, trochę mało zajęcia jeśli chodzi o dzieci. Objechaliśmy prawie całą Majorkę i Palma nova najlepsza i najładniejsza, życie towarzyskie toczy się w Magaluf to 20 min od hotelu, a jeśli chodzi o plażę to plaża Palma nova trzy jest bardzo czysta i woda również. Jesteśmy zachwyceni Majorką! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: Hotel Voranova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 16:37 Witam :) Wylatuję 5 września z Wrocławia z biurem exim tours do Majorki (miejscowość Palmanova hotel Voranova). Mam Pytanie...ile m jest tak naprawdę do plaży...i czy plaże są czyste a woda błękitna (jak na zdjęciach które mozna zobaczyc wpisując w google "Majorka"). Czy w Palmanova jest dużo dyskotek czy trzeba będzie jechac do sąsiedniego Magalufa. aha i jeszcze jedno...czy przy wersji All mozna korzystać z zimnych napojów przez cały dzień czy tylko w określonych porach) z góry dziękuję za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tadek katowice Re: Hotel Voranova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:59 tadek z katowic hotel jest typowy jak na 3 kategorie jedzenie bardzo dobre duzy wybór owoców i ryb mięs .do plaży około 800metrów woda bardzo brudna plażą również brudna wycieczki nie daj sie nabrac wypożycz u rezydenta piotra auto około 60eur plus 30litr paliwa zatankujesz zwiedzisz całą wyspę bedziesz zadowolona po za tym wszystko drogie piwo 5eur kawa 3eur jesli kcesz wiecej informacji na tadeusz-fularz@wp.pl odpisze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ada Re: Hotel Voranova IP: *.sol2.cable.ntl.com 30.08.09, 16:23 czesc.ja wrocilam z palmanova.i nie zgodze sie z opinia,ze plaze i woda sa brudne.przejrzystosc wody jest nawet na ok 4 metrach.a plaze sa sprzatane na biezaco.piwo 5euro???takiej ceny nie widzialam.w sklepie kupisz litrowego san miguela za 1,80E.W knajpie 3e to max.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Hotel Voranova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 21:59 witam :) przyjechałam z Majorki (miejscowość Palmanova) i jestem zachwycona. Bezkonkurencyjna wyspa europejska. Woda niesamowicie ciepła i przejrzysta. Pogoda we wrześniu znakomita. Bardzo ciepło! Hotel Voranova bardzo zadbany i czysty. Jedzenie bardzo dobre. Napoje takie jak sprite czy cola są super...nie rozrabiają jak w niektórych hotelach z wodą. Drinki do oporu. Wieczorami gra muzyka na zywo :) Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie jednego starego barmana w ostatni dzień pobytu... Do plaży jest troszke więcej jak pisało w katalogu 150m ale idzie sie przyjemną drogą więc nie czuje się tej różnicy...Ogólnie to moim zdaniem hotel jest naprawdę godny polecenia:) Jestem zachwycona hiszpańską kulturą, krajobrazem a zwłaszcza muzyką:) Szczerze polecam pobyt na Majorce!! Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza m. Re: Hotel Voranova IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 31.08.09, 12:07 W czerwcu było bardzo, bardzo brudno- woda i plaża... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ada Re: Hotel Voranova IP: *.sol2.cable.ntl.com 31.08.09, 12:29 moze w szczycie sezonu sie bardziej staraja.trudno powiedziec.ja naprawde nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Re: Hotel Voranova IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.06.10, 14:16 Hey :) Jedzie ktoś może do hotelu Voranova na początku sierpnia br.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Hotel Voranova IP: 80.50.130.* 02.07.10, 17:32 Ja jadę 25 sierpnia jedzie ktoś w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KASIAKA Re: Hotel Voranova IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.10, 12:01 Jedziemy z mężem 1 września. Czy jak już wrócisz możesz napisać jak wyglądają pokoje typu standard? Czy materace są stare i śmierdzące, czy pościel jest czysta i jak wygląda łazienka. No i oczywiście czy są karaluchy. I jaką numerację pokojów wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czy ktoś wrócił ju Re: Hotel Voranova IP: *.dream.net.pl 16.07.10, 14:49 czy ktoś już wrócił w tym roku z tego hotelu i może się podzielić opiniami? Interesuje mnie np. czy można za dopłatą wypożyczyć lodówkę do pokoju i czy w restauracji, gdzie serwują posiłki jest mikrofalówka (do podgrzewania słoiczków dla niemowląt) - w wielu hotelach ale raczej 4* się z tym spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ROKIKOKI Re: Hotel Voranova IP: 213.231.195.* 14.08.10, 05:57 czekam na świeże wrześniowe info :) zwłaszcza o nr pokoi jakie brać (wyjazd z dziećmi) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paolo Re: Hotel Voranova IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.10, 19:16 Lecimy 29 wrzesnia. Bedzie ktoś w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza Re: Hotel Voranova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 22:04 a ja jadę 22.09.10 jak wróce to napiszę napewno szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Hotel Voranova IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 12:24 Byłam w hotelu Voranova od 1 do 15 września 2010r. Pierwsze wrażenie jakie wywarł na mnie pokój nie było zbyt korzystne. Meble zużyte, drobne mankamenty w łazience. Niekorzystne wrażenie wywarły na mnie na pewno - w łazience włosy poprzedników na podłodze i umywalce. Ale nie było brudno, po prostu sprzątaczce gdzieś spadło chyba z miotły. Ogólnie można do warunków się przyzwyczaić, bo mimo, że sprzęty nie są dość nowe - jest czysto, czysta pościel często zmieniana, czysta toaleta i wanna z prysznicem. Hotel podzielony jest na 4 sektory A,B,C i D. Połowa części A (na lewo od recepcji i dalej za zakrętem do połowy części B) jest najlepsza bo odnowiona, są ciut ładniejsze łazienki i jest lodówka. Niestety Polacy nie dostają pokoi w tej części. My mieliśmy pokój w części A (na prawo od recepcji, a więc części nie odnowionej) z widokiem na basen, ale potem go wymieniliśmy na pokój w części D z widokiem na krzaki. Nie polecam pokoi 1089, 2089, 3089 znajdują się one w jednym pionie. My mieliśmy pokój 2089 a nad nami Polacy 3089. Nad pokojami na dachu znajduje się jakieś urządzenie od klimatyzacji które niezmiernie hałasuje, dzień i noc. Non stop. Dlatego zmieniliśmy pokój. Nie miał widoku na basen, tylko na krzaczki - było to dla nas lepsze, ponieważ codziennie do późnego wieczora gra bardzo głośna muzyka przy basenie, a w naszym pokoiku nie było jej słychać. All Inclusiv. Dostajecie karty magnetyczne, ile osób tyle kart. Karta otwiera drzwi, skanują ją w barze i w restaurcaji na obiedzie i kolacji. Nie jest tak, jak ktoś pisał - jedna karta - jeden drink. Możesz podejść do baru i na jedną kartę zamówić 5 czy więcej drinków. Bar czynny jest cały czas, tyle że opcja All jest zamykana w określonych godzinach, w porze posiłków. Ale jak ktoś jest bardzo spragniony może zamówić sobie piwko lub winko w restauracji. Mikrofala - jest na pewno - widziałam. Jak wejdziesz - jest na wprost, i na lewo spójrz, chyba w takiej wnęce koło jednego z bufetów. Ogólnie hotel polecam, bardzo przyjemnie. Jechałam z nastawieniem, że Majorka trochę przereklamowana - ale moim zdaniem wcale nie. To cudowna wyspa, z pięknymi plażami, górami i miłymi ludźmi. Turystyka jest świetnie zorganizowana. Transport też. Praktycznie sami wszedzie dojedziecie ich PKS-em, tj. TIB-em. Miejscowość Palma Nova - bardzo ładna. Czysto, bezpiecznie, fajne knajpki i plaże. Przejdźcie się na spacer do miejscowości Magaluff, zwłaszcza wieczorem - wówczas jeszcze bardziej docenicie uroki Palma Nova. Żebyście nie tracili czasu na szukanie sklepów : 1. Duży supermarket Mercadona - po wyjściu z hotelu w prawo, za około - 200, 300m po lewej stronie ulicy. 2. Lidl - po wyjściu z hotelu w lewo, 300m będzie rondo z hiszpańską flagą na środku. W prawo i około 200m jest Lidl, w lewo dojdziecie do pierwszej plaży, około 200m , a po lewej stronie ulicy będzie sklep Eroski. 3. Monopol gdzie mają lodówki z zimnymi napojami. Na końcu pierwszej plaży, przy ulicy jest Spar. Przy drugiej plaży jest sklep monopolowy, łatwo go znaleźć bo są wystawione trunki na chodniku. Pytajcie, będę tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paolo Re: Hotel Voranova IP: *.radom.vectranet.pl 26.09.10, 09:16 Będziemy z małymi dziecmi - 6 lat i 10 miesięcy. Starszy będzie miał jakies zajęcie w hotelu lub jego okolicah? Jak Plaża pod kątem dzieciaków? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Hotel Voranova IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 11:03 No cóż, myślę że starsze dziecko w hotelu może się nieźle wynudzić. Mimo, że w hotelu jest mnóstwo rodzin z małymi dziećmi, nie ma tam dla nich kompletnie żadnych atrakcji. Pozostaje jedynie dość przyjemny brodzik do zabawy. Jeżeli chodzi o plażę, to jest bardzo dobra pod kątem dzieci, bo jest daleko płytko, fala jest niewielka, a dno idealnie piaszczyste. Uwaga, zdarzają się w wodzie jeżowce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Hotel Voranova IP: 87.239.192.* 30.09.10, 10:55 dziecko 10 miesięcy na taką podróż? Jesteś idiotką! Co do plaż to we wrześniu są czyste, tak samo morze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Hotel Voranova IP: *.centertel.pl 05.10.10, 23:00 Fajny, miły hotel. Takie dobre 3 * . Mieliśmy pokój superior czyli ten nowszy ale nie mieliśmy All inclucive. Dokupiliśmy go w recepcji za 135 euro za tydzień za dwie osoby. Dziecka nam nie liczyli, dzieciak 5 lat. cena w sierpniu. Pokój fajny, bardzo duży, nowy!!czysty z lodówką. Ważne ! każdy pokój ma taras co jest wygodne około 15 m2. Na tarasie mebelki ogrodowe. Jedzenie ok. Basen super zwłaszcza dla dzieci ogromny brodzik o gł. 50 cm . Dzieciaki w wieku 3-7 lat mogą szaleć i nie musicie się martwić że coś im się stanie. Brak brodzika dla niemowlaków. Dookoła basenu trawa z palmami , można się tam rozłożyć z kocem i leżakami. Fajne dla osób z niemowlakami. Przy basenie w każdy wieczór program animacyjny. Muzyka na żywo do 12 tej lub pokazy. Jeżeli ktoś nie ma opcji All lub dziecko nie chce jeść bardzo blisko, spacerkiem 5 minut 2 supermarkety. Ceny jak w Polsce. Ja kupowałam tam synowi drożdżówki, danonki bo marudził na stołówce ale on tak ma. Nie robią problemów jeżeli wynosi się dla dzieci z stołówki ciatso czy owoce. Miejscowość super. Plaża ładna , leżaki drogie więc lepiej kupić sobie parasol i rozbijać się na kocu. Dla dzieci dużo atrakcji : dmuchańce, kiermasze, gokardy, wesołe miasteczka 2 . Ceny w restauracjach normalne , piwo 2 euro , obiad 7 euro, pizza 5-7 euro. Ogólnie bardzo wygodny hotel 3* mimo iż fasada nie jest odnowiona. Bardzo dobra miejscowość , blisko Delfinarium 20 m spacerkiem, bliskość plaży, oferującej atrakcji do późnej nocy miejscowości - ogólnie booskie wakacje. Rodzina z dziećmi nie będzie się nudzić. W hotelu bardzo dużo dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tosia Re: Hotel Voranova IP: 81.6.137.* 15.01.11, 21:14 Wybieram się do tego hotelu z Eximem w lipcu 2011. Napiszcie proszę jakie zwyczaje panują na plaży, czy wejście jest płatne. Jak z dostępnością i opłatą za leżaki.?A co do pokoju również mam pytanie.Jak zoranizowac sobie ładny pokój, taki z widokiem na basen i na wyższym piętrze. Kiedy byłam w Egipcie nie miałam z tym problemów, bakszysz wystarczył. A tu mam problem - proszę o radę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ann11281 Re: Hotel Voranova IP: *.114.190.170.plusnet.thn-ag1.dyn.plus.net 11.03.11, 00:49 Dolaczam sie do pytan.:)) czy sa aniacje wieczorne dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś