Dodaj do ulubionych

Z jakim biurem do Turcji?

IP: 213.76.146.* 13.10.05, 14:08
Z jakim biurem najlepiej pojechać na przyszłe wakacje do Turcji?Ja byłam w
tym roku z Triadą/nie narzekam/.Słyszałam, że GTI jest całkiem niezłe.
Poproszę o opinię,jakie biuro waszym zdaniem jest warte wydanych pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • yooreck Re: Z jakim biurem do Turcji? 13.10.05, 21:43
      w tym roku bylismy w Bodrum z ITAKA, a pozniejz Wezyrem tez w Bodrum. Nie
      narzekalismy, hotele fajne, zadnych problemow. Polecam
      • makadi Re: Z jakim biurem do Turcji? 22.10.05, 18:55
        w lipcu bylem w kemer z Itaka w hotelu grand gul beach. wszystko bylo super.
        polecam to biuro
    • Gość: stasio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.unreg.w-w.pl 13.10.05, 22:58
      Najszerszy wybór ma Wezyr (Bodrum, Marmaris, Fethiye, Alanya, Kemer, Side), ale
      to biuro, moze w zwiazku z tym rozszerzeniem oferty, chyba dostalo pewnej
      zadyszki i sa narzekania. Jednak mysle ze oni sie raczej poprawia. Na Jet czy
      sopol ludzie tez narzekaja. GTI chyba najlepsze, poza tym warto z pewniakow
      korzystac - scan holiday np. GTI ma np. Turcje w listopadzie i grudniu (chyba
      jako jedyne)
      • Gość: zadowolona Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 80.50.253.* 13.10.05, 23:55
        tylko z wezyrem!!! to polski przedstawiciel turckiego biura Odeon Tours, dobra
        organizacja. Jezeli chodzi o hotel to lepiej w Turcji wziasc wyzszy standard bo
        nawet jezeli 3* wam bedzie odpowiadac to znajdzie sie grupa niezadowolonych
        rodakow, a lepiej wypoczywac w wesolym gronie :)
      • Gość: Amanda Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 213.76.146.* 14.10.05, 08:12
        Słyszałam,że GTI po raz pierwszy startuje z ofertą zimową.Ciekawa jestem jak
        jest w Turcji w listopadzie i grudniu, i kto wogóle jeździ w tym terminie? Tam
        jest chyba deszczowo i zimno, co tam można robić przy takiej pogodzie?
        • Gość: dori75 Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 81.210.14.* 14.10.05, 10:36
          ja wybieram się z GTI (biuro polecone przez zadowolone koleżanki) po koniec
          października. Nastawiam się głównie na zwiedzanie, więc uważam że pora jest jak
          najbardzie odpowiednia temp. ok 20-24 stopnie jest dla mnie wystarczająca, nie
          znosze upałów po 30 stopni, a koło basenu też nie lubie leżeć bo to dla mnie
          straszna nuda;-)u nas w listopadzie już jesienne słoty, także Turcja w tym
          czasie to może być mila odmiana-zależy co kto lubi:-))))
          Pozdrawiam
          • Gość: Anika Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.intertext.com.pl 14.10.05, 11:10
            też wybieram się z GTI , po raz pierwszy z tym biurem
            i po raz pierwszy w listopadzie.Chyba tylko oni mają taką ofertę jesienno-
            zimową.Zastanawiam się jak im się to sprawdzi z Polski.
            Latem byłam z Triadą i było super.
          • Gość: chenio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.interpc.pl 21.10.05, 18:27
            właśnie wróciłeminikomunie polecam
            • Gość: Władek Re: Z jakim biurem do Turcji? Do chenia IP: *.unreg.w-w.pl 21.10.05, 21:17
              ale którego nie polecasz i dlaczego?
    • mala07 ITAKA 14.10.05, 12:37
      polecam - spedzilam z nimi 7 dni w side mies temu
      bez jakichkolwiek zastrzezen POLECAM w 100%
    • Gość: ewaro Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:54
      tylko nie z Axelem, wybitnie nastawieni na wykiwanie uczestników, za 3 tys. zł
      należy się spodziewać brudnych hoteli z robakami, za to często bez wody, klimy,
      prądu( nie ma mowy o 3*** za tę kasę)i daleko od centrum, mało byle jakiego
      jedzenia ( po 10 min. od "otwarcia" jadłodajni może zabraknąć wszystkiego poza
      nadpsutymi pomidorami i kawą, która uzupełnia się kranówą), naburmuszonej, a
      potem jeszcze opryskliwej pilotki z wtórującym jej tureckim rezydentem,
      starego, odrapanego autobusu z nawiewem zamiast obiecanej w ofercie klimy
      życzę trafnego wyboru i jak najmniej rozczarowań
      • cairo7 Re: Z jakim biurem do Turcji? 22.10.05, 14:54
        Pegas-omijaj z daleka.
        • Gość: Ania Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.rrze.uni / *.rrze.uni-erlangen.de 31.01.06, 18:48
          w sieprpniu 2005 bylam wraz z mezem w hotelu Gran Gul Bech z itaka. wszystko
          bylo bardzo dobrze zorganizowane. hotel bardzo przyjemny, jedzenie wspaniale,
          mila obsluga, rezydentka byla dostepna i ardzo mila, blisko do miasta,
          polecam! w tym roku planujemy rowniez wyjazd do turcji tez z itaki, aczkowliek
          byc moze zdecydujemy sie na Grecje (Turcja- ptasia grype, sama nie wiem)
      • Gość: turystka Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.volkswagen.de 05.05.06, 15:11
        nie zgadzam sie z Tobą ze Axel jest beznadziejny.Byłam w zeszlym roku z nimi w
        Cali.trafilam super oferte-last za 2000-co prawda w hotelu 2**.Mimo to bylo
        wszystko tak jak bylo w katalogu i jak mowili w biurze.Hotel byl bez rewelacji
        no ale kto przesiaduje w hotelu cale dnie-no chyba nie po to wyjezdza sie na
        urlop.Minusem moze byc to ze rzeczywiscie maja troche drogie wycieczki
        fakutatywne(w porownaniu do tamtejszych biur).
        Ja polecam to biuro.
        Slyszalam rowniez ze GTI jest ok-znajomi byli.
    • Gość: misia Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.chello.pl 22.10.05, 15:50
      tylko z TUI - naprawde warto
      • Gość: stasio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.unreg.w-w.pl 22.10.05, 17:54
        zgadzam sie ze TUI to swietna firma, ale nie nalezy pisac "tylko" jesli nie zna
        sie innej oferty. A najszersza oferte ma GTi i jest najwiekszym specjalista.
        • Gość: Olka_krakow Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.ghnet.pl 22.10.05, 19:03
          GTI ma tylko rejon Alanyi i Antalii w swojej ofercie. Wybrzeze morza egejskiego
          uwazam jednak za bardziej ciekawy rejon turystyczny, w zwiazku z czym polecam Itake.
          • Gość: stasio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.unreg.w-w.pl 22.10.05, 20:42
            Tak w ogole to najszersza oferte ma Wezyr, ale sa narzekania, nawet Uwaga w TVN
            byla temu poswiecona, z tym ze mysle ze sie poprawia, bylem z nimi raz i bylem
            zadowolony. Z GTI bylem w Kemer, teraz do Marmaris czy Fethiye czy tez Bodrum
            bym sie wybral.
            • Gość: ewa Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 217.153.76.* 29.12.05, 15:44
              szczerze nie polecam Wezyra - jedyny plus tego Bp to to, że pozytywnie
              rozpatrzyli moją reklamację po powrocie z Bodrum i zwrócili mi część pieniędzy.
              Ale na wczasy jedzie się żeby wypocząś a nie użerać z Wezyrem. Dużo inf na
              wakacje.pl
    • Gość: P.A Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.10.05, 21:44
      Najwiekszym europejskim specjalista w wyjazdach do Turcji jest ÖGER TOURS
      z siedziba w Hamburgu.
      Fakt, ze na polskim rynku byc moze inni sa bardziej widoczni nie zmienia tego
      faktu.
      • Gość: stasio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.unreg.w-w.pl 22.10.05, 22:05
        a wezyr nie jest jakos powiazany z tym oger tours?
        • Gość: AGA Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.osiedle.com 11.12.05, 18:01
          absoultnie nie!!!
        • Gość: monika Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.rrze.uni / *.rrze.uni-erlangen.de 09.02.06, 20:57
          polecam Itake. bylam z nimi w 2005 w okolicach kemer, hotel fame goynuk.
    • Gość: chenio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.interpc.pl 25.10.05, 16:47
      Właśnie wróciłem i odradzam.
      • Gość: władysław Re: Z jakim biurem do Turcji? Do chenia IP: *.unreg.w-w.pl 25.10.05, 17:20
        bardzo kolega rozmowny, panie Chenio
    • Gość: B Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:27
      Byłam w tym roku z Triadą w Alanii - hotel Kleopatra Dreams Beach i tylko ten
      mogę Ci polecić z oferty Triady (reszta to koszmar). Było cudownie.
      • maganda1 Re: Z jakim biurem do Turcji? 26.10.05, 12:04
        Byłaś już we wszystkich hotelach w Alanyi oferowanych przez Triadę,że
        twierdzisz że są koszmarem? Ja byłam z Triady w hotelu Neray w Alanyi i nie
        uważam,że był to koszmar a wręcz przeciwnie, byłam bardzo zadowolona.
        • Gość: Magelania Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.intertext.com.pl 26.10.05, 12:30
          Też byłam w Nerayu w tym roku , bardzo sympatyczny , nieduży hotel
          w centrum Alanyi, po raz drugi byłam z Triadą i po raz drugi jestem bardzo
          zadowolona.
          • Gość: stasio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 62.233.155.* 28.11.05, 21:55
            a co sadzicie o Bentourze?
      • Gość: cleo Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.05, 01:35
        TRIADA! Ja tez bylam w Alanyi. Polecam Triade!!!!! Mieszkalismy w hotelu Arsi,
        blisko do morza, blisko do centrum miasta (na nogach wzdluz plazy okolo 15
        minut), mila obsluga hotelu, sam hotel bardzo przyjemny i jedzenie tez bardzo
        dobre! Rezydentka powiedziala nam, ze nie ma w ogole reklamacji na ten hotel i
        wszyscy w tym roku sa z niego b. zadowoleni! Nasi znajomi z objazdu byli we
        wspomnianym Kleopatra Dreams Beach i faktycznie bardo chwalili ten hotel, ale
        byli tez inni ludzie w naszej grupie, ktorzy piaty raz pod rzad byli w Kleopatra
        Golden Sun! Tez zadowoleni! W ogole polecam wakacje z Triada, pobyt udany, na
        objazdach maja swietnych pilotow z duza wiedza, a to jest wazne!
        • Gość: Mario Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:14
          Stasio, Benyour to biuro renomowane, z niemieckimi tureckim kapitalem.
          Maja sporo wysokiej klasy Hoteli, dosc drogich ale takze hotele w cenach
          umiarkowanych.
          Wszystko zalezy od tego, czego kto oczekuje, czy bedzie 'gnil' przy
          basenie/plazy czy tez zwiedzal.
          "Gnicie" przy basenie - polecam wyzsza polke Hoteli z Bentoura (WOW Hotels), GTI
          (RIVA), Wezyr (Delphin, Botanik).
          Zwiedzanie - cale stado 3,4* Hoteli HB z roznych Biur. Kwestia jest takze taka,
          ze mozesz pojechac z kimkolwiek i byc niezadowolonym. Ja np. w Turcji bylem i z
          GTI i z Pegasem i sobie naprawde chwale - a duzo jest opini negatywnych o tych
          biurach.
    • Gość: Stania Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.osiedle.com 11.12.05, 18:04
      Ja tam polecam Alfa Star!!!
      • madalena1 Re: Z jakim biurem do Turcji? 12.12.05, 12:49
        A dlaczego polecasz akurat to biuro,napisz coś więcej.
        • annsa Re: Z jakim biurem do Turcji? 17.12.05, 01:21
          Dwa lata temu bylam z rodzinka w hotelu RIVA COSTA z GTI.Bylam zchwycona.super
          pokoje ,super jedzenie.Moje dzieci wyszalaly sie na zjeżdzalniach.obsluga
          bardzo mila i wszedzie czysciutko.polecam .anna
          • Gość: s Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.chello.pl 22.01.06, 12:51
            Ja byłem z Jettouristic w Side i z Gti w Alanya.Nie narzekam,wszystko było ok.
          • Gość: spec Taniec riva serce rozrywa IP: *.chello.pl 07.02.06, 00:36
            Wszystko się zgadza. Też tam byłem, tylko trzy lata temu. Potem w Rivie ceny
            poszły cholernie w górę. Ale hotel - ciuk, ciuk, właściwie nie ma się do czego
            przyczepić.
            • Gość: dorota Re: Taniec riva serce rozrywa IP: 80.68.236.* 07.02.06, 14:33
              Cześć!A możesz mi coś więcej powiedzieć o tym hotelu i wogóle o okolicy?
              (rozmawiamy oczywiście o hotelu Hildegard?)Pozdrawiam
      • Gość: DOROTA Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.06, 18:15
        A możesz mi powiedzieć coś więcej? Wybieram się właśnie do Turcji w tym roku i
        bardzo podoba mi się oferta Alfa Staru? Nie jestem bardzo wymagająca i nie jadę
        na wakacje aby oglądać hotel tylko wypoczywać , trochę zwiedzać i wogóle....
        więc hotel dla mnie nie jest ważny wystarczy aby był czysty i żeby łazienka
        była w miarę wolę pieniądze za więcej gwiazdek przeznaczyć na dobrą zabawę i
        zwiedzanie;)Pozdrawiam Dorota
        • Gość: stasio Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 18:50
          co do Riwiery Tureckiej, to opinię specjalisty ma GTI. Nierzadko tez moga sobie
          pozwolić na najniższe ceny.
          W Alfa Starze z kolei jest taki hotel Hildegaard, dosc tani i w miarę daje
          radę. Hotel ekonomiczny, świetnie położony (samo centrum Alanyi).
          Obie firmy maja wyloty z Wrocławia oczywiście. Pozdrawiam Wrocławiankę Dorotę.
        • Gość: koffi Re: Alfastar, skąd wyloty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:20
          Pytanie kieruję do Doroty, no chyba, że ktoś inny też jest w temacie.Z jakich
          miast można latać z Alfą?
    • Gość: monia Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.techsys.pl / 83.238.210.* 20.01.06, 19:52
      ja polecam turcje z JETTOURISTIC , szczególnie HOLEL KLUB SANTANA w Mahmultar.

www.jettouristic.pl/jett/index.php
      • Gość: hanwar Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:11
        również polecam tę firmę (JETTOURISTIC).dużo się o niej naczytałam przed
        wyjazdem(i złego i dobrego), ale na szczęście mnie ominęły wszystkie niemiłe
        niespodzianki.jeżeli Wybrzeże Egejskie to bardzo dobry hotel(all inclusive)
        Oscar ***(teraz ER-OS:bo w zeszłym roku nastąpiło połączenie dwóch
        hoteli).pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń (tylko tych pozytywnych:))
      • przemoa Jeżeli Turcja to koniecznie z Jet Touristic 26.04.06, 20:40
        Naprawde nie przesadzam. Biuro tureckie, na własne oczy widziałem jak jego szef stara sie o dobre samopoczucie gości. Biuro posiada bardzo szeroką ofertę. Od b.tanich, ale porządnych hoteli, do pełnych wypasów, w których jedynie może gwiazdki z nieba brakować. Zawsze w ofercie posiadają przynajmniej jeden hotel z obsługą polskojęzyczną. Już 9 rok poznają gusty , potrzeby Polaków i organizują coraz doskonalsze wypoczynki.
        • Gość: satnel1 Re: Jeżeli Turcja to koniecznie z Jet Touristic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 14:12
          Jeżeli takie rady dajesz ludziom to chyba pracujesz dla Jeta?
          • przemoa Re: Jeżeli Turcja to koniecznie z Jet Touristic 12.05.06, 15:18
            Gość portalu: satnel1 napisał(a):

> Jeżeli takie rady dajesz ludziom to chyba pracujesz dla Jeta?
            Nie pracuje ani dla Jeta, ani innego biura. Z Jetem od kilku lat wypoczywam w Turcji i wiem ze jest to dobre biuro jak na ten kierunek.
    • Gość: Aga Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:36
      Hotel Kleopatra Golden Sun z Triady jest ok, bliziutko plaży, bardzo ładne i
      czyściutkie pokoje, miła obsługa, dobre jedzonko, w okolicy masa lokali.
    • Gość: beata10a Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:30
      GTI JEST NAPRAWDE BARDZO BARDZO DOBRYM BIUREM WSZYSTKO NA NAJWYZSZYM POZIOMIE
    • Gość: ryba Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 195.164.6.* 26.03.06, 08:58
      Ja w zeszłym roku skorzystałam z oferty agenta turystycznego. Pani wybrała
      najciekawszą jej zdaniem ofertę i tak wyjechałam do Turcji - za bardzo
      przystepna cene i jak sie potem okazalo ze znanym na polskim rynku
      organizaorem. Polecam kupowanie wycieczek nie bezpośrednio u organizatorów ale
      własnie u pośredników. Ja byłam z biurem SUNWAY (www.sunway.pl) Polecam.
      • yooreck Re: Z jakim biurem do Turcji? 26.03.06, 20:39
        Sunway nie jest tour operatorem wiec nie moglas byc z nimi poniewaz oni tylko
        sprzedaja oferty innych operatorów.
        • Gość: ryba Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.aster.pl 27.03.06, 22:46
          no owszem bo wykupiłam u nich tj w SUNWAYu, natomiast poleciałam najpierw z
          bentourem a potem z gti! chodzi mi o to, że fajnie jest robić rezerwacje u
          agentów a nie bezpośrednio u organizatorów ponieważ jest większy wybór.
    • Gość: Karina Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 85.104.225.* 20.04.06, 12:11
      Wezyr sprawdzilam,podobalo mi sie,polecam,jak znajdziesz jakis hotel,pytaj
      konkretnie o niego,Ja bylam w Krizantemie w Alanyi,bylo super.
      • pawel_bielsko Re: Z jakim biurem do Turcji? 03.05.06, 14:18
        Triada
        • Gość: mala Mi Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:56
          A co ze scan holiday? ktos ma jakies doswiadczenia?, bo wlasnie myslalam, zeby w
          tym roku z nimi, ale nikt nic nie pisze o nich, poprosze o opinie, dzieki
          • Gość: PC Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:41
            Scan jest trochę za drogi. Ja byłem z GTI w hotelu, który jest w ofercie SCAN.
            Ze scanem było 2000 zł z GTI 1250. A wrażenia są bardzo pozytywne.
            • Gość: koffi Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:10
              A macie jakieś doświadczenia z Alfastar?
              • pernambuco1 Re: Z jakim biurem do Turcji? 17.05.06, 13:31
                Też jestem ciekaw. W zeszłym roku byłem z Alfą w Egipcie i mile wspominam, ale
                Turcja to u nich nowy kierunek i chciałbym wiedzieć jak tu się sprawują?
              • Gość: grażyna Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: 88.241.57.* 20.05.06, 13:29
                Byłam w tamtym roku z alfą w fethiye. Polecam!
                • Gość: roque Re: Z jakim biurem do Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:21
                  Też byłem z Alfą w Turcji. Gniazdowałem w hotelu Alanya Beach. Wrażenia pozytywne.
    • Gość: joanna_poz Re: Z Neckermannem IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 13:55
      Za 3 tygodnie lecimy z Neckermannem. Mamy dobre doswiadczenia z tym biurem.
      Nie jest zbyt tanio, ale przynajmniej bez ryzyka (chyba) - co wazne jak sie
      jedzie z dzieckiem.
      Pozdr
      Joanna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka