Dodaj do ulubionych

Turcja w listopadzie

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.05, 22:25
witam czy ktos sie orientuje czy jakies biuro podrozy organizuje jeszcze
wycieczki do turcji w listopadzie??? bede wdzieczna za informacje:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Amanda Re: Turcja w listopadzie IP: 213.76.146.* 21.10.05, 08:42
      Niestety nie.Miały być wyjazdy zimowe z GTI ale z powodu braku chętnych
      zrezygnowali z tej opcji.Jeśli coć znajdziesz to daj znać.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Anika Re: Turcja w listopadzie IP: *.intertext.com.pl 21.10.05, 09:48
        No niestety Amanda ma rację , możesz próbować ew. przez niemieckie
        GTI , mają bardzo dobrą ofertę na sezon jesień - zima, no tylko , że wylot z
        jakiegoś niemieckiego miasta.
    • Gość: charlie Re: Turcja w listopadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.05, 13:14
      a wakacje.pl albo traveligo.pl?? tam sa listopadowe oferty do alanyi ale ja nie
      potwierdzalam. czy ktos zna??
      • Gość: Amanda Re: Turcja w listopadzie IP: 213.76.146.* 21.10.05, 13:34
        Wydaje mi się,że to są oferty podciągniete do jakiegoś biura podróży.Tak na
        zdrowy rozum,skoro GTI nie zebrało chętnych a jest to BP specjalizujące się w
        Turcji,to inne biura raczej mają małe szanse na listopadowe terminy.
        Ale życze Ci z całego serca,żebyś coś znalazła.I mam nadzieje, że napiszesz na
        forum o postępach w poszukiwaniu.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Anika Re: Turcja w listopadzie IP: *.intertext.com.pl 21.10.05, 14:08
          Ja Ci niestety mogę powierdzić , że są to te same oferty czyli organizator GTI,
          który ze wzgledu na małe zainteresowanie musiał wycofać się z tej jesienno -
          zimowej propozycji. Też bardzo żałuję , miałam już rezerwację na 16-23 listopad
          i w miniony poniedziałek niestety mi ją anulowalno. Jak bardzo chcesz możesz
          próbować przez niemieckie GTI , mają bardzo dobre ceny i fajne hotele , no
          tylko , wylot z jakiegoś niemieckiego miasta. Też rozważałam taką opcję.
          Pozdrawiam
    • Gość: Anika Re: Turcja w listopadzie IP: *.intertext.com.pl 21.10.05, 14:13
      Albo możesz próbować tutaj, jeśli chcesz na parę dni skoczyć do Stambułu ,
      podobno zapowiada się fajna zabawa.

2-5.11. Samolotem 09.20 do Istanbułu-12.30
      3.11. Wycieczka autokarowa po Istanbule-Hippodrom, Błękitny meczet, Takim,
      Pałac Dolmabahge, Most Bosforski
      4.11. Adampol
      5.11. Powrót nocą 22,30-23,50

Pobyt w hotelach-3,4*BB (do wyboru)-cena 849PLN
      Zgłoszenia-22/6653859 lub na gg 1402247
    • Gość: charlie Re: Turcja w listopadzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.05, 23:09
      miałyście rację, z polski nie da rady pojechac w listopadzie:(( jezeli chodzi o
      wycieczke do stambulu to atrakccyjna, ale 3 dni to krociutko....
      w kazdym razie dzieki za pomoc pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Pawel Re: Turcja w listopadzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.10.05, 12:48
      lece z zona do Turcji 12.11.05,ale z Berlin-Schönefeld.
      Jezeli nie jest to dla Ciebie za daleko,odezwij sie.
      Zawsze mozna cos znalezc.

Ponizej wybrana przez nas oferta:

Hotel Wow World Palace Hot Kategorie 5
      Ort Kemer Zimmerart DZ/AI / miejscowosc: Kemer pokoj dwuosobowy,all inklusive
      Ziel Antalya Abflughafen Berlin-Schoenefeld / cel: Antalya,wylot:Bln-Schönefeld
      Termin 13.11.05 / 14 Tage Veranstalter (Touroperator): ÖGER TOURS
      Cena koncowa za osobe : 566,00 €.
      Przelot liniami Sun Express.Godziny lotow:

Strecke Datum Abflug Ankunft Flugnr Kl Free ST Flugcode
      SXF AYT 13.11.05 09:45 13:50 XQ727 Y 20 K OK SXFAYT7A
      AYT SXF 27.11.05 06:20 08:45 XQ726 Y 20 K OK AYTSXF7A

• Gość: Anika Re: Turcja w listopadzie IP: *.intertext.com.pl 08.11.05, 12:26
        Wezyr ma ofertę na listopad , grudzień
        i chyba całą zimę ,ale tylko do Stambułu.
        • Gość: beyaz kasia Re: Turcja w listopadzie IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.05, 20:02
          wezyr ma oferte na turcje i biuro Filiz z Wawy. www.filiz.com.pl
          • cairo7 Re: Turcja w listopadzie 22.11.05, 22:42
            Jesli ktos chce to podaje nr na niemieckie lotnisko,jest tam pani ktora mowi po polsku(niestety nie
            codziennie) 004921142170316......maja oferty wielu BP,wyloty z niemieckich lotnisk,bilety przychodza
            poczta do domu lub do odebrania na lotnisku.Platnosc przelewem lub karta.Czesto korzystalem z tego
            biura,zawsze bylo ok.A od jesieni bywaja super ceny na extra hotele.....fakt ze tam juz zimno,ale....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka