Gość: Nikoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:59 Co z ptasią grypą? Podobno ogniska występują już w 13 prowincjach Turcji.Czy wyjazd z dziećmi to nie zbyt duże ryzyko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasio Re: ptasia grypa IP: *.devs.futuro.pl 07.02.06, 21:13 Erzurum czy okolice jeziora Wan są ponad 1000 km od Alanyi czy prawie 1500 km od Marmaris. Poza tym dziela te rejony góry i nierzadko wręcz kilkaset lat cywilizacji. Po drugie, z rejonów turystycznych to bałbym się Krymu. Złosliwie dodam - Bałtyku, bo wczoraj marynarz zmarł w bałtyckim porcie w Kłajpedzie na Litwie. Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: ptasia grypa 07.02.06, 21:30 a ja rozmawialem ze znajomym z Turcji i powiedzial ze media przesadzaja, on zyje, jego znajomi tez a ptasia grypa juz sie uspokoila. my lecimy 26.04 z wro do alanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikoś Re: ptasia grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:14 Być może media trochę przesadzają, ale z całą pewnościa ogniska choroby wśród ptaków wystąpiły również w okolicach Ankary, a to raczej juz nie jest wschodnia Turcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly lilly Re: ptasia grypa IP: 81.210.83.* 08.02.06, 11:38 o proszę, my też lecimy 26.04 do alanyi, tyle ze z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
tinta23 Re: ptasia grypa 10.02.06, 17:36 My też lecimy 26. Nie boicie się pogody, czy raczej jej braku. do jakiego hotelu? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: ptasia grypa 10.02.06, 23:56 my lecimy z jetem do Arisa chyba, a pogoda bedzie napewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly lilly Re: ptasia grypa IP: *.aster.pl 12.02.06, 15:47 pogoda musi byc, lecimy w koncu w podroz poslubna. do holiday garden. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: ptasia grypa 28.02.06, 20:26 Dorotko. Ale sie wybralas. Nie bylo poczekac jeszcze miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabusia Re: ptasia grypa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:14 Czytam wasze opinie i dopiero teraz troche się przestraszyłam a mam już zapłacona zaliczke na wczasy w Turcji - Side z cała rodziną w tym dwoje dzieci ale dopiero wylot 21 czerwiec .Bardzo bym prosila po waszym powrocie napiszcie jak bylo.też lece z Jetem . Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: ptasia grypa 28.02.06, 20:29 Gość portalu: gabusia napisał(a): > Czytam wasze opinie i dopiero teraz troche się przestraszyłam a mam już > zapłacona zaliczke na wczasy w Turcji - Side z cała rodziną w tym dwoje dzieci > ale dopiero wylot 21 czerwiec .Bardzo bym prosila po waszym powrocie napiszcie > jak bylo.też lece z Jetem . Wybralas naprawde optymalny termin. jeszcze lepszym bylby przelom 05-06. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabusia Re: ptasia grypa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:15 Tak wiem ze tanszy był by wyjazd przełom 05-06 ale syn chodzi do 4 klasy S.P i dlatego nie moge sobie na to pozwolic .A jesli chodzi o ptasia grype to juz mi przeszło ,jest ona juz wszedzie ,mam nadzieje ze to czerwca całkiem ucichnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: ptasia grypa IP: *.icpnet.pl 27.02.06, 12:52 Ptasia grypa za moment będzie też w Polsce i w całej Europie. To co, wyprowadzisz się z kraju? Nie chce mi się wierzyć, że ludzie tak się daja mediom zmanipulować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: ptasia grypa 04.03.06, 17:15 Jest ptasia grypa,byla choroba szalonych krow bedzie byc moze niemy kwik swin a biznes farmaceutyczny sie kreci,najwazniejsze aby dopisywal humor i rozsadek .Nie dac sie zwariowac i poddac strachowi. Co ma wisiec nie utonie.Najgorsze z tego wszystkiego jest to ze okopowe zaczynaja niszczyc bocianie gniazda choc te piekne ptaki nie choruja bo nie jedza surowego miesa padlych ptakow tak jak Chinczycy. Odpowiedz Link Zgłoś