Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:56 prosze o opinie na temat hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnben Re: hotel alpina 27.07.06, 14:55 Właśnie wczoraj, a praktycznie juz dzisiaj wróciłam z mężem i dzieckiem z Aplpiny. Hotel SUPER, jedzenie i reszta równiez. Napisz jakieś pytania to wieczorkiem odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:23 Jak dlugo trwa przejazd z lotniska do hotelu.My też wybieramy sie z dzieckiem słyszałam,że są tam jakieś zjeżdżalnie których nie widac na zdjęciach. Napisz jak to wygląda i jak z animacjami ,czy w hotelu jest dużo polaków.Z jakim biurem byliscie ,ja nie znalazłam zbyt wiele informacji na temat ALPINY . Bardzo dziękuję za odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:47 Zapomniałam zapytać, czy bez problemu dostaliście pokój z balkonem słyszałam,że część pokoi jest właśnie bez. Czy trzeba zaznaczyc to tu na miejscu w biurze,że chcemy mieć balkon Odpowiedz Link Zgłoś
agnben Re: hotel alpina 30.07.06, 08:45 Przejazd z lotniska do hotelu to ok. 2 godzin. Jest zjeżdzalnia widac ja na zdjeciach strony hotelu. Animacje prowadzi grupa rosjan, fajni ludzie majacy bardzo dobry kontakt z dziećmi. Przez cały dzień coś się dzieje jak nie dla dzieci to dla dorosłych (gimnastyka, disco, występy,zawody itp.). Polaków jest z 30%, a reszta to rosjanie. Co do balkonów, to nie zauważyłam aby jakiś pokój nie miał balkonu. Tylko nie wszystkie mają na morze, ale o to bym nie zabiegała gdyż jest tam bardzo ruchliwa ulica i hałas, my mieliśmy piekny widok na góry. Bylismy z Alfastar i jesmy bardzo zadowoloni wszystko zgodnie z planem, rezydentka jest w hotelu we wtorki i czwartki no i pod telefonem zawsze. Jesli jeszcze jakies pytania to pisz, przepraszam, ze tak późno odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:33 Dzięki serdeczne za informacje. My lecimy 6 września ze szczecina też z alfa star.W zeszłym roku spędzaliśmy urlop z alfą w egipcie , byliśmy bardzo zadowoleni.Już widziałam te zjeżdżalnie, ale są one pokazane na stronach dopiero od kilku dni. Panie w biurze podróży też nie wiedziały dokładnie czy są ijak wyglądają.Czy wieczorem można gdzieś połazić ,lub posiedzieć w jakiejś knajpce czy raczej tylko hotel,bo miejscowość ta to dziura.Czy moze wieczorami jezdziliscie do Alani.Jeszcze mam pytanie dotyczące problemów żołądkowych,czy ktoś z was chorował a przedewszystkim dziecko. Pytam bo w zeszłym roku największe problemy mieliśmy z dzieckiem,ale slyszałam że w turcji są łagodniejsze objawy.Pozdrawiam i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
agnben Re: hotel alpina 30.07.06, 20:08 Tak to prawda, co do zdjęć i informacji na temat tego hotelu, ja przed wyjazdem też niewiele znalazłam informacji na jego temat. Wieczorem można sobie połazic, knajpki są. Fakt, że Alania jest o wiele większa. Ale my siedzielismy w hotelu właśnie ze względu na dziecko. W soboty i wtorki za hotelem jest wielki targ, gdzie mozna kupić wiele ciuszków za naprawde dobra cene. Problemów żołądkowych nie mielismy, na miejscu w hotelu jest punkt medyczny wrazie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:30 Czy na plazy przy hotelu tez obowiązuje all inclusiv. Odpowiedz Link Zgłoś