Dodaj do ulubionych

hotel alpina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:56
prosze o opinie na temat hotelu
Obserwuj wątek
    • agnben Re: hotel alpina 27.07.06, 14:55
      Właśnie wczoraj, a praktycznie juz dzisiaj wróciłam z mężem i dzieckiem z
      Aplpiny. Hotel SUPER, jedzenie i reszta równiez. Napisz jakieś pytania to
      wieczorkiem odpowiem.
      • Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:23
        Jak dlugo trwa przejazd z lotniska do hotelu.My też wybieramy sie z dzieckiem
        słyszałam,że są tam jakieś zjeżdżalnie których nie widac na zdjęciach. Napisz
        jak to wygląda i jak z animacjami ,czy w hotelu jest dużo polaków.Z jakim
        biurem byliscie ,ja nie znalazłam zbyt wiele informacji na temat ALPINY .
        Bardzo dziękuję za odpowiedz .
        • Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:47
          Zapomniałam zapytać, czy bez problemu dostaliście pokój z balkonem słyszałam,że
          część pokoi jest właśnie bez. Czy trzeba zaznaczyc to tu na miejscu w biurze,że
          chcemy mieć balkon
        • agnben Re: hotel alpina 30.07.06, 08:45
          Przejazd z lotniska do hotelu to ok. 2 godzin. Jest zjeżdzalnia widac ja na
          zdjeciach strony hotelu. Animacje prowadzi grupa rosjan, fajni ludzie majacy
          bardzo dobry kontakt z dziećmi. Przez cały dzień coś się dzieje jak nie dla
          dzieci to dla dorosłych (gimnastyka, disco, występy,zawody itp.). Polaków jest
          z 30%, a reszta to rosjanie. Co do balkonów, to nie zauważyłam aby jakiś pokój
          nie miał balkonu. Tylko nie wszystkie mają na morze, ale o to bym nie zabiegała
          gdyż jest tam bardzo ruchliwa ulica i hałas, my mieliśmy piekny widok na góry.
          Bylismy z Alfastar i jesmy bardzo zadowoloni wszystko zgodnie z planem,
          rezydentka jest w hotelu we wtorki i czwartki no i pod telefonem zawsze. Jesli
          jeszcze jakies pytania to pisz, przepraszam, ze tak późno odpisałam.
          • Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:33
            Dzięki serdeczne za informacje. My lecimy 6 września ze szczecina też z alfa
            star.W zeszłym roku spędzaliśmy urlop z alfą w egipcie , byliśmy bardzo
            zadowoleni.Już widziałam te zjeżdżalnie, ale są one pokazane na stronach
            dopiero od kilku dni. Panie w biurze podróży też nie wiedziały dokładnie czy
            są ijak wyglądają.Czy wieczorem można gdzieś połazić ,lub posiedzieć w jakiejś
            knajpce czy raczej tylko hotel,bo miejscowość ta to dziura.Czy moze wieczorami
            jezdziliscie do Alani.Jeszcze mam pytanie dotyczące problemów żołądkowych,czy
            ktoś z was chorował a przedewszystkim dziecko. Pytam bo w zeszłym roku
            największe problemy mieliśmy z dzieckiem,ale slyszałam że w turcji są
            łagodniejsze objawy.Pozdrawiam i dziękuje
            • agnben Re: hotel alpina 30.07.06, 20:08
              Tak to prawda, co do zdjęć i informacji na temat tego hotelu, ja przed wyjazdem
              też niewiele znalazłam informacji na jego temat. Wieczorem można sobie połazic,
              knajpki są. Fakt, że Alania jest o wiele większa. Ale my siedzielismy w hotelu
              właśnie ze względu na dziecko. W soboty i wtorki za hotelem jest wielki targ,
              gdzie mozna kupić wiele ciuszków za naprawde dobra cene. Problemów żołądkowych
              nie mielismy, na miejscu w hotelu jest punkt medyczny wrazie potrzeby.
    • Gość: maja Re: hotel alpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:30
      Czy na plazy przy hotelu tez obowiązuje all inclusiv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka