Gość: goska10011 IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.08.06, 10:37 Właśnie wróciłam z Alanyi z hotelu Big Blue, hotel super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Club Big Blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:15 mam pytanko. Wiem że do plazy jest daleko, czy są jakies busy czy cos takiego. Lecimy 23,08 z mężem i córeczka. A dla dziecka 4 latka hotel ok? podobno jest jakiś mały basenik dla maluchów? fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca Re: Club Big Blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:33 Byłam w tym hotelu od 02-09.08. Do plaży jest ok. 500 m (5 minut pieszo),2 leżaki + parasol - 4 liry, przy brzegu morze ma skaliste dno. Jeżeli chcielibyście jechać na plażę Kleopatry to trzeba w recepcji zgłosić i odebrać karnet i można pojechać darmowym busem o 10.15 lub 11.00 i leżaki wtedy są tam bezpłatne. Morze w Alanii jest od razu bardzo głebokie ale za to bardzo ciepłe. W hotelu są dwa baseny oraz jeden brodzik dla dzieci o głębokości 35 cm. Poza tym w ciągu dnia są animacje dla dzieci a o 21.00 jest Mini disco przy którym bawią się dzieci i dorośli również.Ogólnie hotel świetny, nowy, czysty, sprawna klima, pyszne jedzenie,kolacja na zewnątrz przy basenach i muzyce. Leżaki przy basenie proponuję rezerwować przed śniadaniem, wystarczy położyć ręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
megan1505 Re: Club Big Blue 21.08.06, 14:05 Bardzo dziękuje za informacje, na pewno skorzystamy z Twoich rad. Wylot juz jutro także jestem już spokojna. Dzieki i pozdrawiam ciepło pa pa!!!! magda Odpowiedz Link Zgłoś