Dodaj do ulubionych

Hotel Club Sidera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:08
Czy dużo nas do tego hotelu od 4 lipca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 23:46
      Witam. Wybieramy się do tego hotelu 4 lipca - 2 dorosłych + 1 dziecko 10lat
      (dziewczynka). Narazie szukamy opinii ale wszystko wskazuje na to, że
      zarezerwujemy. Myślę, że namówię znajomych. Dajcie znac z jakiego biura
      jedziecie.
      pozd
      Yasio
      • Gość: dado Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:08
        Jedziemy z Itaką (po raz pierwszy, ale w tym roku neckermann przesadził z ceną
        na Turcję).Wylatujemy z Warszawy 4 lipca.(dwie rodzinki 2+2 i 2+1).Pozdrawiam!
        • Gość: dado Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:10
          Aha.Opinie na niemieckojęzycznych portalach turystycznych są bardzo dobre.I to
          wystarczy.Podobno tylko okolica nieciekawa.
          • Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 03.01.07, 16:44
            Dzięki za info. Też znalazłem raczej dobre opinie, myślę że cena jest
            przyzwoita więc nie ma co wybrzydzać. Fajnie, że będą dzieci - można widzieć
            jaki przedział wiekowy?
      • Gość: wwww Re: Hotel Club Sidera IP: *.tsi.tychy.pl 07.02.07, 18:20
        proponuje biuro itaka pozdro wwww
    • Gość: dado Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:19
      Jedziemy z dziewczynką 10 lat i chłopcem 5.Druga rodzinka z czterolatkiem.Skąd
      jesteście?I z jakiego biura jedziecie?Pozdrawiam!Ewa
      • Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 04.01.07, 11:02
        Jedziemy z Itaką, wczoraj zarezerwowałem wyjazd (zresztą, od Ciebie miałem
        informację, że Itaka organizuje ten wyjazd). Jesteśmy z Warszawy. Nasza córka
        też ma 10 lat i była smutna, że nie będzie miała koleżanki do zabawy. W zeszłym
        roku byliśmy na Teneryfie i niestety nie było żadnego polskiego dziecka w jej
        wieku. Pozdrawiam, Janek.
        • Gość: dado do Yasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:23
          Super, cieszę się ,że nasze dzieciaki będą miały towarzystwo!W zeszłym roku
          poznaliśmy na Krecie bardzo sympatyczną rodzinkę i moja córka miała towarzystwo
          rówieśniczki.W dodatku okazało się, że ... są też z Białegostoku i
          mieszkają ...koło nas(?!).Nie korzystaliśmy jeszcze z Itaki, ale jestem pewna,
          że będzie fajnie.Pozdrawiam!I do zobaczenia!!(Jesli będziesz miał ochotę na
          kontakt przed wyjazdem przesyłam mój adres: suzan1@wp.pl )
          Ewa
          Adres do opinii o Clubie Sidera.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15140042&v=2&s=0
    • Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 06.01.07, 16:23
      jedzcie do tego hotelu jest też super ja byłam w hotelu obok, co do polozenia
      to macie racje wychodzi sie prosto na bardzo ruchliwa ulice prowadaca do alany,
      trzeba bardzo uważac na dzieci, moge przeslac zdjecia jak to wyglada papapapaap
      • Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.07, 18:37
        Dzięki za info. Ta droga, bardzo hałasuje?
        Pozdrawiam
        • Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 07.01.07, 10:35
          Droga jest bardzo halasliwa wiec proscie o pokoje blizej basenu , ja mialam
          pokoj z boku hotelu z czesciowym widokiem na morze i droge slyszalam a znajomi
          mieli od strony drogii narzekali zwlaszcza rankiem nie mozna bylo pospac .Ale to
          naprawde jedyny minus poza tym jest SUPER naprawde , udanych wakacji życze.
          • Gość: mika Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 18.02.07, 16:10
            czy ktos leci 13.06? Jesli macie jakies fotki prosze przeslijcie na monhap@wp.pl
        • Gość: JULIA Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:07
          bylismy w tym hotelu super standard naprawde warto jezeli chodzi o droge to
          wogole nie byla przez nas zauwazana moze to zalezec od pokoju , obsluga super
          i wogole exstra
      • Gość: ania Re: Hotel Club Sidera IP: 80.54.122.* 23.01.07, 12:32
        Witam, jeśli możesz to mnie też prześlij zdjęcia, wielkie dzięki.
        jerzyturek@go2.pl
    • Gość: dado do grazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:13
      Jeśli to nie problem proszę o fotki: suzan1@wp.pl
      Dziękuję i pozdrawiam!Ewa
      • Gość: grazka Re: do grazki IP: *.crowley.pl 08.01.07, 20:39
        Wyslalam kilka zdjec beda od wiedzmina.Plaza niestety kamienista bez klapek ani
        rusz, droga i hotele ,hotele od strony plaży wasz po prawej kawalek widac,
        jedzonko na wieczorze tureckim to byla rewelacja przeszli samych siebie no i
        wodospady w Manawgacie . Mysle ze choc troszke przyblizylam Wam miejsce do
        ktorego pojedziecie. My w tym roku jescze nic nie zarezerwowalismy bo mamy
        problemy z urlopem ale moze cos sie uda mamy taka nadzieje ale Wam zyczymy
        wspanialego urlopu.
        • Gość: dado Re: do grazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:52
          Wielkie Dzięki!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!Ewa
        • Gość: Yasio Re: do grazki IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 21:13
          Proszę - prześlijcie mi zjęcia. adres: viox@op.pl
          Pozdrawiam
          Janek

• Gość: olinka Re: do grazki IP: *.telpol.net.pl 09.01.07, 21:38
            Ja też proszę o fotki
            olinkah@wp.pl
            • Gość: gość Re: do grazki IP: 193.41.113.* 10.01.07, 13:56
              Ja też proszę iza@artdes.pl
              • Gość: Yasio Re: do grazki IP: *.crowley.pl 10.01.07, 15:05
                Czy wszyscy na tym formu będą w tym terminie (4-18 lipiec) w Siderze?
                Jak ktoś będzie przesyłał zdjęcia to proszę pamiętajcie o mnie, mój adres to:
                viox@op.pl
                pozdrawiam i dzięki
                Janek
        • Gość: peteraski Re: do grazki IP: *.chello.pl 10.01.07, 22:29
          no to ja też poproszę: peteraski@yahoo.pl
          Ps. Ja jadę prawdopodobnie 27.06-10.07
    • Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 10.01.07, 16:08
      Wszystkim ktorzy prosili wyslalam zdjecia, tylko pamietajcie, ze ja byłam w
      hotelu obok wiec zdjecia hotelu to zdjecia z holidey park wasz jest obok , jak
      chcecie cos jeszcze wiedziec pytajcie chetnie odpowiem pozdrawiam Grazyna.
      • Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 10.01.07, 16:57
        Dzięki. Dostałem zdjęcia - wygląda to obiecująco.

Pozdrawiam
        Janek
    • Gość: ania Re: Hotel Club Sidera IP: *.sdl.vectranet.pl 11.01.07, 11:51
      witam,szkoda,ze nie ma nikogo od 20.06!Lece z 6 letnia coreczka .Mam nadzieje
      ,ze spotkamy jakis fajnych ludzi z dziecmi.
      Hotel ma bardzo dobre opinie,duzo atrakcji i na pewno bedzie fajnie.
      pozdrawiam
      • Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 13.01.07, 20:37
        olinka viox i iza wysłalam wam zdjecia ale sie wrocily bo pomylilam jedna
        literke w adresie, dzis wyslalam po raz drugi mam nadzieje że te zdjecia dotra
        do was pezepraszam i pozdrawiam
        • Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 16.01.07, 12:33
          Dzięki za zdjęcia dostałem.
          Serdecznie pozdrawiam
          Janek
      • Gość: mika Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 20.02.07, 21:17
        ja lece 13.06 na 2 tyg z 6letnim synkiem i 12 letnia cora, takze napewno sie
        spotkamy. pozdrawiam
    • Gość: anna nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 23:14
      Chcieliśmy polecieć 4 lipca do clubu Sidera z Itaką, ale okazało się ze
      już ...za późno!!Nie ma miejsca?!Znajomi zdecydowali sie wcześniej.Czy ktoś sie
      orientuje które biuro ma jeszcze ten hotel na 4 lipca? Proszę o pomoc!
      • Gość: Janek Re: nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń.. IP: *.crowley.pl 18.01.07, 16:11
        Spróbój na www.easygo.pl My znaleźliśmy w tym serwisie, ale potem
        zarezerwowaliśmy przez Itakę - ceny były identyczne, więc nie ma to znaczenia.
        Powdzenia i daj znać czy udało się.
        Janek
        • Gość: anna Re: nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:18
          Dzieki, spróbujemy!
        • Gość: anna do Janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:35
          znalazłam hotel w travelidzie ale pan mi powiedział,ze ten hotel nie ma pokoju
          z 2 dostawkami.(nasi przyjaciele taki zarezrwowali??!!)
      • Gość: oooo Re: nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń.. IP: *.tsi.tychy.pl 07.02.07, 18:21
        goood luck
    • Gość: gosia.mama.wojtusi Re: Hotel Club Sidera IP: 83.2.83.* 19.01.07, 11:57
      my własnie się zastanawiamy nad tym hotelem sidera z itaki,termin 13.06 na dwa tyg
      tylko ta kamienista plaza mnie trochę przeraża ,mamy dwóch synków 6,5 i 2,5 roku
      • Gość: Ewa Re: Hotel Club Sidera do Gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:31
        Nie przejmuj się plażą - kup dzieciom odpowiednie buty do wody i będą
        zadowolone!
      • Gość: mika Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 28.01.07, 21:38
        Witaj! Ja lece tez 13.06 z Poznania z ITAKA. Mam corke12 lat i synka 5 lat. Daj
        znac skad lecicie na meila monhap@wp.pl
        POZDRAMIAM MONIKA
        • Gość: elly lilly Re: Hotel Club Sidera IP: *.aster.pl 29.01.07, 12:31
          ale wam fajnie. my bylismy w siderze w zeszlym roku na przelomie kwietnia i
          maja. swietny hotel. fajnie polozony (tuz nad morzem), bardzo smaczne jedzenie,
          mila obsluga. praktycznie nikogo z Polski w tym terminie nie bylo, sami
          rosjanie i niemcy. polecam. my bylismy w podrozy poslubnej, naprawde milo
          wspominam wyjazd.
          • Gość: EWA DO ELLY LILLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:36
            masz może jakieś fotki z hotelu i/lub okolic?? Pozdrawiam!Lecę tam z rodzinką 4
            lipca.
            • Gość: elly lilly Re: DO ELLY LILLY IP: *.aster.pl 29.01.07, 15:34
              mam, nie za wiele takich z okolicą, bo na wiekszosci jestesmy my - na co Ci
              wysłać?
              • Gość: EWA Re: DO ELLY LILLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:26
                wobec tego dzięki!pOzdrawiam!!!
                • mef8 Re: DO ELLY LILLY 30.01.07, 14:40
                  coś się nie możemy dogadać :-)

znalazlam okolo 6-8 zdjęć z hotelem, plażą i ulicą na tyłach :-) przesłać?
                  jeśli tak to na jaki adres?

pozdrawiam
                  • Gość: elly lilly Re: DO ELLY LILLY IP: *.aster.pl 30.01.07, 14:42
                    to wyżej bylo do Ewy.

elly lilly alias mef8
                  • Gość: EWA Re: DO ELLY LILLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:23
                    Bardzo proszę na suzan1@wp.pl Wielkie dzieki i pozdrawiam!!!!!
    • Gość: Krzychu Re: Hotel Club Sidera IP: 193.194.132.* 30.01.07, 16:34
      Mnie niestety ITAKA wydymala z hotelu Cesars Temple w Belek (nie chce mi sie o
      tym pisac nawet, bo mnie kur... strzela i mam jeszcze nerwa), wiec teraz mam
      wybrac hotel i sklaniam sie do tego wlasnie, jedziemy 7 lipca na 2 tygodnie z
      chlopakiem 12 lat i o ile on dorwie basen i jakos przeboleje, to niestety baba
      mi zyc nie da, a bo tam mogloby byc lepiej, a bo tam napewno to i to jest
      lepiej itd, wobec czego szukam zajecia dla niej, a co tak bardzo nie ucieszy
      baby jak... ciuchy i zakupy, zatem pytanko i prosba wielka... jak z tego hotelu
      mozna dotrzec do najblizszych jakichs butikow, bazaru, czy czegos co mi babe
      rozpromieni, czyli fatalaszki, podrobki czegos markowego, itd.
      Bede naprawde wdzieczny i w Waszych rekach czy bede mial spierniczony urlop :)
      • Gość: gość do Krzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:39
        witaj, nie przejmuj się aż tak bardzo , bo Sidera to dużo lepszy hotel niż ten
        do którego mieliście jechać.ten wasz wyglądał dobrze w katalogu -to fakt, ale
        to straszny moloch i po częsci też już nie pierwszej świezości... Pomyśl wiec
        że mogło być gorzej.do zobaczenia w Siderze.my też lecimy w lipcu!
        • Gość: grazka Re: do Krzycha IP: *.crowley.pl 30.01.07, 16:45
          krzysiek nie martw sie hotel jest super a na zakupy wez zone do alaniy sklepow
          mnogo albo na bazar do manawgatu obkupic sie mozna po pachy i zonka bedzie
          zadowolona wszedzie mozna dojechac dolmuszami spod hotelu za niewielkie
          pieniadze, udanego urlopu zycze papapapapa
        • Gość: Krzychu Re: do Krzycha IP: 193.194.132.* 30.01.07, 16:46
          A byles tam juz? Czy tylko ze slyszenia? Bo my sugerowalismy sie katalogiem i
          fakt, ze cezar wygladal super, szczegolnie te tereny rozlegle i baseny.
          Jak dla mnie, zreszta, to ja nie mam jakich wymagan, ale nie lece sam , Turcja
          to moj pierwszy raz wogole i dlatego pytam, a wybralem ten z powodu forum i
          sporej ilosci rodakow, co jada, jak tez ze z dzieciakami, wiec cos to sugeruje,
          ale pozostaje wlasnie baba i jej zachcianki.
          • mef8 Ewa 30.01.07, 17:03
            poszly. daj znac czy dotarly.

Krzychu - z Sidery do Alanii jezdzi sie lapiac busik. przejazd kosztuje okolo 2
            euro od osoby. jedzie sie jakies 40 minut (to ok 30 km). busik dojezdza pod sam
            targ z miejscowymi markowymi wyrobami.

poza tym blizej (mniej wiecej) 10 minut drogi busikiem z hotelu jest Avsallar -
            tam maja bazar, na ktorym jest wlasciwie to samo co w Alanii ale blizej do
            hotelu. przejazd busem kosztuje mniej (nie pamietam ile).

a sidera fajna. spory plac przy hotelu, basen, plaza, rozne gry i zabawy dla
            dzieci etc.
            • Gość: EWA do mef8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:43
              jeszcze raz dzięki za fotki!!!!
          • Gość: Pedro Re: do Krzycha IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.02.07, 22:52
            Jeżeli Twoja baba ma ochotę na wielkie zakupy, to zaprzaszam na otwarcie
            Złotych Tarasów w W-wie ;-)))
    • Gość: Janek Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 31.01.07, 09:35
      Wygląda na to, że od 4 lipca będzie sporo dzieciaków - my jedziemy z 10 letnią
      dziewczynką. Może trzeba by było zapoznać te dzieci tak aby bawiły się razem i
      nie absorbowały zbyt dużo czasu?

Dajcie znać czy ktoś planuje wynająć samochód - gdyby udało się złożyć ekipę z
      3-4 samochodów to można by było bezpiecznie pojeździć i pozwiedzać okolicę.
      Byłem w Turcji i generalnie jest bezpiecznie a ludzie są bardzo życzliwi tym
      nie mniej lepiej samemu nie podróżować samochodem - szczególnie z dzieckiem.

A propo zakupów na bazarach -zdecydowana większość przedmiotów to podróbki i
      nie ma co się łudzić, że kupi się okazyjnie markowe perfumy za 5 Euro.
      Wszystkie ceny na bazarze można zbić co najmniej 2-razy ale ważne! jak
      zaczniemy się targować i osiągniemy żądaną cenę nie należy wycofywać się z
      transakcji - bardzo to denerwuje Turków i są naprawdę nieprzyjemni. Jedyne
      okazje to kurtki skórzane, za 100-150 Euro można kupić bardzo porządną skórę -
      mi udało się utargować cenę z 350Euro do 100 - nieprawdopodobne a jednak
      możliwe.

pozd
      Janek
      • Gość: Krzychu Re: Hotel Club Sidera IP: 193.194.132.* 31.01.07, 16:36
        No wlasnie myslalem tez o wynajeciu samochodu, ale to sie jeszcze zobaczy na
        miejscu.
        O perfumach wogole nie myslalem, jesli juz to jakis "niby markowych" ciuchach,
        no ale to domena kobity, ona bedzie szalec :)
      • Gość: EWa do Janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:32
        z tym wypożyczeniem samochodów to dobry pomysł!dzieci na pewno będą się dobrze
        razem bawić!Pozdrowienia i do zobaczenia
      • Gość: jarek Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:15
        wyjażdżamy 4-07-14-07 rdzinka2+1 syn lat14 fajnie że będzie trochę
        polakow .jeśli możecie wyślijcie mi fotki hotelu i
        okolic .domino89@poczta.onet.eu
        • Gość: ewa do jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:44
          wysłałam Ci na pocztę kilka fotek, które dostałam od osoby,która była tam rok
          temu.Pozdrawiam
          • Gość: jarek Rjarek do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:28
            dzięki za fotki ,my wylatujemy z itaka z katowic -pyrzowic,awy skąd.Jeszcze raz
            dzięki.Podaj mi swojego maila
            • Gość: Pawel Re: Rjarek do ewy IP: *.pcz.pl 06.02.07, 00:29
              Ja tez poprosze o fotki hotelu i okolic. Wylatujemy 13.06 z Katowic. Mail: kozab@poczta.fm
              • Gość: radwer Re: Radwer do ewy IP: *.kalisz.mm.pl 07.02.07, 21:26
                To ja też poproszę o foty. Jedziemy 8 sierpnia. Z góry dzięki
                radwer@poczta.onet.pl :)
                • anula1303 30 maja leci ktoś? 18.02.07, 00:39
                  Lecimy w tym terminie na dwa tygodnie. Ja, mąż i dwuletni synek:)
              • Gość: qubus Re: Rjarek do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:57
                www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2444
              • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Rjarek do ewy 29.03.07, 20:47
                Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
                Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
                samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
                godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
                atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
                W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
                dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
    • Gość: mikkka30 Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 02.04.07, 19:22
      wybiera sie ktos 13 czerwca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka