Dodaj do ulubionych

Turcja - Dalyan - Hotel Longhouse POMOCY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:13
Witam wszystkich wczasowiczów. Proszę o komentarze na temat miasteczka Dalyan
w Turcji, głównie chodzi o hotel Longhouse i Yeni Gol, czy ktoś tam był z Itaką??
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Turcja - Dalyan - Hotel Longhouse POMOCY IP: *.lnet.pl 10.01.07, 20:13
      Co do hoteli, które wymieniasz- niestety, ale nie mam pojęcia.
      Jeśli chodzi o samo miasteczko- bardzo mi sie podoba, spokojne, nieduże; jest
      gdzie pojechać na zwiedzanko.
      Itaka- osobiście nie korzystałam, ale rejon Turcji, o którym mowa moze
      zrekompensowac wiele- polecam i zyczę wspaniałych wakacji, byłam, widziałam,
      suuuper!
    • Gość: bas Re: Turcja - Dalyan - Hotel Longhouse POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:58
      dalyan.blog.onet.pl/,miasteczko jest zajebiste,longhouse to jest dopiero
      pierwszy sezon w ofercie więc raczej będzie ciężko z info,natomiast yeni gol
      jest w samym miasteczku obok przystani,ma dobre opnie tylko ma wadę,wg. mnie
      oczywiście-ma malutki basen,no ale ten pierwszy w ogóle go nie ma tak chyba
      wybór jest prosty,bierz śmiało yeni,a zobaczysz jaka to super miejscowosc
      • r-asia Re: Turcja - Dalyan - Hotel Longhouse POMOCY 11.01.07, 12:38
        Witam!

Byłam w Yeni Gol w we wrześniu - to była moja podróż poślubna. Dalyan to śliczna
        miejscowość i goraco ją polecam. Hotelik też jest przeuroczy. Jeśli chodzi o
        basen , to rzeczywiscie jest mały, ale kto leci do Turcji, żeby wylegiwać się
        przy basenie? Dla mnie to śmieszne, bo po co w ogóle opuszczać kraj w takim
        celu? Jeśli chcwesz, to mogę przesłać Ci fotki z tego hotelu i miejscowości. Ja
        zakochałam się w Dalyanie. Moj adres: r-asia@wp.pl
        Pozdrawiam
        • Gość: bas Re: Turcja - Dalyan - Hotel Longhouse POMOCY IP: *.elopole.bot.pl 11.01.07, 15:19
          nie zgodzę się z toba do końca bo jak ktos ma małe dziecko to basen ma jednak
          swoja wartość,sama wiesz jaki gorąc jest na plaży(byłem w lipcu),co do
          miasteczka to się z toba zgadzam jest super!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka