Dodaj do ulubionych

Kemer- informacje???

IP: *.icpnet.pl 14.06.07, 09:49
Gdzie mogę znależć jakąś fajną stronę o tej miejscowości?? Wycieczkach
fakultatywnych???
Obserwuj wątek
    • Gość: szy Re: Kemer- informacje??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:13
      ze stroną może być ciężko, poprostu wpisz w google kemer i tyle... tutaj na
      forum znajdziesz sporo postow na temat kemer, chocby mojego autorstwa, bo
      jeszcze tylko 6 dni i sie tam wybieram wiec zadelem takie podstawowe pytania...

pozdrawiam
      • Gość: ania w. Re: Kemer- informacje??? IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 11:55
        cześć szy! jak ten czas szybko zleciał od twojego 1 postu, ja jadę przecierać
        szklaki do Icmeler koło Marmaris - życzę Ci miłego urlopu
        • Gość: szy Re: Kemer- informacje??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:38
          hehe, prawda?? ale to dobrze, jejku jak sobie pomysle ze jeszcze tylko 6 dni
          zostalo to normalnie przestaje mi sie chciec cokolwiek oprocz zaladowania tylka
          w samolot. wakacyjny klimat mi sie wlaczyl:) to moje pierwsze wakacje na ktore
          musze leciec samolotem wiec jestem podekscytowany jak nie wiem! no nic, byle do
          srody... pozdrowionka i milego wypoczynku, jak wrocisz to daj znac jak bylo!!
          • Gość: elmo Re: Kemer- informacje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:08
            ja tez lece 20.06 do kemer z warszawy
            • Gość: Perełka Re: Kemer- informacje??? IP: 217.97.163.* 15.06.07, 09:52
              ja też lece 20-06 do Kemer, ale z Wrocławia:):)
              • Gość: mala.j. Re: Kemer- informacje??? IP: *.bph.pl 15.06.07, 10:25
                Ja też lecę 20-go do Kemer, ale z Katowic. Też nie mogę się już doczekać....
                • Gość: szy Re: Kemer- informacje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:18
                  hehe, ja tez z Katowic:) a jaki hotel ??
                  • Gość: mala.j. Re: Kemer- informacje??? IP: *.bph.pl 18.06.07, 10:26
                    Hotel Park z ofert Itaki, a Ty?
    • g30 Re: Kemer- informacje??? 17.06.07, 17:21
      tutaj: kemer.republika.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka