Dodaj do ulubionych

all inclusive

IP: *.as.kn.pl 17.06.07, 06:39
mam pytanie co w folderach oznacza opcja all inclusive??
nie chodzi o zarelko tylko o alkohol
w folderach jest opis:
lokalne napoje alkoholowe
co wchodzi w ich sklad?? podajcie namiary na hotelik:):)
Obserwuj wątek
    • Gość: WAWA Re: all inclusive IP: *.chello.pl 17.06.07, 07:01
      Droga Aneczko
      Ni jestem w stanie zrozumieć twojego pytania szczególnie że na tej stronie było
      to już parę razy wałkowane(chyba nawert parę dni temu). Zastanawiam się czy w
      twoim braku ruszenia mózgownicą można się dopatrywać typowych dla "blondynki"
      zachowań. Wystarczyłoby pomyśleć i nacisnąć przycisk "szukaj: i w myśl zasasy "
      kto szuka wielbłądzi" coś byś napewno znalazła. A póżniej takie osoby które po
      prastu nie myślą jadą do Turcji, przyjeżdżają i narzekają że było nie tak czemu
      oni sami są winni. Kobieto RUSZ GLOWĄ. Prawdopodobnie na drodze jeśli posiadasz
      prawo jazdy też przejawiasz brak myślenia i jesteś nie raz obiektem wyzwisk
      ludzi którzy widzą więcej niż ty. ZASTANÓW się nad tym i może warto byłoby
      włączyć dodatkowe zwoje w mózgu i przestać liczyć na swoją wątpliwą urodę
      • Gość: welma Re: all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:07
        WAWA inteligencja Twoja aż razi w oczy szok. Ty z pewnością jesteś oczytany i
        obyty ze hohohh .Jak ktos grzecznie pyta to sie grzecznie odpowiada!!!!! No cóż
        widać żeś ze stolicy zadufany w sobie bobek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
      • gosiulka01 Re: all inclusive 19.06.07, 19:27
        wawa ha ha najpierw popatrz na swoje błędy w pisowni a potem naśmiewaj się z
        cudzych pytań. Mądry człowiek pytań się nie boi i dlatego jest mądry! Ty swoją
        wypowiedzią wskazujesz na poziom równy troglodycie ALE Z WARSZAWY OCZYWIŚCIE!!!
        Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie odpowiadaj!!!
        • janan2 Re: all inclusive 20.06.07, 20:31
          gosiulka01 napisała:

> wawa ha ha najpierw popatrz na swoje błędy w pisowni
          To się zdarza,dlatego bo szybko bo zdenerwowany lub pisze slangiem.Nie rozumiem
          po co się włączyłaś.Wątek umarł by naturalną śmiercią a tak ja tez zaczynam
          podzielać poglądy wawy,przynajmniej w części.Uwielbiam blondynki za ich
          urodę,uwielbiam i cenie sobie ich nadzwyczajny intelekt;czym krótsza spódniczka
          tym bardziej uwielbiam.
          • Gość: wawa Re: all inclusive IP: *.chello.pl 20.06.07, 22:58
            Ale one prawie wszystkie tak mają. Jak im będzie wygodnie to po pięciu latach
            wytargają ten wątek do góry i też będzie dobrze.
            ps.
            gosiulka jest takei powiedzenie może nie znasz to ci napiszę:
            KIBIC Z DALA NIECH SIĘ NIE W....DALA
    • janan2 Re: all inclusive 17.06.07, 08:59
      Gość portalu: aneczka293 napisał(a):

> mam pytanie co w folderach oznacza opcja all inclusive??
      To oznacza jedno.Pełny zakres wyżywienia i napoi w hotelu,tym samym jest się
      przywiązany do koryta,hotelu lub żłobu jak kto woli.Pułapka zawarta jest zawsze
      w napojach wyskokowych,wydanie klubowe lub hotelowe to nic innego jak mocno
      rozwodnione napoje wyskokowe i kiepskiej jakości piwo lub wino.Ale czy maja inne
      wyjście przy naszych skłonnościach do spirytualiów,przecież by im
      rozpierdzielili hotel po jednym turnusie.Wybiera każdy jak chce,osobiście wolę
      HB bo nie jestem wtedy przywiązany do żłobu jak zwierzę,mam wolność wyboru,choć
      i all jest mi nie obcy,ale przybyć na wadze kilka kilo lub pić jakieś serialowe
      mamroty albo nie pić i finansować innych to dylemat do rozwiązania
      indywidualnie.Przedmówca ma rację,choć trochę ostro.Wystarczyło poszukać,o
      zwojach nie będę się wypowiadał ale znamiona przysłowiowej blondynki są jak
      najbardziej widoczne.Takie są nasze kobitki,pielęgnice pieszczotliwe dupencje
      nie grzeszą zbytnio logiką.Ale jak za to nakręcają,dzwoni póżniej taki nakręcony
      przez dłuższy czas jak budzik.Może to ich metoda?Zawsze jak nakręcą to dzwoni
      kiedy chcą,to pewien i urok i dręczenie ale takie jest życie.
      • Gość: wawa Re: all inclusive IP: *.chello.pl 17.06.07, 09:12
        Janan2 MASZ U MNIE BROWAR:)
        Welma och przepraszam bardzo , uraziłem chyba solidarność jajników...heh
        • Gość: welma Re: all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:17
          hahah dobry żart myslacy tym co masz w spodniach, jak coś masz
          • Gość: WAWA Re: all inclusive IP: *.chello.pl 17.06.07, 09:33
            Welma spróbuj sklecić jakąś dłuższą wypowiedż opartą na jakichś faktach bo
            twoje ciągłe używanie epitetów wyrażnie pokazuje również TWÓJ stan racjonalnego
            myślenia i inteligencji czym udowodniłaś swoją ostatnią wypowiedzią.

Tak na marginesie: jeszcze by ci oczy powybijał także się nie martw
            • Gość: welma Re: all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:42
              Szkoda mi marnować czasu na wypowiedź które i tak nie trafia do twojego
              rozumku!!!!
              • Gość: WAWA Re: all inclusive IP: *.chello.pl 17.06.07, 09:43
                tak myślałem
                • Gość: welma Re: all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:47
                  to ty myslisz !!!??? poproszu szok
            • janan2 Re: all inclusive 17.06.07, 09:44
              Gość portalu: WAWA napisał(a):
              Dajcie sobie po razu,bo ani halny nie wieje ani nie ma powodu tak się
              podniecać.Czym tu sie zamartwiać.A nie lepiej do kościółka wysłuchać mułły
              (naszego)lub radyjka z Torunia.Będzie mniej grzesznie niż słuchanie tureckich
              wrzasków z minaretu.A co do spodni to lepiej jest bez.Będzie bez licytacji.Dla
              mnie np. ciekawe jest to że po powrocie tydzień temu i skorzystaniu z wielu
              kąpieli nie tylko wodnych...sensacja.Opala go całkiem na czarno,ciekaw jestem
              czy u płci przeciwnej jest tak samo.

• janan2 Re: all inclusive 17.06.07, 10:19
          Gość portalu: wawa napisał(a):

> Janan2 MASZ U MNIE BROWAR:)
          Ciekaw jestem jak to zrealizujesz.Warto by było.Tylko nie tak jak tydzień
          temu.Jak mnie wyrzucili z butelką piwa (taki mały bączek)za burtę ze statku do
          Side to o mało nie połknąłem za jednym zamachem nie tylko zawartości ,ale i
          opakowania.Ale było za to wesoło,a nie roztrząsanie tematów z ubiegłorocznej zimy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka