Dodaj do ulubionych

oferty na 2013

01.10.12, 13:29
jakby co juz sa juz oferty na 2013 :) dzisiaj przez przypadek weszlam na wyszukiwarke i pojawily mi sie SUN Fun I ECCO, ale powiem wam ze szalu nie ma. Ja szukam RODOS, to cena o 3000-3500 zl w gore na poczatku czerwca za 4* all,

Ja tam czekam na TUI Family, ale cos czuje ze budzet wakacyjny trzeba bedzie znowu podnisc
Obserwuj wątek
    • andy620 Re: oferty na 2013 01.10.12, 18:36
      A gdzie Ty w Ecco widzisz ofertę na lato 2013 mniej emocji więcej spostrzegawczości
      • Gość: :) Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 22:02
        www.eccoholiday.com/wyniki-wyszukiwania/?pref%5Bkraj%5D=&pref%5Bwylot%5D=&pref%5Bcenado%5D=&pref%5Bwyjazd_od%5D=01-07-2013&pref%5Bkategoria%5D=
        • Gość: sisi Re: oferty na 2013 IP: 78.8.106.* 02.10.12, 07:09
          Skromniutka ta oferta SF na Kretę. A ja szukam konkretnego hotelu. Mieli go ale nie maja Poczekam ..trochę.
          • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 02.10.12, 08:18
            TUI ma wyjść z całą ofertą 14.11.2012
            A może ktoś wie jak Grecos, Itaka...?
            • tamerza Re: oferty na 2013 02.10.12, 09:23
              itaka - przelom listopada / grudnia
            • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.12, 12:41
              jest oferta ALFA STAR
              • Gość: Lenzi Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.12, 15:50
                Ale okazji to tam nie widac /w AS/.....Gdzie te znizki ???
                • Gość: Max Re: oferty na 2013 IP: *.alfanet24.pl 05.11.12, 16:37
                  Ceny wysokie a wszystko "podparte" 30 % zniżką hehe. Czy "majówka" czy wakacje ceny prawie takie same:(
                  Około 14 listopada będzie oferta Tui ale tak sobie myślę że "dupy nie urwie".
                  Pozdrawiam wyczekujących
                  • tamerza Re: oferty na 2013 05.11.12, 16:45
                    no tez tak czuje, ale jak nie TUI to kto :((( eeehhh
                    • Gość: Ewa Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 08:50
                      Ja liczę, że TUI będzie miała atrakcyjne ceny, bo uważam ich za najlepsze biuro i chciałabym z nimi wyjechać, dotychczas zawsze znajdowałam w ich ofercie bardzo dobry hotel za cenę do zaakceptowania. Już niedługo, do 14 jeszcze tydzień (i dzień).
                      • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 11:56
                        też po cichu na nich liczę.... bo jak na dzień dzisiejszy to nic mnie nie powaliło
                        • Gość: SIUA Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.12, 12:06
                          to i ITAKA jest.... w przedsprzedaży
                          • tamerza Re: oferty na 2013 07.11.12, 12:38
                            na stronie TUI jest info ze oferta rusz 14.11 a grecos koniec listopada, a neckermana jak nie ma tak nie ma, a mial byc w tym tygodniu :(
                            • tamerza Re: oferty na 2013 07.11.12, 13:55
                              ja sie zaraz zalamie, itaki oferta tez d..y nie urywa, nie ma nic co by mnie powalilo :( maskara, jak tui da tez takie ceny, to albo last albo berlin :((((((((((((
                            • Gość: Aga Re: oferty na 2013 IP: *.akson.waw.supermedia.pl 07.11.12, 14:06
                              Necek ma mieć 21.11, Itaka resztę oferty 28.11
                              • Gość: Lenzi Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.12, 16:43
                                Wyglada na to ze wakacje w domku sie zapowiadaja.....Itaka niczym nie zaskoczyla ceny jak narazie z kosmosu w porownaniu z latami poprzednimi.....oj zle calkiem zle.... Czekam na cos lepszego troche czasu jeszcze jest....POWODZENIA wszystkim !!!!!
                                • tamerza Re: oferty na 2013 08.11.12, 10:00
                                  przejrzalam katalog tui, no wygada super, tylko pytanie jakie ceny :(
                                  • Gość: Jula Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.12, 10:52
                                    Zgadzam się, hotele w TUI są super (mnie szczególnie interesuje katalog familijny) i z pewnością coś zamówię (wyspy greckie lub Turcja), no ale trzeba jeszcze kilka dni poczekać jakie za to wyjdą ceny.
                                    • onyks_malowany Re: oferty na 2013 08.11.12, 11:35
                                      Neckermann już coś rzucił na lato
                                      • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.mlyniec.gda.pl 11.11.12, 21:31
                                        Masakrycznie drogo. Początek czerwca - ceny jak dla mnie są nie do przyjęcia.
                                        • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 13:34
                                          ja też uważam że w tym roku przesadzili z cenami :)
                                          • tamerza Re: oferty na 2013 12.11.12, 16:31
                                            TUI pokazalo juz czesc oferty na Grecje :) jak dla mnie jest o wiele lepsza niz itaki czy rainbow :) wiedzialam ze TUI nie da ciala :)
                                            • Gość: e.ta Re: oferty na 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 13.11.12, 08:59
                                              hotele może trochę lepsze, ale 2 tysie za dziecko to lekka przesada (Zante)
                                              • Gość: magda Re: oferty na 2013 IP: *.centertel.pl 13.11.12, 09:23
                                                w zeszłym roku 5400zł a w tym za podobny hotel 8000zł.! :(
                                                chyba jednak odpuścimy bo nie spodziewałam się takiej dużej różnicy.
                                                • tamerza Re: oferty na 2013 13.11.12, 11:18
                                                  fakt ceny tui ma wyzsze, ale ja tam do 8000 zl cos spokojnie znajde :) a w itaka czy rainbow mialabym problem, bo wszystko co mnie interesuje kreci sie wokolo 9000 zl
                                            • Gość: Zenon Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 12:06
                                              A jednak i TUI daje ciała: wycofało z oferty 2012 kierunek MADERA po tym jak klienci wpłacili już zaliczki za firsta. No i nie mają w ofercie wyspy Thassos, którą upatrzyłem sobie na miejsce przyszłorocznego urlopu :(
                                              • Gość: SIUA Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.12, 12:16
                                                Kurcze ja nie widzę jeszcze oferty na 2013.... z TUI
                                              • Gość: Jula Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.12, 12:23
                                                Trzeba brać na FM tylko wyloty na rozsądne kierunki i z popularnych lotnisk. Wówczas wyjdzie się na tym dobrze. Jak ktoś wybiera Maderę czy Sardynię z Rzeszowa to niech się nie dziwi, że odwołują.
                                                A Thassos to TUI chyba nigdy nie miało w ofercie, nie pamiętam nic takiego, a latam z nimi od 6 lat (teraz zamierzam po raz 7) i zawsze wszystko było OK.
                                                • Gość: Zenon Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 13:29
                                                  Ja póki co pozostaję wierny ITACE. Mój wrześniowy wyjazd na Maderę (również first) doszedł do skutku i był bardzo udany. Czekam na katalog LATO 2013 (wychodzi 28 listopada), ale już widzę w tzw. zajawce, że mają Thassos. Zbieram więc kaskę :)
                                                  • Gość: Ani Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 15:56
                                                    tez myslałam o Thassos, ale Itaka ma tylko trzy hotele do wyboru, w zeszłym roku było więcej i o lepszym standardzie, liczyłam na conajmniej taki sam wybór, niby opinie na ich stronie o tych hotelach powyżej 4 i 5, ale jak się je rozwinie i zaczyna wczytywać w szczegóły to już nie jest tak różowo, zwłaszcza jesli chodzi o jedzenie, az tak wymagajaca nie jestem, ale brak warzyw i owoców oraz typowych greckich przysmaków trochę mnie zniechęca, w końcu kraj poznaje sie równiez od kuchni
                                                  • Gość: sisi Re: oferty na 2013 IP: 78.9.4.* 13.11.12, 17:14
                                                    Rany! Być w Grecji i nie jeść w tawernach??
                                                  • Gość: Ani Re: oferty na 2013 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.11.12, 17:35
                                                    dlatego szukam oferty na Thassos ze śniadaniami i obiadokolacjami a nie z all, ale na te dwa posiłki tez chcę zjeść coś sensownego, może byc mały wybór ale zjadliwie, ale z tego co widzę tylko Itaka ma tą wyspę i to z hotelami bez szału
                                                  • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.mlyniec.gda.pl 13.11.12, 19:16
                                                    Itaka nie wypuściła całej swojej oferty. Pełna oferta wyjdzie 28.11.
                                                    Zante też mają w tej chwili skromniutkie ale dzwoniłam i wiem że będzie więcej.
                                                  • Gość: Basia Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 18:29
                                                    A co ma wspólnego dobre wyżywienie w hotelu i jedzenie w tawernach??? Można od czasu do czasu zjeść w miejscowych tawernach, ale oprócz tego mieć w hotelu duży wybór smacznego i urozmaiconego jedzenia. Dla mnie to w ogóle jest warunek, bo jeżdżę z dziećmi, które niespecjalnie zachwycają się greckim jedzeniem i byłyby wiecznie głodne, albo zapychałyby się śmieciowym jedzeniem, gdyby nie jedzenie hotelowe, a w dobrych hotelach też często serwowane są potrawy regionalne, jest duży wybór sałatek, owoców itp. Ja wybieram hotele z all ze względu na dzieci, które wiecznie chcą pić i coś podjadać.
                                                  • tamerza Re: oferty na 2013 14.11.12, 08:52
                                                    niby oferta tui jest, ale to jakis fragment tylko :( moich hoteli, tych ktore bralam pod uwage wogole nie mozna kupic :( nawet nie ma info kiedy bedzie pelna oferta, wkurzylam sie na tui :(
                                                  • Gość: blondynka Re: oferty na 2013 IP: *.centertel.pl 14.11.12, 10:00
                                                    ja tez się wkurzylam
                                                    ciekawe kiedy bedzie reszta.Ja robię wstępną rezerwacje z tego co jest.żeby nie zostać na lodzie.
                                                    niby dziecko gratis tylko ciekawe w jakim hotelu bo wszystkie co brałam pod uwage to dziecko ok 1200zł
                                                  • Gość: Goha Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.12, 10:58
                                                    Jak dziecko nawet jedzie gratis do hotelu to nie znaczy, że płacisz 0, bo jeszcze jest koszt przelotu, a w najlepszym razie opłaty lotniskowe, które zawsze trzeba zapłacić, w lecie tego roku korzystaliśmy z takiej promocji w TUI (do Egiptu) i wtedy płaciliśmy za dzieci ok 600 zł, bo opłata lotniskowa to było ok 150e, ale nie wiem jak to będzie w sezonie 2013, najlepiej zadzwonić na infolinię.
                                                  • Gość: blondynka Re: oferty na 2013 IP: *.centertel.pl 14.11.12, 11:05
                                                    jestem zniesmazona
                                                    zrobiłam zerzerwacje ale 700zł drożej niż w necie.Bo moje dziecko będzie spało w łóżeczku a pokój rodzinny jest droższy to jest chore!
                                                  • Gość: Lenzi Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.12, 17:23
                                                    No to narazie klapa ceny nie do przyjecia/........Chyba nie pooojedziemyyyy !!!!OOO NIEEE !!
                                                  • ibiza777 Re: oferty na 2013 15.11.12, 08:15
                                                    Tui ma już chyba cała ofertę na stronie. Ceny są jak z kosmosu. Patrzę sie na sierpień to większość hoteli wychodzi mi ponad 12 tys (2+1). A Ibiza hotel 3* to koszt 15 tys. W tym sezonie solidnie przesadzili z cenami, dla kogo te ceny ??
                                                  • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 15.11.12, 08:52
                                                    TUI ma drogo - tak jak zresztą wszystkie biura , które wyszły dotychczas z ofertami na lato.
                                                    Może Grecos....
                                                  • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 15.11.12, 08:53
                                                    26.11 - Grecos
                                                    28.11 - (pozostała oferta) Itaka
                                                  • ibiza777 Re: oferty na 2013 15.11.12, 09:11
                                                    W Itace mam upatrzony hotel na Costa Blanca i cena nawet nawet, patrząc na inne. Ale czekam na pozostała ofertę. Ciekawi mnie jeszcze jaka będzie cena 2 hoteli na Zante z Tui , bo jeszcze nie ma ich w ofercie( Zante Maris i Admiral Tsilivi ).
                                                  • Gość: blondynka Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.12, 09:49
                                                    ja wziełam Kalithea Mare na Rodos Tui byłam tam w tym roku i bylo fajnie.Cenowo wyszło 14zł wiecej :P
                                                  • Gość: Aga Re: oferty na 2013 IP: *.akson.waw.supermedia.pl 15.11.12, 13:43
                                                    ja też miałam brać Kalithea Mare (byłam 2 lata temu) ale w tym roku nie mają pokoi z widokiem na morze co dla mnie było bardzo ważne.
                                                  • annafromthebox Re: oferty na 2013 11.07.13, 10:22
                                                    Serdecznie zapraszam na Ibize
                                                    Mam do wynajecia apartament koło Bora Bora-bardzo popularnego klubu na Playa den Bossa i szukam chętnych.Oferta przepiękna:

-apartament 2duże pokoje,korytarz, kuchnia z barem,2 łazienki, mega taras z widokiem na morze i gratisowego beach party/każdego dnia, klima, dźwiękoszczelne szyby, tv, osoba sprzątająca.

-1min.do przystanku:gratis disco bus w 2 strony
                                                    -1min.do taniego supermarketu 1,2 euro/produkty spoż.,piwko 1euro, wódka 1l.8euro
                                                    -3min.od największego openair Ushuaia

i mam gratis wstępy 2x/tydz.:Amnesia,Privilege,Space, beach cluby oraz tańsze loty z Polski do Barcelony+BCN-IBZ 35euro co dziennie.
                                                    LOKUM KOSZT.1500euro/4-7osób na tydzień tj.250euro/osobę (i brak kosztów za wstępy).

Serdecznie namawiam i służę pomocą.
                                                    Ania
                                                    annafromthebox@hotmail.com
                                                  • Gość: Ola Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.12, 11:39
                                                    Ja chyba zarezerwuję hotel Caravel na Zante, wychodzi wcale nie tak drogo, a ma bardzo dobre oceny
                                                  • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 15.11.12, 11:52
                                                    Też się nad nim zastanawiam... Ale w sumie tani nie jest
                                                  • ibiza777 Re: oferty na 2013 15.11.12, 12:56
                                                    w sierpniu bylam na Zante w hotelu Admiral Tsilivi, idąc na plaże przechodziłam kolo Caravel. Przy tym hotelu jest tragiczna plaża, prawie żadna. Nie wiem w jakim terminie chcecie jechać, ale może poczekajcie na hotel Zante Maris, on jest przy pieknej plaży( chodziliśmy właśnie na ta plaże prawie codziennie)
                                                  • Gość: Ola Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.12, 14:22
                                                    No to jeszcze poczekam na ten Zante Maris tylko ciekawe ile będzie kosztował
                                                  • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 15.11.12, 13:05
                                                    W tej samej cenie ma go również Nekerman. I cena ma być aktualna do końca lutego a nie jak w TUI do 28.11. I jest czas żeby ewentualnie się jeszcze porozglądać za ładniejszą plażą czy inną opcją :)
                                                  • Gość: Ilona Re: oferty na 2013 IP: *.alfanet24.pl 15.11.12, 13:35
                                                    Ale czy ten Neckerman jest tak stabilny finansowo jak Tui ???-wątpię .....
                                                    Ale wybór oczywiście należy do Was.
                                                  • Gość: Aga Re: oferty na 2013 IP: *.akson.waw.supermedia.pl 15.11.12, 13:45
                                                    Chyba jest stabilny
                                                    www.rp.pl/artykul/922193.html
                    • Gość: as Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:27
                      i co Tui jeszcze gorzej
                      rok nie będzie tani
                      • Gość: Ani Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.12, 17:03
                        wydaje mi się, że TUI wyznaczając tak krótki termin na FM, tj do końca listopada gra na naszych emocjach, część z nas zdecyduje się na szybko bo boi że cena znacząco wzrośnie na wybrany hotel, gdy tymczasem nie wszystkie biura przedstawiły swoją ofertę i nie mamy jako turyści czasu na porównanie, cóż takie ich zbójeckie prawo
                        • Gość: Sylwia Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 19:56
                          Nie wiem dlaczego na stronie internetowej piszą, że ceny promocyjne z firsta obowiązują o 30.11, bo we wszystkich papierowych katalogach jest podana data 31.12. Muszę się dowiedzieć w biurze, bo w końcu chyba obowiazuje to co napisali w katalogach.
        • Gość: gość Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.12, 15:35
          Ecco już w zeszłym roku ugościło ludzi z first minut. Znów w maju odwołają większość ofert i zostaniecie na lodzie....
          • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 03.10.12, 15:39
            Z Ecco nie kupujemy. Są inne rzetelne biura.
            • Gość: gość Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.12, 10:03
              LUBIĘ TO!!! Proponuje bojkot tego biura....
              • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 05.10.12, 11:23
                Po tym co zrobili ostatnio nie wyobrażam sobie żeby im zaufać i powierzyć swoje pieniądze. Zdecydowane NIE.
                • Gość: kamis1502 Re: oferty na 2013 IP: *.static.getin.3s.pl 05.10.12, 11:36
                  też nie kupię i wszystkim odrzadzam
                  • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.mlyniec.gda.pl 07.10.12, 19:49
                    A Grecos kiedy?
                    • Gość: e.ta Re: oferty na 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.12, 06:33
                      26 listopada podobno zaczynają sprzedaż - takie info dostałam od pani z biura
        • Gość: Pablo 81 Re: oferty na 2013 IP: 87.207.127.* 15.10.12, 20:32
          Jak dla mnie ta oferta Ecco jest zbyt wygórowana. 2 tygodnie poniżej 4000 zł nie schodzą dla singla, pewnie dlatego, że All. Mnie nie bawi All. Wolę HB, bo przynajmenij mogę sobię pozwiedzać. Turyści z All z tego co widzę, nie wychodzą zupełnie z hoteli tylko basen, drinki... Sun Fun ma już oferty dla singli w miarę rozsądnej cenie, ale niestety od chwili zarezerowania firsta praktycznie nie ma możliwości zmiany terminu w razie jakiejś wyzszej konieczności, dlatego ja czekam na ofertę Nekerama, bo mają taki zapis w umowie, że do powyżej 30 dni zawsze można zmienić za niewielką opłatą. W Reinbow powyżej 30 dni można zmienić termin bezpłatnie. Dla zainteresowanych Nekerman wyjdzie z ofertą w dniu 6 listopada.
          Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 09:53
      jak sie odnosić do propozycji biur podróży na 2013 skoro w Grecji dzieje się coraz gorzej... do wakacji wiele może sie tam wydarzyć, juz w tym roku było nieciekawie ale się udało...w przyszłym marzyłem o Grecji ale z firsta chyba odpuszczę...
      • Gość: Mara Re: IP: *.pzu.pl 02.10.12, 10:10
        Od lat spędzam urlop na wyspach i od lat są takie spekulacje.Zawsze jest super. I zawsze kupuję wycieczkę w listopadzie. Przestałam zwracać uwagę na wszelkie przepowiednie.
        • Gość: lussi Re: IP: *.v4.arkomnet.eu 02.10.12, 17:39
          Też myślę pozytywnie , dlatego już złożyłam rezerwację na sierpień -Kreta !
          • Gość: zuza Re: IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.12, 19:24
            Ofert Ecco nawet nie sprawdzam w tym roku po tym jak wyrolowali ludzi...Podejrzewam że znakomitą większość potencjalnych klientów do siebie zrazili więc w sezonie letnim 2013 może się nie skończyć tylko na odwołaniu firstów. Wątpię żeby ludzie akurat walili do Ecco kupować firsty co w konsekwencji musi spowodować "gorszą" kondycję finansową w sezonie!
    • jola.1111 Re: oferty na 2013 08.10.12, 14:36
      Kto kupuje w Ecco?!
      W ubiegłym roku zastanawiałam się nad hotelem Beverly Park na Gran Canariii, w ofercie first minute. Jakieś przeczucie, czy co, wykupiłam wycieczkę innym biurze. A potem w maju informacja o masowym odwoływaniu firstów.
      • tamerza Re: oferty na 2013 08.10.12, 14:48
        ja nie mowie ze masz kupowac w ecco, ale ze jest oferta, sama biore pod uwage tylk 4 biura: tui, neckerman, rainbow i itaka, pozostale to dla mnie wielka niewiadoma i na pewno nie kupie u nich firsta :)
        • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.pzu.pl 08.10.12, 15:26
          Ja jeszcze dołożyłabym do tej listy Grecosa.
          • tamerza Re: oferty na 2013 08.10.12, 15:29
            tak rzeczywiscie, Grecos tez jest stabilny
            • Gość: Andy Re: oferty na 2013 IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 18:23
              Ale nie wiem czy Neck jest stabilny skoro jego główna część sklepy wysyłkowe padła niedobrze to wróży i spółce turystycznej a i TUI nie za dobrze przędzie więc chyba najlepszym wyborem jednak będą rodzime firmy Itaka i Rainbow
              • Gość: Izka Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 20:47
                TUI nie za dobrze przędzie???? Skąd masz takie informacje? Ja wiem, że to bardzo stabilna firma, bez żadnych zagrożeń, za którą na dodatek stoi kapitał TUI Travel.
              • Gość: Ala Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 07:22
                Ja bym właśnie miała obawy nie o TUI, a właśnie o Itakę czy Rainbow, bo w tych biurach kupowało najwięcej ludzi o średnich dochodach, którzy w kryzysie będą musieli zacisnąć pasa i bardzo często w ogóle zrezygnować z zagranicznych wakacji w tym sezonie. W TUI natomiast dużą część klientów stanowią ludzie, którzy raczej nie zrezygnują z wyjazdów tylko najwyżej wykupią nieco tańsze hotele. A w ogóle zobaczymy jakie będą ceny w letnich katalogach i wtedy będzie można coś bardziej konkretnego wiedzieć
                • Gość: ja Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 08:39
                  jedno jest pewne ecco w tym roku mnie nie zaskoczy swoją ofertą bo nawet tam nie zaglądam
    • jola.1111 Re: oferty na 2013 09.10.12, 19:08
      Tak patrząc po sobie: kilkanaście lat jeździliśmy na wakacje po Polsce, teraz wręcz fizycznie mam odruch niechęci na myśl o wakacjach w kraju. Dlatego nie zrezygnujemy z wycieczki zagranicznej, mimo że wydatki itd. I teraz tylko piękny dylemat: gdzie ? Jestem na tym forum, bo może Cypr? Jednego tylko żałuję, że tak późno zaczęliśmy. A nasze dochody średnie, to uwaga do Ali.
      • Gość: sisi Re: oferty na 2013 IP: 78.8.107.* 10.10.12, 08:11
        Mnie tez najbardziej żal ,że póżno zaczęłam. Najpierw takie były czasy, potem finanse. A teraz cóż- latka troche brużdżą.
      • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.12, 08:26
        Jestem tego samego zdanie :) dlatego zawsze wypatruję ofert już od października. W zeszłym roku byliśmy na Fuercie z Tui, zarezerwowaliśmy wczasy już pod koniec października, mieli rewelacyjną ofertę na hotel Elba Sara. I w tym roku nawet kosztem słabszego hotelu nie odpuszczę sobie przyjemności wypoczynku poza granicami naszego wspaniałego kraju :)
        • Gość: bozenato Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 09:21
          Też od kilku lat w każde wakacje zwiedzam wyspy greckie i tylko żałuję, że zaczęłam tak późno, ale lepiej późno niż w cale, planuję już następne wakacje na wyspie Kos i sprawia mi to wiele przyjemności, pozdrawiam
          • tamerza Re: oferty na 2013 10.10.12, 09:44
            jak kos to polecam ci z tui KIPRIOTIS VILLAGE, my za 2+1 placilismy 6900 zl (2 tyg. pierwsza polowa wrzesnia), oczywisice kupione w pazdzierniku. Hotelik super, bardzo dobre jedzenie, kilka basenow i przede wszytskim bardzo blisko miasta KOS, to jest ogromny plus hotelu :)
            • Gość: bozenato Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 10:37
              Też rozważam ten hotel, ale obecnie myślę o Oceanis Beach też w Psalidi, zobaczę jakie będą oferty biur podróży, pozdrawiam
              • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 12:18
                TUI Family ma być ok 20 października
                • tamerza Re: oferty na 2013 11.10.12, 12:52
                  skad masz takie info? Jak ja kontaktowalam sie z TUI mowili o przelomie listopada/grudnia :(
                  • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.12, 08:11
                    niestety informacja była błędna
                    forum.gazeta.pl/forum/w,39880,139229875,,lato_2013.html?v=2
                    dzwoniłam do TUI cała oferta będzie w połowie listopada
                    • Gość: Aga Re: oferty na 2013 IP: *.akson.waw.supermedia.pl 23.10.12, 14:30
                      Rainbow ma juz ofertę
                      • Gość: Monika Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 17:26
                        Korzystaliście z tej firmy,jakie wrażenia,nie wiem czy wykupić na przyszły rok czy czekac.
                        • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.mlyniec.gda.pl 24.10.12, 17:40
                          Moim zdaniem dość drogo chociaż tego można się było spodziewać. Zdecydowanie czekać. Do końca listopada pojawi się cała oferta i będzie z czego wybierać.
    • Gość: POdwójnamama Re: oferty na 2013 IP: *.alfanet24.pl 25.10.12, 17:35
      Akurat sprawdzam ofertę Rainbow z tym że z wylotem do Turcji i hotel 5* Titan Select przy wylocie 8 maja koszt 1765 od os. Hotel godny polecenia ,byliśmy w zeszłym roku - nie wydaje mi się żeby to był "kosmos" cenowy......
      www.rainbowtours.pl/turcja-riwiera-wczasy/titan-select#2013-05-08
      • ibiza777 Re: oferty na 2013 25.10.12, 18:30
        Jak ktoś może jechać w maju to ceny są przystepne. Ja sie patrzę na lipiec i sierpień i ceny są kosmiczne. Byłam rok temu z Rainbow na Zakynthos , ten sam hotel na nowy sezon jest już droższy o 1100 zł w tym samym terminie.
        • Gość: Lenzi Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.12, 19:49
          Zgadza sie ceny poszly w gore i pewnie duzo osob zrezygnuje z wyjazdow ,i TO POLSKA WLASNIE tylko zeby nam dac w kosc.......
          • ibiza777 Re: oferty na 2013 25.10.12, 20:09
            Małe sprostowanie, w sierpniu byłam na Zante z Rainbow, a rok temu w Hiszpanii na Costa Almeria w hotelu Zoraida Garden z Triada. Teraz Rainbow ma ten hotel w ofercie na lato 2013. Tylko ze cena jest powalajaca. W Triadzie za 2 tyg zapłaciłam 7 tys, jakbym chciała teraz to koszt 16 tys!!! I to w promocji, tylko brać !!
            • Gość: Mara Re: oferty na 2013 IP: *.mlyniec.gda.pl 25.10.12, 20:14
              Ja porównuje ceny Zante na czerwiec 2012. Początek sezonu dużo droższy niż z lata 2012
              Czekam niecierpliwie na oferty z innych biur
              • Gość: Monika Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 06:14
                Myślę że ceny będą podobne,teraz trzeba wybierać pewne biuro,które nie zostawi na lodzie.
            • Gość: sisi Re: oferty na 2013 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.12, 08:42
              Tyle ,że ani Triady ani Sky juz nie ma. Byłam jeszcze w maju ze Sky na Teneryfie i bylo super. Ja mam upatrzony hotel na Krecie(ukochanej)-był w ofercie Sun Fun ale na razie go nie ma. Moze w grudniu....
              • Gość: sisi Re: oferty na 2013 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.12, 08:45
                A w ogole to KRYZYS jesli ktos nie zauwazył. Myslę ze lepiej nie bedzie . Może jakieś lasty w maju...A biura ograniczaja ofertę-chocby Maroko -Itaka i RT.
                • Gość: siua Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 12:20
                  Ceny masakrycznie wysokie :( szkoda bo za taką kasę to sporo osób wybierze wczasy w Polsce... a myślę że i tu nie będzie tanio
                  • tamerza Re: oferty na 2013 26.10.12, 13:50
                    od wielu lat sledze rynek turystyczny w Polsce i z tego co pamietam Rainbow szalu nigdy nie mial :) Ja tam czekam na Itake, Grecosa i Tui :) Mam nadzieje wmiscic sie w budzecie 7000 za 2+1 4-5* all :)
                    • Gość: bozenato Re: oferty na 2013 IP: *.telpol.net.pl 26.10.12, 14:06
                      Też czekam na ofertę Grecosa i Itaki, ale to dopiero pod koniec listopada, albo na początku grudnia. W tym roku szukam fajnego hotelu na Kos.
                      • Gość: gość Re: oferty na 2013 IP: *.jjs.pl 31.10.12, 19:23
                        Gaia Village w Tigaki powinien Tobie się spodobać, był w ofercie Grecos i TUI w zeszłym sezonie.
                        • Gość: Ania Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 18:17
                          Coraz więcej ofert się pojawia,ale jak coś fajnego to cena nie do przyjęcia.
                          • Gość: gonia Re: oferty na 2013 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.11.12, 19:58
                            a ja zarezerwowałam TUI Rodos hotel Sunshine za 3550 all 2 tygodnie , myślę ,że tanio nie jest ale hotel supeer
                            • tamerza do GONIA 20.11.12, 21:59
                              Hej na kiedy masz rezerwacje? Bo ja mam wstepna na 10.06.2013 i chyba sie zdecyduje kupic ten sunshine vacation, mi wyszlo za 2+1 na 2 tygodnie 7600 zl wiec cena ok, a hotel tez wydaje sie super, mamy pokoj ekonomiczny, mam nadzieje ze nas w jakies szopce nie zakwateruja :)
                              • Gość: gonia Re: do GONIA IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.11.12, 22:41
                                ZROBIŁAM REZERWACJĘ na 17.06 z wrocka. Byłam w hotelu tej sieci sunshine vacation na korfu było super , hotel z fajnym serwisem , bardzo bardzo dobrym jedzeniem , myślę ,że tu będzie podobnie , opinie ma bardzo dobre , a patrząc po cenach to chyba nic lePszego się nie upoluje . gRECOS MIAŁ TEN hotel w zeszłym roku w wyśzej zcenie niż TUi nie sądzę , aby teraz zeszli z ceny. mOŻE SIĘ SPOTKAMY NA MIEJSCU POZDRAWIAM.
                                • tamerza Re: do GONIA 21.11.12, 09:23
                                  no to super, na pewno sie spotkamy :) my jedziemy w sumie w 5 osob z poznania
                  • dreamywind Re: oferty na 2013-wczasy z dziećmi 10.11.12, 23:00
                    Serdecznie polecam Willę Arletta, niedaleko Jastrzębiej Góry. Swietne warunki dla rodzin z dziećmi, super plac zabaw! Duże podwórko, wiata do grillowania, parking na posesji, okolica cicha spokojna, świeże, morskie powietrze. Wysoki standard pokoi - dobrze nowocześnie wyposażone, czyste(szczególnie łazienki-pachnące, bardzo dbają tutaj o czystość) przytulne, rodzinna atmosfera, mili właściciele. Dzieciaki nawet w pochmurne dni się nie nudzą, tak się bawią na placu zabaw, że na plażę ciężko ich wyciągnąć :) Do plaży 20 min spacerkiem - nie jest to dużo, idzie się jedną prostą drogą, nie trwa to długo, a wiadomo że im bliżej plaży tym cena wzrasta niewyobrażalnie. Tutaj właśnie wszystko robione jest pod kątem dobrej zabawy dla dzieci i spokojnego wypoczynku dla rodziców. Nie jest to jakiś hotel - to mnie właśnie zainteresowało, jest tak przytulnie. Rano budzą nas delikatne śpiewy ptaszków, wieczorem można podziwiać wspaniałe zachody słońca.
                    Naprawdę polecam wszystkim tym, którzy wolą aktywnie wypocząć, chcą aby dzieci miały zajęcie, pobawiły się, Willa Arletta to wspaniałe miejsce :) Pozdrawiam
                    www.facebook.com/WillaArletta
                    www.willaarletta.koti.pl
                    • Gość: Max Re: oferty na 2013-wczasy z dziećmi IP: *.alfanet24.pl 11.11.12, 11:19
                      Człowieku z choinki się urwałeś ??????-jak twój post ma się do oferty 2013 na wyjazd do Grecji......
              • tosia-7 Re: oferty na 2013 26.10.12, 14:48
                A czy mogłabyś podać mi nazwę tego hotelu na Krecie, bo właśnie szukam czegoś fajnego
                • Gość: Lenzi Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 20:06
                  Dobrze by bylo zmiescic sie w 7 000 /w 3 osoby/ bo w 2012 bylo 6000 za 2 tyg/4*/all. Ale widze ze ciezko bedzie .Marzy mi sie Rodos albo Kos ..... Duzych wymagan nie mamy to moze cos wpadnie ..... Zycze udanych lowow okazji !!!!!
                  • Gość: bozenato Re: oferty na 2013 IP: *.telpol.net.pl 26.10.12, 20:24
                    No te ceny to chyba przed lub po sezonie.
                    • tamerza Re: oferty na 2013 26.10.12, 22:13
                      ja tam licze na czerwiec lub wrzesien, jak ktos cos ciekawego znajdzie to niech sie podzieli okazją :))))
                      • Gość: mk Re: oferty na 2013 IP: *.piekary.net 27.10.12, 02:00
                        Ja znalazlem Poseidon Palace - Leptokaria
                        30.06 - 14.07 za rodzine 2 + 2 ( dzieci 12 i 8 ) -----> 6800 PLN

Pozdrawiam
                        • Gość: Madzia Re: oferty na 2013 IP: *.alfanet24.pl 27.10.12, 08:51
                          Z jakiego biura sprawdzasz???-bo patrze na rainbow i przy troszkę wcześniejszym wylocie wychodzi mi tak
                          www.rainbowtours.pl/kalkulacja-ceny?kodWycieczki=GRO&hotelId=444&dataStart=2013-06-24
                          • Gość: Madzia Re: oferty na 2013 IP: *.alfanet24.pl 27.10.12, 08:54
                            www.rainbowtours.pl/kalkulacja-ceny?kodWycieczki=GRO&hotelId=444&dataStart=2013-06-24
                            Dokładnie tak......
                            • Gość: Madzia Re: oferty na 2013 IP: *.alfanet24.pl 27.10.12, 08:56
                              Kurna nie wkleja mi konfiguracji 2+2 wrrrrrrrrr Wtedy pokazuje mi cenę 9.602

Dlaczego na tym forum nie można edytować swojego posta ????!!!!!!
                              • Gość: mk Re: oferty na 2013 IP: *.piekary.net 27.10.12, 12:04
                                Witam

Z rainbowa 1 tydzien wychodzi ponad 9k a 2 tyg to juz ponad 18k w terminie 24.06 na 2 tygodnie.
                                Wylot 1 lipca to juz wydatek ponad 22k za rodzine.

My zarezerwowalismy sam hotel i albo polecimy albo dojazd wlasny.
                                Przy dojezdzie wlasnym wyjdzie nas koszt dojazdu jakies 2k na rodzine.

Pozdrawiam
                        • Gość: ewa123 Re: oferty na 2013 IP: *.175.c66.petrotel.pl 27.10.12, 12:13
                          A z jakiej strony rezerwowałaś ten hotel? Czy przez biuro?
                          • Gość: mik Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.12, 21:59
                            co to 2k??
                            • Gość: mk Re: oferty na 2013 IP: *.piekary.net 27.10.12, 22:31
                              2k = 2000 PLN

Pozdrawiam
                              • Gość: mik Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.12, 01:01
                                Dzięki. Tylko czemu k ?przed cyfrą. kasiora?????
                                • jedrek99 Re: oferty na 2013 28.10.12, 21:05
                                  zastanawiam się, że zarezerwowałaś ten hotel, za 6,8tys na dwa tygodnie, a w Rainbow kosztuje to w raz z przelotem 18tys., czyli co biuro ma narzutu ok. 10tys??!! Sorki albo Ty mieszasz forumowiczom w głowach, albo RT ma błąd w systemie, albo tak Nas czesze.

Aha podaj link, gdzie rezerwowałaś, bo ja myślę, ze za te 10tys. co RT przeznacza na lot, to ja tam się udam pewnie i z tradycyjnymi przewoźnikami
                                  • Gość: mk Re: oferty na 2013 IP: *.piekary.net 28.10.12, 22:24
                                    Chyba odpowiedz nr 3 ( czesze )

W terminie w ktorym my jedziemy ( 30.06 - 14.07 ) rainbow krzyczy ok. 22,5k - jedziemy z dwojka dzieci.

Co do ceny to patrz na tmg bo linka wkleic nie potrafie

Pozdrawiam
                                    • jedrek99 Re: oferty na 2013 30.10.12, 16:49
                                      co znaczy tmg
                                      • Gość: mk Re: oferty na 2013 IP: *.piekary.net 30.10.12, 20:21
                                        tmg to strona internetowa, polska koncowka tez musi byc :)
                                • onyks_malowany Re: oferty na 2013 29.10.12, 10:56
                                  2 koła!
                                  • Gość: mik Re: oferty na 2013 IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.12, 19:04
                                    onyks_malowany dzięki, może to dziwne ale nie skumałem .
                      • Gość: Mirka Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 05:58
                        Co polecacie na Rodos,interesuje mnie hotel z niską zabudowa.
                        • tamerza Re: oferty na 2013 21.11.12, 09:28
                          proponuje club vacation, nie ma super niskiej zabudowy, ale za to ma wiele plusow:
                          - plaza z darmowymi lezakami
                          - bezplatne reczniki
                          - super animacje ( to byl kiedys megic lfie)
                          - blisko centrum

juz dwie osoby z forum wybraly ten hotel :) w tym ja :)
                        • Gość: joakra Re: oferty na 2013 IP: *.policja.gov.pl 23.11.12, 08:44
                          my byliśmy w tym roku z upadłym biurem w nautica blue hotel 5* i był super właśnie z niską zabudową ale czy będzie w tym roku w innej ofercie tego nie wiem jak będzie to polecam
                          • Gość: Iwona Re: oferty na 2013 IP: *.pswbp.pl 14.06.13, 14:32
                            Witaj, możesz mi opowiedzieć o tym hotelu ? Nautica Blue na Rodos?
                            Pozdrawiam :)
                        • Gość: Darai Re: oferty na 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 09:49
                          Polecam wspaniały hotel Sunshine Vacation Club Rhodes.
    • ritazien Re: oferty na 2013 08.11.12, 07:29
      TUI ma na stronce już katalogi na lato 2013.
    • Gość: gonia Re: oferty na 2013 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.11.12, 19:44
      to fajnie ,ze podjeliście decyzję zawsze wiekszą paczką jest weselej my tylko we dwoje (40zmalutkim+)pozdrawiam

9

• tamerza Re: oferty na 2013 21.11.12, 20:25
        no to bedziecie wyposrodkowanym towarzystwem :) my jestesmy 30+ :) z dzieckiem + moi rodzice 50+ :)) jakby co odezwij sie na priv tamerza@wp.pl
    • Gość: e.ta Re: oferty na 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 23.11.12, 10:03
      Jest już oferta Wezyra na przyszłe lato. Z ciekawości patrzyłam na Kretę w czerwcu - i nie powiem ceny ... dobre - a to zaskoczenie w tym roku. Porównywałam Kavros Beach, pierwsze dni czerwca, all na dwa tyg., 2+1 - tui- 7122, rainbow- 7902, exim - 7677, wezyr - 6087. ostatnie biuro, po którym bym się spodziewała dobrych cen.
      • Gość: Monika Re: oferty na 2013 IP: *.42.6.140.alfanet24.pl 24.11.12, 16:22
        I własnie ta cena wezyra jest trochę zastanawiająca......
        Ktoś pomysli że jestem typowym malkontentem jak za drogo źle jak tanio też nie dobrze -ale po upadku tylu biur w zeszłym roku jakoś cieżko podjąć decyzję.Alba Tour tez miała zastanawiająco niskie ceny a jak zakończyło wszyscy wiemy. Biura nieporównywalne pod względem doświadczenia i czasu istnienia na rynku ale jednak czerwona lampka się zaświeca-przynajmniej Mnie.
        • tamerza Re: oferty na 2013 24.11.12, 20:04
          mam dokladnie takie same odczucia, tym bardziej ze raiting "Rzeszpospolitej" nie wrozy im dobrej przyszlosci :( Poki co kupilismy w TUI, mam nadzieje ci dotrwaja do czerwca :)
        • Gość: e.ta Re: oferty na 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 14:18
          Na szczęście dla mnie Wezyr nie ma Zante ani Korfu - bo miałabym niezły ból głowy :) ryzykować czy nie... ceny rzeczywiście są mocno zastanawiające,bo naprawdę dobre porównując z innymi- ciekawe...
          • Gość: Ani Re: oferty na 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.12, 18:11
            mnie interesowały dwa hotele w czerwcu w Turcji, które ma też TUI i w tym samym czasie TUI ma je tańsze, jeden o prawie 400 zł a drugi o 140 zł
    • Gość: Lenzi Re: oferty na 2013-wczasy z dziećmi IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.13, 17:29
      No tanio to nie jest obliczylam najtanszy wariany dla 3 osob i wyszlo 3700 z 2 posilkami plus dojazd wyjdzie ponad 4000 /na 2 tyg/ ..... Mi udalo sie zarezerwowac Bulgarie hotel 4 * samolot, ALL/ 3 posilki szwedzki stol, alkohole,napoje, lody,przekaski/ ,przy samej plazy co dla mnie wazne za troche ponad 5000 -poczatek czerwca....Ale niech kazdy sobie jedzie gdzie sobie wymarzy.....MILYCH WAKACJI !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka