Dodaj do ulubionych

plaża w Dalyan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:13
czy ktoś pamięta w jakiej cenie są leżaki i parasole na plaży w Dalyan?
Obserwuj wątek
    • Gość: jar Re: plaża w Dalyan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:25
      Parasol 2.5 LT, pojedynczy leżak pododnie 2.5 LT, ale plaża na mnie zrobiła
      duże wrażenie(in +++). Ludzie z hotelu Calbis także pozyzytywnie wyrażali sie o
      całej organizacji tego wypoczynku , transport łodziami motorowymi itd.
      Ja byłem tylko na fakultecie z Fethyie, ale może w przyszłym roku zdecydujemy
      się na Dalyan. Byliśmy z Itaka - ok.
    • Gość: Agata Re: plaża w Dalyan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:42
      Dzięki za informację - też jedziemy z Itaki ale nasz hotel "słynny Yeni Gol" to
      będzie chyba porażka. Jedynie nas plaża ratuje. Nara
      • Gość: mr Re: plaża w Dalyan IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 21:30
        dwa leżaki + parasol 7,5 lira
      • Gość: Daff Re: plaża w Dalyan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 14:21
        Dalyan super - miasteczko bardzo klimatyczne, plaża czysta, ale co do sławnego
        hotelu "Yeni Gol" to byłam w tym roku i kombinuj jak możesz żeby zmienić bo
        hotel to kompletna porażka, a Pani rezydentka to jedno wielkie nieporozumienie
        i napewno nie pomoże w niczym. Widoki rekompensują bardzo dużo ale czy AŻ TAK
        DUŻO...?:)
    • Gość: ktos Re: plaża w Dalyan IP: 88.251.231.* 29.07.07, 09:58
      Wlasnie jestem na wakacjach w Dalyanie - hotel Calbis - jest OK! Ale Yeni Gol
      tez nie jest tragiczny (przynajmniej z pierwszego wrazenia) tylko basem ma jak
      znaczek pocztowy, ale to chyba widac nawet w folderze biura. Proponuje jedna
      zasadnicza rzecz - czytajcie oferty zanim kupicie wycieczke!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka