Dodaj do ulubionych

hotel Joe Kimeros Resort Itaka

IP: *.ftnet.pl 04.01.08, 21:24
Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.ftnet.pl 04.01.08, 21:25
      Miało być Joy
      • Gość: Marta Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.08, 19:41
        Witaj ja lece za 4 dni czyli 14 maja dam znac jak wróce.Chyba ze ty juz wrócilas
        z tamtąd to prosiłabym o szczegóły.Pozdrawiam.
        • Gość: Bartek Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.centertel.pl 11.05.08, 16:51
          Na wakacje.pl pokazala sie nowa bardziej szczegolowa opinia. Mysle
          ze bedzie fajnie ;-))). Ja lece 04.06 z Warszawy.
          • Gość: Marta Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.08, 23:24
            Znalazłam nowe komentarze o tym hotelu z 2008.Jak na razie to same
            superlatywy!!ja lece juz 14 maja.Aaa i porozumiewają sie w języku francuskim i
            rosyjskim .Ja sie nastawilam na angielski ale mysle ze sie
            dogadam.Pozdrawiam!!!!!!!!!
    • Gość: Marta Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.08, 23:52
      Witam.Własnie dzis wróciłam więc podaje szczegóły.
      Hotel nie jest pierwszej nowosci i pokoje jednak róznią sie z tymi co są na
      zdjęciach,okolica piękna i duzo zieleni(z jednej strony góry a z drugiej strony
      morze).Plaża niestety kamienista więc radze zabrac odpowiednie obuwie.Jedzenie
      super!obsługa również (są przemili).Co do imprez to wszystko odbywa sie w
      j.francuskim jak i również jest to język w którym sie dogadują,jeszcze rosyjski
      i na koncu angielski.Pogoda super !(nie ma upałów temp.na słoncu z 30 st.)
      Więc zycze udanych wczasów i jezeli chcecie jeszcze jakis informacji to
      piszcie.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka