Gość: kasia IP: *.ftnet.pl 04.01.08, 21:24 Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.ftnet.pl 04.01.08, 21:25 Miało być Joy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.08, 19:41 Witaj ja lece za 4 dni czyli 14 maja dam znac jak wróce.Chyba ze ty juz wrócilas z tamtąd to prosiłabym o szczegóły.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.centertel.pl 11.05.08, 16:51 Na wakacje.pl pokazala sie nowa bardziej szczegolowa opinia. Mysle ze bedzie fajnie ;-))). Ja lece 04.06 z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.08, 23:24 Znalazłam nowe komentarze o tym hotelu z 2008.Jak na razie to same superlatywy!!ja lece juz 14 maja.Aaa i porozumiewają sie w języku francuskim i rosyjskim .Ja sie nastawilam na angielski ale mysle ze sie dogadam.Pozdrawiam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel Joe Kimeros Resort Itaka IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.08, 23:52 Witam.Własnie dzis wróciłam więc podaje szczegóły. Hotel nie jest pierwszej nowosci i pokoje jednak róznią sie z tymi co są na zdjęciach,okolica piękna i duzo zieleni(z jednej strony góry a z drugiej strony morze).Plaża niestety kamienista więc radze zabrac odpowiednie obuwie.Jedzenie super!obsługa również (są przemili).Co do imprez to wszystko odbywa sie w j.francuskim jak i również jest to język w którym sie dogadują,jeszcze rosyjski i na koncu angielski.Pogoda super !(nie ma upałów temp.na słoncu z 30 st.) Więc zycze udanych wczasów i jezeli chcecie jeszcze jakis informacji to piszcie.Pozdrawiam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś