Dodaj do ulubionych

Pytanie do tych co byli

22.03.08, 18:07
Witam, mam pytanie do osob ktore byly w Avsallar badz w Alanya.
Chodzi mi o taksowki,busiki itp. czy one kursuja w nocy? Pytam bo,
bede w Avsallar,a to jest kawalek od Alanya a chcialabym pojsc kilka
razy do pubow czy dyskotek. Chybaze ktos byl w Avsallar i moze
polecic jakas dyskoteke to bede wdzieczna. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janan2 Re: Pytanie do tych co byli 22.03.08, 21:58
      daguniaaaa napisała:

> Witam, mam pytanie do osob ktore byly w Avsallar badz w Alanya.
      > Chodzi mi o taksowki,busiki itp. czy one kursuja w nocy
      Kursują.W taksówkach musisz negocjować cenę przed wykonaniem usługi bo możesz
      być niemile zaskoczona jak przyjdzie do płacenia.Jezdzą dolmusze prywatne i
      miejskie.W miejskich cena jest wystawiona obok kierowcy.W prywatnych płaci się z
      góry (można też przy wysiadaniu) cena nieco wyższa od państwowych i dobiera
      ludzi po drodze gdzie tylko ktoś podniesie rękę.Trzeba uważać i dopytać aby
      pojechać do właściwego miejsca.Z zasady nie stoi się przy jezdni bo nawet
      gestykulując taki kierowca zrozumie że go chcesz zatrzymać i staje wołając do
      środka.Można pojechać nie tam gdzie się chce.Nocna porą nie siadać na tylnym
      siedzeniu bez mężczyzny.Są jeszcze małe busiki.Jak chcesz bawić się dłużej to
      dopytaj o powrót lub zamów taksówkę na godzinę,dolmusz też przyjedzie jak będzie
      większe towarzystwo i się opłaci.Tam wszystko hula całą dobę.
      • Gość: sonia Re: Pytanie do tych co byli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:57
        warto zrobic taki probny kurs, wewnatrz busów sa wypisane godziny ostaniego przejazdu i pierwszego jak sie bedzie wracało np rano. choc niezawsze, polecam sie dopytac bo moze sie zdarzyc ze ostatni bus jedzie o 24 a nastepny o 6 rano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka