moonloo 13.05.08, 22:18 hej,wybiera sie sie ktos do my meric 4 sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonloo Re: my meric 25.05.08, 15:12 super jak mozesz podeslac info na moonloo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amidalia38 Re: my meric 29.05.08, 10:10 Ok. Odezwę się po powrocie. Stosunkowo mało opinii o tym hotelu, a te co są raczej pozytywne. Myślę, że będzie fajnie. Odliczam już dni do wylotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quiki Re: my meric IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:23 ja się wybieram 04.08 wylot z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonloo Re: my meric IP: *.centrum.gliwice.pl 22.06.08, 20:47 quiki, probowalam do ciebie napisac ale mail odrzuca podaj prosze namiar do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
amidalia38 Re: my meric 10.07.08, 10:24 Wróciłem z my meric. Musze przyznac, że jestem zawiedziona. Nie jestem wybrednym klientem, ale warunki mnie rozczarowały. Przede wszystkim hotel nie ma prywatnej plaży!! (w ofercie jest inf, że ma). Plaża jest publiczna, a co za tym idzie brudna i zatłoczona w weekendy, jak Turkowie mają wolne. Brak animacji, mały basen (ale i tak jeden z większych w Turunc), kiepskie sprzątanie, brak możliwości zagrania np w siatkę. No i jak ktos wpadnie na "dobrą" ekipę ze wschodu .... choś przyznać trzeba, że anglicy i niemcy chyba sa gorsi (małe litery specjalnie użete). Odradzam hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: my meric IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.08, 07:48 Jedziemy , jedziemy;) Odpowiedz Link Zgłoś