Dodaj do ulubionych

czy bezpiecznie jest brac laptopa ze sobą?

IP: 129.35.231.* 30.06.08, 12:06
Jak w temacie, zamierzam wziąc walizkę zamykaną na klucz i tam
chowac laptopa na czas nieobecnosci w pokoju, zastanawiam sie czy to
wystajczajace zabezpieczenie? Czy spotkaliscie sie moze z
kradziezami z pokojów hotelowych?
Obserwuj wątek
    • gringo68 zostaw smycz w Polsce 30.06.08, 13:32
      jedziesz na wakacje....
      • Gość: basia Re: zostaw smycz w Polsce IP: 129.35.231.* 30.06.08, 13:36
        no wlasnie i wreszcie będę miała czas pooglądać filmy wieczorami :)
        • Gość: Mic Re: zostaw smycz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:07
          Na pewno ci nie zginie. Jak ja byłam w Tunezji dużo osób miało laptopy. Nawet na
          holu był stół i tam przesiadywali z laptopami :)
          • Gość: Lowelas Re: zostaw smycz w Polsce IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.08, 18:46
            Do Turcji jeździ się oglądać młode panienki na plażach albo jak jesteś
            dziewczyną to chłopaków i korzystać z życia na dyskotekach. Jak chcesz pooglądać
            filmy to idź do multiplexu mniej wydasz :-)
            Jam mam rację to piszcie. Lowelas
            • Gość: gtw Re: zostaw smycz w Polsce IP: *.171.15.158.crowley.pl 30.06.08, 22:00
              jak panna nie ma pomysłu i szansy na inna rozrywkę na wakacjach, to
              niech bierze laptopa...

mamy XXI wiek, teraz jest trendy być tolerancyjnym wobec zachowująch
              się "inaczej"...
            • Gość: basia Re: zostaw smycz w Polsce IP: 129.35.231.* 01.07.08, 08:46
              Po pierwsze jak nie masz nic do powiedzenia na temat zawarty w
              poście to lepiej sobie daruj. Po drugie nie wiesz komu odpowiadasz
              więc rady w stylu "niech panna idzie sobie na dyskotekę" mozesz
              dawac swoim znajomym. Nie pomyslałeś, że mogę być matką z dwójką
              małych dzieci? Naprawdę żenujący poziom, dziękuje za pomoc
              • Gość: Asia Re: zostaw smycz w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:56
                Sądzę że z laptopem nie będzie problemu. Ja zostawiałam na stole w
                pokoju komórki (naprawdę cenne) i nigdy nic nie zginęło.
                • Gość: Agata Re: zostaw smycz w Polsce IP: 80.51.246.* 01.07.08, 10:33
                  Ja też biore laptopa i nie ma to nic wspólnego z pracą ani z
                  uzaleznieneim od netu, po prostu "zrzucam" zdjęcia na dysk. Ale
                  oczywiście człowiek zada pytanie na forum to znajduje się grupa
                  mądralińskich, którzy krytykują zawartość bagazu zapominając o
                  głównym wątku.
                  Co do pytania myślę, że nikt nie da Ci niestety gwarancji. Mi nigdy
                  nic nie zgineło nawet jak mieszkałam w 2* hotelu w Tunezji (w Turcji
                  również nic się nie zdarzyło), natomiast moich znajomych okradli jak
                  byli na kolacji.
                  • Gość: andrewgg Re: zostaw smycz w Polsce IP: *.era.pl 01.07.08, 10:43
                    Można laptopa przewozić w bagażu podręcznym? Jeśli tak to czy można korzystać z
                    komputera podczas lotu?

Dziękuję i pozdrawiam
                    • papalaya "zrzucanie zdjęć na dysk" 01.07.08, 11:58
                      dobre, hehe...i po to trzeba aż wziąć laptopa, skoro wystarczą 2-3
                      karty albo pendrive...
                      • kasienka.h23 Re: "zrzucanie zdjęć na dysk" 01.07.08, 14:15
                        Nie rozumiem,po co niektorzy komentuja pytanie zadane w
                        temacie,Jesli Wy nie bierzecie laptopa to co Was interesuje czy ktos
                        go bierze czy nie !To chyba jest indywidualna sprawa prawda?Nie
                        macie nic do powiedzenia w temacie to proponuje sie nie
                        wypowiadac...Ja tez lece z laptopem i nie wiem co komu do tego,mam
                        zamiar na miejscu ogladac zdjecia z dzieciakami i nie tylko czy to
                        az tak dziwne???
                    • fuzzy69 Re: zostaw smycz w Polsce 05.07.08, 19:33
                      Laptopa możesz śmiało przewozić w bagażu podręcznym i używać w
                      trakcie lotu (za wyjątkiem startu i lądowania).
                      Pozdrawiam
                      F
    • melazja Re: czy bezpiecznie jest brac laptopa ze sobą? 05.07.08, 15:51
      Nie no niektóre teksty są takie, że żal dupę ściska.

Ja tez mam zamiar wziąć laptopa, zarówno do korzystania z netu, zrucania zdjęć,
      jak i oglądania filmów.
      Oczywiście niektórzy to sobie wyobrażają, że pewnie zamiast siedzieć na plaży
      czy się gdzie bawić to będę siedzieć przy laptopie.

Otóż nie, wyobraźcie sobie, że można posiedzieć na plaży, pójść na jakąś
      imprezę, robić kupę ciekawych rzeczy i znaleźć czas wieczorem na to żeby
      obejrzeć sobie jakiś fajny film
      • Gość: gtw Re: czy bezpiecznie jest brac laptopa ze sobą? IP: *.171.15.158.crowley.pl 05.07.08, 19:41
        wieczorem oglądać film na wakacjach...film na laptopie....

bez komentarza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka