Gość: maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 15:05 kto byl i w jednym i/lub drugim? na formu troche malo info o dizalya... prosze o info czy potraficie cos powiedziec o w/w hotelach dziekuje i byle do lata :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek + Dizalya Club Turcja + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 15:49 czy ktos moze cos powiedziec o tym hotelu? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: + Dizalya Club Turcja + IP: 79.162.146.* 22.05.09, 16:02 proszę o jakieś informacje na temat tego hotelu. Lecę tam z rodziną na początku września.Szczególnie interesuje mnie jak wygląda pokoj familijny, czy 4 osoby spokojnie się wyśpią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: + Dizalya Club Turcja + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:41 Byłem w Kosdere w 2000 roku. Leciałem z TUI i kupowałem za 3 gwiazdkowy. Na miejscu hotel miał 4 gwiazdki tureckie. Szczerze nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Mieliśmy pokój ciemny, dość mały na parterze, przed oknami dużo zieleni wysokiej, a następny budynek bardzo blisko. Można było rozmawiać z sąsiadami z budynku obok stojąc na balkonie. Poza tym jedzenie monotonne, jak sobie przypominam na pierwszy rzut oka wyglągało, że jest go dużo, ale wszystkie sałatki o takim samym smaku, wszystkie z bardzo dużą ilością majonezu. Jedenie fajne były animacje dla dzieci. Bardzo kiepska plaża. Ta przy hotelu wyglądała jak kiepska, dzika plaża nad jeziorkiem. Chodziliśmy dość daleko do ładej plaży. Do tego pchaliśmy jeszcze wózek z dzieckiem, to nie był dla nas zbyt fajny urlop. Zapewne przed te 8 lat się zmieniło, musisz pojechać sprawdzić, albo wybrać inny hotel. Proponpowałbym w okolicach Side, tam są fajne piaszczyste plaże, dla dzieci super, chyba, że wolisz odpoczywać przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kosdere czy Dizalya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 22:02 A ja byłam z rodzinką w Kosdere w 2008r. z Itaką i było SUPER!!! Mieliśmy pokój rodzinny /dla 5 osób/ więc był duży, ale z tego, co wiem, mniejsze pokoje mogą znajdować się na wysokości "poniżej parteru", bo są w budynkach 3-4 piętrowych. W moim pokoju wszystko ok, czysto, sprzątane codziennie, ręczniki również codziennie zmnieniane. Jedzenie super, obsługa też. Animacje REWELACYJNE!! Polecam hotel. Tylko, jeśli ktoś lubi spędzać czas bardzo aktywnie, to hotel ten znajduje się raczej na uboczu... Więc kwestia gustu.. Plaża kamienista, niezbędne buty do wody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kosdere czy Dizalya? IP: 79.162.165.* 23.05.09, 15:47 ale Kosdere to nie Dizalya czy to inna jej nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś