Gość: marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 12:47 prognozy prognozami a jak w rzeczywistości???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hariet Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: 78.162.27.* 24.04.09, 13:03 W Alanyi aktualnie cielputko, lekki wiatr, idealnie do opalania sie na plazy. Woda w morzu do dlugich kapieli troche jednak za zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 13:10 dziękuje może sie morze ociepli do końca maja troszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 13:15 a czy jest na forum ktoś kto mieszka w okolicach Turcji egejskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot-travel Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? 01.05.09, 11:11 Witam. Ja mieszkam w Bodrum. Rzeczywiscie podoga narazie nie jest tak upalna jak moglo by sie wydawac, ale mimo to codziennie jest 20-25 stopni. Zapowiedzi sa, ze od 5-7 maja temperatura ma wzrosnac do 27-30 stopni i juz wtedy powinno byc bardzo przyjemnie by sie opalac i kapac w morzu.Zapewniam Panstwa,ze z dnia na dzien jest coraz cieplej i wielkie upaly to kwestia czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukinia Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.05.09, 20:54 My jedziemy jutro do Turunc na tydzień i jestem szczerze mówiąc podłamana prognozami pogody dla Marmaris. Czy naprawdę na miejscu zapowiadają deszcze na najbliższy tydzień? : (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek do : forgetmenot-travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 07:16 Gdzie wasze biuro mieći się w Bodrum? Jakie są pełne koszty wynajęcia samochodu dla 4 osób (2 kierowców) na 3 dni?? Jaka jest aktualna temeratura wody w morzu? Przyjeżdzamy do Bodrum 5.05. i są todla nas ważne dane. Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot-travel Re: do : forgetmenot-travel 02.05.09, 15:21 Witam Panie Marku. Koszt wynajmu samochodu zaczyna sie od 30 euro od jednego dnia, ale oczywiscie moze byc i wyzszy w zaleznosci od marki i standardu samochodu. Nasze biuro miesci sie w Gumbet, przy wejsciu do hotelu Royal Asarlik Beach. A do jakiego hotelu Pan sie wybiera? ps. co do temperatury w morzu nie jestem pewna bo sama sie jeszcze nie kapalam ale mysle ze bedzie to 20 stopni. Pozdrawiam i zapraszam do naszego biura Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: do : forgetmenot-travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 08:35 Będziemy w hotelu Ersan i na pewno będziemy chcieli wynająć samochód na 2 lub 3 dni O ile to możliwe to da Pan(Pani?) jakiś namiar, to się odezwiemy. Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: do : forgetmenot-travel IP: *.subscribers.sferia.net 03.05.09, 08:55 Też będziemy w Hotelu Ersan, tylko w czerwcu- mam to samo pytanie co Maciek, dotyczy samochodu i fakultetów. Jak znaleźć PAństwa w Bodrum... jak do Państwa dotrzeć?? Czy wykupując kilka opcji u Państwa można liczyć na rabat? Maciek jak wrócisz daj znać jak było :) Baw się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek forgetmenot- travel = Pani Sabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 08:56 Przepraszam Pani Sabino, Pani podpisała swój post, a ja tego nie zauważyłem, czy od hotelu Ersan daleko jest do Waszego biura? Co warto zobaczyć w okolicach Bodrum na własną rękę, bo jedziemy bez żadnego przygotowania? Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot-travel Re: forgetmenot- travel = Pani Sabina 03.05.09, 19:42 Panie Marku hotel Ersan znajduje sıe na obrzerzach Bodrum wıec musı Pan wzıac mınıbus czylı tutejszy dolmuş by dojechac do centrum Bodrum oraz z tego samego mıejsca nastepny by dojechac do Gumbet.Mıedzy Bodrum a Gumbet jest odleglosc mnıej wıecej 4km. Nasze bıuro znajduje sıe przy hotelu Royal Asarlık Beach,wıec jak juz tu Pan dotrze wystarczy zapytac kogos o ten hotel ı bez problemu nas Pan znajdzıe,to pare mınut spacerkıem od centrum Gumbet. Jeslı chodzı o centrum Bodrum jest tam dosyc dluga promenada gdzıe znajduje sıe duzo sklepow,restauracjı ı barow a przy porcıe jest zamek ktory mozna zobaczyc na wlasna reke. Inne zabyty juz znajduja sıe poza Bodrum centrum. Zapraszam serdecznıe do naszego bıura po przyjezdzıe na mıejsu bede w stanıe wszystko dokladnej Panu wytlumaczyc. Na naszej stronıe ınternetowej www.forgetmenot- travel.com jest podany do mnıe tel komorkowy. Pozdrawıam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macciek Re: forgetmenot- travel = Pani Sabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:54 Wielkie dzieki za info odezwę się po przylocie. maciek Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot-travel Re: forgetmenot- travel = Pani Sabina 04.05.09, 11:48 Serdecznie zapraszam. A kiedy dokaldnie Pan przylatuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: forgetmenot- travel = Pani Sabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 12:36 Jutro Sunexspress z Warszawy koło 18.00 Pozdrowienia Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot-travel Re: forgetmenot- travel = Pani Sabina 05.05.09, 09:28 Wspolczuje Pani Macku, ze trafi Pan w Bodrum akurat na deczszowa pogode,bo od wczoraj sie rozpadalo i tak niestety juz 2 dzien jest deszczowo...ale od jutro na byl cieplo i slonecznie ;-) pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Do Maćka IP: *.subscribers.sferia.net 03.05.09, 13:11 Hej:) Też wybieramy się do hotelu Ersan tylko w czerwcu. Z jakiego BP lecisz? Daj proszę znać jak wrócisz jak było... w samym hotelu jak fakultety itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Do Maćka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 16:20 Lecimy z TUI,jak wrócę dam znać!, ale fakultetyzawsze urządzamy sobie sami. Pozdro maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Do Maćka IP: *.subscribers.sferia.net 03.05.09, 17:59 My też z TUI. Już 3 raz do Turcji :) Tym razem lecimy w węcej osób i też myślimy o wynajmie samochodu i zorganizowaniu sobie zwiedzania :) Dlatego cenne będą uwagi odnośnie biura Forgetmenot... Odpowiedz Link Zgłoś
serwisowo.info Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? 05.05.09, 17:47 Dzisiaj i wczoraj w Alanya pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? 05.05.09, 18:08 Wczoraj w Manavgat bylo wiecej deszczu ,dzisiaj tylko przelotny ,temperatura (godzina 19 ) 17 St Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? 06.05.09, 07:19 No prosze ...i juz dzisiaj od rana swieci slonce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcjanna Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.09, 09:26 No to pięknie, sledzę wątki o pogodzie i nareszcie jakaś dobra wiadomość. Wylatuję 13 maja więc mam nadzieję, że do tej pory pogoda sie poprawi znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot-travel Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? 06.05.09, 09:28 W Bodrum wczoraj popoludniu sie wypogodzilo i juz jest slonecznie ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.chello.pl 06.05.09, 21:32 skąd wylatujesz? Ja wylatuję 13.05 z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.telpol.net.pl 06.05.09, 16:05 w Alanyi juz po deszczu mam nadzieje ze teraz juz tylko upały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jania22 Re: kto mieszka w turcji, jaka pogoda??? IP: *.chello.pl 08.05.09, 00:09 Witam, Wylatujemy 13.05 z Wawy do Manavgat. Prognozy coraz lepsze w związku z tym nasze humory też, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś