nanana_2 25.05.10, 00:15 szukam dobrego kremu dla faceta, ma szarą, kiepsą skóre, taka bez energii, chciala bym zeby cos zczął z tym robic, a jak sama mu czegos nie kupie to to nie zacznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: krem dla faceta 25.05.10, 18:44 Też stanęłam przed tym dylematem i podpytałam najpierw czego oczekuje. Powiedział, że musi być lekki (zdziwiłam się, że wie, że takiego określenia można do kremu uzyć;)), dobrze się rozsmarowywać i nie pachnieć. Wybrałam zwykły nieperfumowany krem Ziaja, w pudełeczku pomarańczowym. I właśnie go skończył:). Jest zadowolony, a skóra nie jest już sucha i bez wyrazu. A teraz kupiłam mu też Ziaja ale oliwkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: krem dla faceta 29.05.10, 01:07 nothing.at.all napisała: > Powiedział, że musi być lekki (zdziwiłam się, że wie, że takiego określenia > można do kremu uzyć;)), dobrze się rozsmarowywać i nie pachnieć. dokladnie takie same wymagania ma :) tylko ze nie wiem czemu ale krzywo patrzy na niektore marki, taka maniera, ma byc markowe, specjalistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.armonia Re: krem dla faceta 29.05.10, 16:33 Zależy jaką markę ma na myśli.Są marki gdzie jeden krem kosztuje ponad 100 zł i więcej, dużo więcej. Są też dobre i tańsze -L'Oreal ,który ma linie kosmetyków typowo dla mężczyzn. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.armonia Re: krem dla faceta 28.05.10, 12:48 Ta szara kiepska skóra to skutek zimy i małej ilości ,,wychodzenia"na powietrze?Może wystarczy więcej ruchu na świeżym powietrzu i picie soków z owoców np marchwi. Mój chłopak używa kosmetyków z L'Oreala do cery wrażliwej.. To prawda są mężczyźni którym trzeba podpowiedzieć ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: krem dla faceta 29.05.10, 01:12 beauty.armonia napisała: > > Mój chłopak używa kosmetyków z L'Oreala do cery wrażliwej.. > To prawda są mężczyźni którym trzeba podpowiedzieć ...:) > loreal w kosmetyka jest chyba wieksza i bardziej znana marka dla faceta niz ziaja, co nie? powinno mu to odpowiadac, a czego uzywa Twoj dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.armonia Re: krem dla faceta 29.05.10, 16:08 Nie wiem czy ziaja jest też dla mężczyzn,nigdy nie zwróciłam uwagi.. hugo boss nie jest dla mojego mężczyzny(cena zbyt wysoka). Używa żelu do golenia,balsamu po goleniu..teraz myśli o kupieniu kremu. Seria Hydra Sensitive dla mężczyzn jest ,,rozbudowana",ale nie od razu można miec wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: krem dla faceta 30.05.10, 20:25 Ziaja nie jest dla meżczyzn, ale dla Mojego nie miało to znaczenia, byle spełniał oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: krem dla faceta 31.05.10, 02:43 nothing.at.all napisała: > Ziaja nie jest dla meżczyzn, ale dla Mojego nie miało to znaczenia, byle > spełniał oczekiwania. a myslisz ze jest roznica w kosmetykach damskich i meskich, w ich dzialaniu na mezczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: krem dla faceta 31.05.10, 08:06 Nie znam się. Ale w końcu mężczyzni mają inną skórę. Kobieca jest bardziej delikatna, skłonna do przetłuszczania, itp. to może jednak w składzie kosmetów jest to uwzględniane. No i oczywiście zapachy czasami są inne. Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: krem dla faceta 04.06.10, 00:29 nothing.at.all napisała: > Nie znam się. Ale w końcu mężczyzni mają inną skórę. Kobieca jest > bardziej delikatna, skłonna do przetłuszczania, itp. to może jednak > w składzie kosmetów jest to uwzględniane. > No i oczywiście zapachy czasami są inne. zapachy to jasna sprawa ze inne sa ale facetowi tez sie przetluszcza, i tez ma miejsca z przetluszczajaca badz sucha, chyba z tych samych fizjologicznych powodow, tak sobie gdybam Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: krem dla faceta 31.05.10, 02:51 beauty.armonia napisała: > Seria Hydra Sensitive dla mężczyzn jest ,,rozbudowana",ale nie od razu można > miec wszystko :) ta marka, ta seria czesto sie ostatnio przewija na tapecie, to jakas nowosc!? Odpowiedz Link Zgłoś