Dodaj do ulubionych

X Faktor, kto oglada?

09.11.10, 20:59
Jestem zachwycona glosem Edity, wyslalam na nia smska i trzymym za nia kciuki!
Obserwuj wątek
    • potworski Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:02
      A w majty się nie zerżnęłaś?
      • salatka_owocowa Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:04
        potworski napisał:

> A w majty się nie zerżnęłaś?
        >

glupi stary cap! Czep sie swojego watku jak to inne firanki w kuchni wieszaja! Wara!
        • potworski Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:11
          salatka_owocowa napisała:

> glupi stary cap! Czep sie swojego watku jak to inne firanki w kuchni wieszaja!
          > Wara!

Firanki wymiękają przy twoich smskach i pytaniu czy wygra Editka. Twój post wprowadził taki element dramaturgii, że ściszyłem muzykę, pozaciągałem rolety i przykryłem się kocem czekając na rozwój wypadków.
          • salatka_owocowa Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:15
            potworski napisał:

> salatka_owocowa napisała:
            >
            > > glupi stary cap! Czep sie swojego watku jak to inne firanki w kuchni wies
            > zaja!
            > > Wara!

>
            > Firanki wymiękają przy twoich smskach i pytaniu czy wygra Editka. Twój post wpr
            > owadził taki element dramaturgii, że ściszyłem muzykę, pozaciągałem rolety i pr
            > zykryłem się kocem czekając na rozwój wypadków.

Dramatem okazujesz sie wlasnie ty! i choc nie uwazam cie za ostatniego matola, daruj sobie tego typu komentarze bo wydaje mi sie, ze nie wiesz o czym pisze. Chcesz zrobic sensacje z czegos o czym nie masz zielonego pojecia. wyrywaj koles. wymysl cos lepszego w innym watku po to, zeby inni mogli posmiac sie z ciebie.
            >
            • potworski Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:31
              salatka_owocowa napisała:
              > Dramatem okazujesz sie wlasnie ty! i choc nie uwazam cie za ostatniego matola,
              > daruj sobie tego typu komentarze bo wydaje mi sie, ze nie wiesz o czym pisze. C
              > hcesz zrobic sensacje z czegos o czym nie masz zielonego pojecia. wyrywaj kole
              > s. wymysl cos lepszego w innym watku po to, zeby inni mogli posmiac sie z ciebi
              > e.

Tak się unosić w 16-tym tygodniu ciąży? Nie dziwię się, że dziecko głową kręci.
    • ind-ja Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:13

ja ogladam program o PKP "Polisz fuck tor" i wyslalam esemesa na droznika Zdzislawa Kulasa.
    • eat.clitoristwood Mój szwagier 09.11.10, 21:19
      oglądał kiedyś psi faktor, lubiał psy.
    • alpepe Re: X Faktor, kto oglada? 09.11.10, 21:37
      ja nie oglądam i nie rozumiem, jak można wysyłać esemesy na kandydatów w tego typu programach, skoro ich jedynym celem jest oglądalność, a dla jury kasa. Tylko Sarah O Connor, ten cały muzyk i Dieter B. liczą zera na koncie, o uczestnikach nikt nie będzie pamiętał.
    • jamesonwhiskey Re: X Faktor, kto oglada? 10.11.10, 00:19
      rzuce czasem okiem ale zadnej Edity to tam nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka