chommiczka 12.04.07, 20:03 Dla mnie koszmar. Zobaczcie sami... Dowód na to, że sztab stylistów z każdego może zrobić seks laske, a bez wizażystów nawet największe seks bomby wyglądają ohydnie !! gbm.blog.onet.pl/2,ID148153214,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemna Re: Nowa Twarz DODY !! 14.04.07, 12:02 O jaaaaaaaa.............. momentalnie przestałam mieć kompleksy, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Nowa Twarz DODY !! 17.04.07, 09:13 O rany, a ty jak wyglądasz na surowo, bez makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: Nowa Twarz DODY !! 21.04.07, 21:10 mnie sie lepiej podoba niz z tym wapnem na gebie Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 bez przesady! 23.04.07, 13:21 poprostu niekorzystnie wyszła na tym zdjęciu, ona jest ładną dziewczyną nawet bez makijażu. Lepiej by wyglądała w lżejszym makijażu, niż w tej tapecie! Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha Re: bez przesady! 24.04.07, 06:40 jak to niekorzystnie? zdjecie pokazuje jak wyglada bez makijazu, oto cala ona naturalna i usmiechnieta. czy jest ladna to mozna dyskutowac , tobie sie podoba a mi wcale, ale zmarszczki pod oczami to ma bardzo duze jak na swoj wiek i to wlasnie one ja szpeca. Odpowiedz Link Zgłoś
m.szemplinska1 Re: Nowa Twarz DODY !! 24.04.07, 22:56 skoro masz takie fajne adresy na plotkarskie stronki :) to ja bym chciala jakas stronke typu "pudelek" ale po angielsku - zeby polaczyc przyjemne z pozytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś