Gość: YDNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.02, 11:16 Tylko On!!!!!!!!!! Przeczytajcie wywiad z Nim, Kaczmarkiem oraz Grobelnym to na pewno dojdziecie do tego samego wniosku!!! Pozdrawiam Was wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatato Re: LIBICKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.02, 15:07 A ja sie wciąż waham pomiędzy panem Libickim a Grobelnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: LIBICKI IP: 217.153.34.* 24.10.02, 17:51 Bede glosowal na Libickiego, aczkolwiek mysle ze niezle programy maja tez Bogajewski i Sowinska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: LIBICKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 21:11 Wypadałoby podac gdzie jest ten wywiad (jest w Rzeczpospolitej). Ogólny wydzwięk jest taki że Libicki jest odważny bo jeszcze nie został sprowadzony do rzeczywistości przez bycie prezydentem. Może to i dobrze , bo może spróbowac zrobic coś co wszyscy uważali za niemożliwe. Tak powstało wiele wynalazków. Ale sądzę ze Libicki będzie pudłował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: LIBICKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 22:37 jest strasznie konserwatywny i podoba mu się arsenał ( co jest pewnego rodzaju sprzecznoscią) jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: LIBICKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 22:45 Libicki jest beznadziejny! poza tym NIE MA SZANS - TO STRATA GŁOSU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazsym Re: LIBICKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.02, 08:47 jestem za! to nie strata głosu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś