Dodaj do ulubionych

Camping-"Wejsunek"

01.03.09, 22:07
Czy ktoś był na tym campingu i jakie macie wspomnienia,strona o nich
jest bardzo zachęcająca,ale wolałbym dowiedzieć się czegoś więcej od
Was.Chcemy jechać tam z dzieckiem ,czy jest tam więcej
mlodzieży ,czy właśnie rodzin z dziećmi.Bardzo dziękuję za wszelkie
informacje.
Obserwuj wątek
    • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 05.03.09, 22:47
      Nikt nie zna tego miejsca,też chcę się czegoś dowiedzieć.
      • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 15.04.09, 17:01
        Właśnie zarezerwowałam domek na tym campingu.Wygląda zachęcająco.
      • Gość: Był_i_znik Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 07:55
        Wyjeżdżamy w czwartek przed południem by dotrzeć bez przeszkód,
        miejsce wygląda sympatycznie.
        Jak będzie, t będzie zależało od nas.
        Jedziemy ekipą ok 8 os dorosłych i stado dzieciaków
        Do zobaczenia
        • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 08.05.09, 22:17
          Może napiszesz jak było?Wielkie dzięki
    • Gość: madzia Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.csk.pl 28.04.09, 13:33
      mieszkam w niewielkiej odleglosci od miejscowosci Wejsuny , ale o samym campingu
      niewiele moge powiedziec ogolnie na lonie natury wsrod lasu i nad jeziorem wiec
      same plusy miejscowosc bardzo ciekawa
      ,mysle ze bedziecie zadowoleni
      • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 14.06.09, 23:22
        Czy ktoś był na tym campingu,jakie są warunki ,czy warto?,czy lepiej
        nie jechać w nieznane?
        • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 26.06.09, 23:50
          Mam zarezerwowany domek na tym campingu od 6.07 postaram się napisać
          jak tu jest .Jadę z mężem 5 letnim synkiem i 15 letnim
          jamnioremm.Mam nadzieję że będzie pogoda i że będzie sympatycznie.
          • Gość: Turysta Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.chello.pl 07.07.09, 19:23
            Witam,
            Nie wiem jakiego standardu oczekujecie od campingu - ja mieszkalem w domku za 170zł/dobę i jestem zniesmaczony. Pościel z napisami PKP, stado mrówek biega po podłodze, o obiecanych garnkach można zapomnieć, woda z kranu w domku nie nadaje sie nawet do zrobienia herbaty, prysznic z malutką grzałką nadającą się do umywalki, w umywalce brak ciepłej wody więc ciężko z goleniem i myciem zębów.

Jeśli natomiast jedziecie na pole i nie zamierzacie wypożyczać domku to musicie wziąć pod uwagę, że prysznic jest płatny oddzielnie i kosztuje ok 7zł/8 min.

Samo miejsce jest urokliwe i spokojne - wlascicielka dba o porzadek i jesli ktos halasuje po 22 to szybko wylatuje z campingu.
            • Gość: urlopowiczka Re: Camping-"Wejsunek" IP: 89.108.210.* 10.07.09, 22:19
              Witam,

my byliśmy w Wejsunku ze znajomymi i gromadką dzieci (najmłodsze 6 miesięcy) na
              długi weekend czerwcowy. Było super, dzieci bawiły się na placu zabaw, cisza,
              spokój, blisko "jadłodajnia", polecam w 100%.
              Jeśli chodzi o wyposażenie domków, nie można narzekać. Pościel (tzn powłoki)
              można zabrać swoje, my korzystaliśmy z tamtych i nic się nie dzieje. Garnków nie
              ma, ale są talerze głębokie, deserowe i obiadowe, sztućce, szklanki, czajnik. W
              łazienkach też jest ok, glazura, terakota, niestety zimna woda przy umywalce,
              ale pod prysznicem zawsze gorąca (ogrzewana jak przedmówca mówił - termą).
              Założone nowe kabiny prysznicowe, czyściutko.
              Teren ośrodka bardzo zadbany, regularnie koszona trawa, gęsta niczym gruby
              dywan, dzieciaki mogą się po niej tarzać. Pojemniki do segregacji śmieci. Kilka
              wywrotek żółtego piasku na plaży, duży plac zabaw dla maluchów, molo (niestety
              bez barierek), altanka, huśtawki. Jest osobne molo dla wędkarzy (nawet amatorzy
              coś złapią...).
              Polecam to miejsce szczególnie rodzinom z małymi dziećmi. My wybieramy się tam
              znów, tym razem na dłużej i liczymy na taką zabawę jak ostatnio :)

urlopowiczka
              • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 10.08.09, 01:00
                Byłam i mogę polecić każdemu ,a najbardziej ,wyjazd z dziećmi
                polecam.Mieszkalismy w domku 10 dni ,było ok ,domek za 140 ciasny
                ale była łazienka malutka,myślę że lepiej wząć domek za 150 zł ,jest
                mała różnica w cenie ,ale jeśi chodzi o wielkość domku to jest
                znaczna .Samo miejsce jet super,piękne kąpielisko ,plac zabaw dla
                dzieci.Ogrodzone ,pełna kulturka .Mieszkaliśmy też pod namiotem po
                pobycie w domku i było super ,warunki sanitarne (brawo dla
                właścicieli).Polecam każdemu kto chce ciszę ,spokój i żeby dzieci
                miały raj.Natomiast jeśli ktoś szuka tu rozrywki to szkoda czasu
                lepiej bawić się w Rucianym,też pięknie.
    • Gość: Marzena Borek Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.chello.pl 15.10.09, 12:00
      Witam serdecznie byłam tam wielokrotnie z dziećmi i zawsze z chęcią tam
      wracam,mili ludzie,rodziny też tam przyjeżdżają.Dużym sentymentem darzę
      Wejsuny,dobrze się tam czuję znam właścicieli,są świetni Pan Kazio zawsze pomoże
      jak coś trzeba.Naprawdę polecam.Pozdrawiam
      • Gość: beru7 Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.10, 12:05
        brzmi zachęcająco, szukam czegoś dla 2 maluchów (rok i 3 latka)
        pozdr.
        • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 04.02.10, 23:53
          Jeśli chodzi o wypoczynek dla rodzinki z dziećmi ,polecam
          gorąco.Byliśmy 10 dni w domku i tak nam się podobało to miejsce (nie
          tyle nam co naszemu synkowi),że jak się skończł pobyt w domku to mąż
          pojechał po namiot i byliśmy tam jeszcze prawie 2 tygodnie.W tym
          roku jedziemy pod namiot,taki mamy zamiar,było super fajnie ,lepiej
          jak w domku,ale to zależy kto co lubi.Polecam ,dla dzieci fajne
          miejsce ,a i rodzice jak nie będą się się chcieli nudzić to napewno
          nie będą,jak ktoś lubi marudzić ,to zawsze będzie to robić.Marudom
          nie polecam.
    • Gość: baxs Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.10, 16:18
      cisza spokój - byłem dwa razy z dziećmi i jest to po prostu idealne miejsce dla
      kogoś kto chce się odbić od nocnych baletów
    • Gość: gosc1111 Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 22:44
      cisza faktycznie bo od 22 godz.cisza nocna , wiec nie da piwka wieczorami pic i
      sie posmiac. jak kogos stac na domek to woda za darmo ale ci od namiotow i
      przyczep to płacą za prysznic za każdym razem 8 zl. super jak trafi na ciepłą
      gorzej jak słońca brak i zimna woda
    • Gość: tysia Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.iis.ar.wroc.pl 17.07.14, 12:55
      Lepiej późno niż w cale... W Wejsunku byliśmy 2 razy. Raz w domkach, drugi raz w pensjonacie. Polecam tym którzy szukają ciszy i względnego spokoju. Względnego tzn. bez szalejącej młodzieży, za to z liczną grupą krzyczących maluchów. Ośrodek nastawiony jest na wypoczynek rodzinny, więc nasze pociechy są tam w swoim żywiole (plac zabaw, kąpielisko z łagodnym wejściem do wody, piasek do budowy zamków). Do wynajęcia są również łódki i rowerki. Dla spragnionych wędkarstwa są pomosty. Natomiast nie liczyłabym na wielkie połowy. Jeżeli chodzi o bazę noclegową domki i pokoje są czyste i zadbane. Jeżeli chodzi o jedzenie, tu już trochę gorzej. Wszystkie potrawy są mocno słone. Dlatego jadaliśmy częściowo śniadania w ośrodku (w cenie wynajętego pokoju), a na obiady wybieraliśmy się na wieś, gdzie można było zjeść wg. nas smaczniej za troszkę mniejsze pieniążki. Obsługa i właścicielka dosyć szorstka w obejściu. Właściciel do rany przyłóż. Minusem i plusem jednocześnie (zależy z której jest się strony) jest fakt, że nie można przyjechać na teren ośrodka w nocy, ponieważ brama jest zamykana i właściciele pilnują, aby nie zakłócać ciszy np. nocnym rozbijaniem namiotu czy rozpakowywaniem się. W ogólnym rozrachunku polecam na rodzinny wyjazd, nie polecam jako wyjazd integracyjny ze znajomymi.
      • Gość: Ostrzegam Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.14, 17:28
        Wpłaciliśmy zaliczkę i mimo tego po przyjeździe na miejsce właściciele powiedzieli ze młodzieży (ja 25 siostra 28 i chłopaki 28 i 29 lat) nie przyjmują. Zaliczkę w prawdzie oddali po awanturze ale my musieliśmy wracać do domu bo nigdzie indziej miejsc wolnych nie było.
        Odradzam.
        • doska26 Re: Camping-"Wejsunek" 08.07.15, 13:00
          Miejsce urokliwe ,ale jest jedno ale. Jeśli chodzi o wyjazd pod namiot to niestety muszę napisać ,że jeśli chodzi o warunki sanitarne to porażka w tym względzie ,że jest tylko jedna umywalka w damskiej toalecie i dwie ubikacje ,myślę że to zdecydowanie za mało na cały camping. A jeśli chodzi o miejsce do zmywania naczyń to totalna klapa. Miejsce na uboczu przy zbiorowiska wszystkich śmieci z pensjonatu ,domków i campingu. Cieknący zlew z zimną wodą. Szkoda że właściciele nie pomyśleli o zrobieniu chociaż dwóch zlewow, gdzieś na uboczu pod daszkiem,a nie przy wysypisku śmieci z całego obiektu.
          • Gość: Xyz Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.play-internet.pl 24.07.15, 17:31
            Camping wejsunek to bardzo urokliwe miejsce. Można tam odpocząć i w spokoju posiedziec na pomoscie Dla dzieci jest plac zabaw i duzo czystego piasku. Od kilku lat przyjezdzam pod namiot i musze napisac-sanitarka to totalna klapa. Zlew do mycia naczyn jest jeden, zdecydowanie za malo a zimna woda odmraza rece.
            W łazience damskiej sprzataja sporadycznie, natomiast notorycznie brakuje papieru i mydla. Jedna umywalka w toalecie wg mnie za malo, czesto trzeba czekac na swoja kolej.
            Smiecie zasloniete siatka, za ktorej wszystko sie wysypują a o ilości much niewspomnę
    • Gość: jaro Re: Camping-"Wejsunek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.15, 20:16
      NIE POLECAM !!! OSZUŚCI...WCISNĘLI MI POKÓJ DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH O OBNIŻONYM STANDARDZIE NIE UPRZEDZAJĄC PRZE TELEFON ŻE MAJĄ TYLKO TAKI DOSTĘPNY...WIELKIE ROZCZAROWANIE !!! BRÓD I SMRÓD !!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka