Dodaj do ulubionych

Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukują!!!

27.12.09, 18:08
Witam w lipcu b. roku kupiłem w tym salonie BMW 320d Srebrne brązowa
skóra 2001. W związku z tym że dojechałem późno ok 20 samochód
obejżałem pobieżnie to co można było, jazda testowa jako pasażer,
nic nie wskazywało że auto jest niesprawne. Wygląd extra co prawda
skóra wytarta, 116 tys .km łakomy kąsek. Po 2 km. jazdy okazało się
ze koło z tyłu lata (walnięta felga) sprzedawca niechciał wymienic
na inna bo juz pojechal do domu i nie chcialo mu sie wracac. No to
300 km . na walnitej feldze. Po 20 km. przy 180 km/h padł całowicie
silnik na ekspresówce. laweta po 2 godz. i nocleg pod komisem.
miałem troszkę czasu na przejżenie książi serwisowej i.... brak
pierwszej strony nawet niewiadomo od jakiego auta, Pieczątki
niektóre postawione jedna za drugą ( rok po roku) nawet w tym samym
miejscu tuszu brakowało podpisy 2-3 osob pisane na rozne sposoby,
licznik cofnięty o przynajmniej 300.000km. a więc niepolecam kupna
tam samochodu!!!!! a szczególnie tego BMW które do tej pory tam stoi
po jakims małym remoncie. To było 1 ałto które kupowałem
przejechałem się i nauczyłem wiele. Teraz kupiłem sobie również
takie autko w niemczech wyszło taniej jeździ sie super i nic sie nie
psuje pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 27.12.09, 19:52
      Konkurencjo, jak już walisz to nie pisz ałto, bo to wskazuje,że jesteś
      upośledzony umysłowo.
    • Gość: gryk Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: 89.108.248.* 05.01.10, 21:24
      Witam, na Kieleckiej 16/24 sa dwa komisy. Nie wiem w którym kupiłem
      ale jestem bardzo zadowolony z auta. Auto jak na swoj przebieg i
      wiek jaet bardzo fajne. Nie kazdemu mozna zawsze dogodzić dlatego
      proponuje tym nie zadowolonym dokonać zakupu nowego auta, a tym co
      ich na to nie stać sprawdzać bardziej dokładnie pojazdy.

• Gość: Longer Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:41
      Konkurencja HEHEHEHEHE :). Ide o zakład że te dwa pozytywne
      komentarze napisali właściciele. Kiedyś mieli do sprzedania tam
      Golfa 4 takiego niebieskiego, też był kombinowany, że szkoda gadać.
      Nie polecam tego komisu(to ten obok stacji paliw Orlen). No panowie
      właściciele(czopy którym wydaje się że wszystko wolno) czekamy na
      dalsze pozytywne komentarze. Ps. to BMW stoi tan nadal do sprzedania
      • Gość: ken Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.10, 22:29
        jakim trzeba być palantem,żeby kupować po ciemku auto i z rozwaloną felga jechać
        180 na obwodnicy
        druga sprawa-90% aut w komisach do auta walone albo kombinowane
        tylko debil jest w stanie łyknąć okazję- 9 lat 116 tyś w dieslu
        • Gość: lolo chytry dwa razy traci IP: *.ats.pl 19.01.10, 23:11

chytry dwa razy traci - szkoda bylo 200pln na sprawdzenia utka u dobrego
          mechanika ?:)
          • Gość: alk Re: chytry dwa razy traci IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.10, 12:23
            ale k...a z was kupa idiotów
      • Gość: pm Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.pool.mediaWays.net 17.08.13, 07:21
        same kombinowane auta z belgii
        • Gość: fox Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.20.138.1.tekanet.pl 24.03.14, 12:39
          Zgadzam sie nie kupujcie tam nic oszusci mowia co innego a co innego jest OSZUSTWO
    • Gość: kicki Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.10, 08:32
      się nadajesz do jazdy ciągnikiem po polu i rozrzucać gówna tym swoim BMW
      • Gość: furman Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.10, 12:26
        Kup se wóz drabiniasty na owsiany gaz a biegi będziesz miał w bacie
    • Gość: kier.II Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.10, 13:38
      To po tam szedłeś a teraz płaczesz na forum.Kto ci pozwolił jechać z prędkością przy której s-k się rozp....ył i słusznie masz nauczkę zasrany kierowco.
    • Gość: asadf A na co liczyłeś? W komisie sprzedają tylko złom. IP: 193.111.144.* 20.01.10, 14:10
      Nikt normalny nie oddaje dobrego auta do komisu, bo takie dobrze
      sprzeda z ogłoszenia w gazecie. Ktoś kto decyduje się kupować auto w
      komisie musi mieć wkalkulowane to, że zostanie oszukany. Life is
      brutal
    • Gość: driver Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 00:32
      nikt ci nie kaze ta,m kupowac
      • Gość: Marian Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.10, 13:10
        Jeżdżę od kilku lat na giełde jako kierowca z komisu.
        Mylicie się jeżeli twierdzicie że większość aut jest kombinowana.
        Trafiają sie naprawdę ładne sztuki, ale za takie trzeba zapłacić :)
        Jak to się mówi ?? Kto nie ma miedzi niech w domu siedzi ?
        • Gość: Wiedzący Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.10, 16:03
          W każdym komisie być może trafi się 1 (jedna) sztuka auta niekombinowanego. Ale
          to być może, prędzej nie może się trafić.
          Komisy są dla głupków, którzy nie mają zielonego pojęcia o samochodach.
          Wszystkie 10 letnie samochody z przebiegami 130-160 tysięcy ? Nawet diesle ?
          Tak, ale tylko w komisach, oni przecież mają najlepsze oferty dla głupków.
          Osobiście widziałem samochody z pomalowanymi oponami w kolor nadwozia,
          przyklejanie odstających uszczelek na super glue. Czy kiedykolwiek ktoś widział
          auto przyprowadzone z giełdy holenderskiej? Jeśli to auto od belga to musi być
          totalny syf. Ale chłopaki piorą, trą siedzenia, podsufitki itd. A przebiegi
          koryguje się do 160 tysięcy i głupi człowiek kupi. Jakie numery są odwalane z
          elektroniką samochodu to już czasami ludzkie pojęcie przechodzi. Poduszki... to
          też kwestia długich wyliczanek co się robi żeby klient się nie poznał że jest
          np. atrapa, lub poduszka jest niepodłączona, bo np. brakuje sterownika.

A jak to się dzieje, że tak jest?
          Chyba kiedyś napiszę o tym książkę.
          • Gość: meniag Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.10, 21:35
            Ja właśnie kupiłam auto w komisie i jestem bardzo zadowolona.W pełni
            sprawne.Nawet w ostatnie mrozy pali mi bez problemu mimo że stoi na
            parkingu.Kupiłam je w komisie na Kwiatkowskiego.Polecam ten komis.
    • Gość: Warszawiak Oszyst autocomplex !!!! w Radomiu IP: *.static.korbank.pl 28.05.13, 10:27
      Facet do oszust sprzedaje rozbite samochody, z zajechanymi silnikami, z samochodu demontuje !!! dosłownie wszytko co się da, zaczynając od kół, opon, wszelkiego rodzaju rolet żaluzji, radia itp. wszelkiego rodzaju możliwe rzeczy. sprzedaje auta jako bezwypadkowe gdzie bez większego problemu widać że był bity i wmawia że jest super stan... porażka.
      odradzam ale decyzja Wsza.
    • Gość: ASD Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 10:06
      Trzeba było iść do Rzecznika Konsumentów. Sprzedaż komisowa jest objęta przepisami konsumenckimi i to właściciel komisu odpowiada za to co sprzedał o ile samochód był kupiony do użytku własnego.
    • Gość: kupujoncy signum Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.play-internet.pl 18.12.13, 18:41
      Witam ją tesz się nbralem wtym roku kupiłem odjechałem i padło. Auto po przejechaniu 20 km telefony do szefa brak kontraktu sprzedawca pracownik on na temat samochodu niewypoiada się brakslow oszuści auto niby ubespieczone guwno na innych tabicqch reklamacji odstmpieniu. Od umowy żart widziały fakt co brały
      • Gość: xywa Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.183.135.155.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.01.14, 23:50
        Witam.

Możesz podać linka lub jakieś info odnośnie samochodu, który chciałeś kupić (a może kupiłeś)???
        Będzie to przestroga dla innych (może dla mnie).

Pozdro
        • Gość: dd Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 20:15
          Nie istotne jaki jest link.
          Ten komis sprzedaje same wałki więc nie jedź tam i nie oglądaj bo szkoda czasu i zdrowia.
          • Gość: Krzysiek Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 10:34
            Mazda 5 , Zafira B mnie interesowała ale zbyt dobrze przyszykowane auta szkoda było nawet tych 3 stówek na serwis , nie polecam , szczególnie zirytowało mnie te ogrzewanie postojowe , fajna sprawa bo używam u siebie w dafie ale tam groziło to samospaleniem . Jeśli helmut serwisuje pojazd nie dopuści do takich uchybień , co by mu coś kapało , bo za ecologie by równo wybecelował , ja ad blue dolewałem na parkingu to musiałem swój koc położyć bo bym się nie wypłacił , również odradzam .
            • Gość: nixon Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.radom.vectranet.pl 15.03.14, 22:57
              Prawda jest taka ze każdy Komis kombinuje i chce zarobić na Nas...( wiadomo czasy są takie ze kazdy chce duzo zarobić) jeśli chodzi o smaochody z takimi przebiegami niskimi i jeszcze z Niemiec to trafić taki faktycznie samochód to jak 6 w totka...na Polske z Niemiec są pchane tak naprawde zajechane samochody które juz Niemiec nie kupi, a jeśli juz sprzedają to tylko serwisy i takie samochody stoją za konkretną cene tyle w tym temacie..a jeśli juz chodzi o kupno samochodu w komisie to odrazu z mostu sie mówi ze jedziemy do serwisu sprawdzić wszystko historie przebieg itd.
    • marcel_1980 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 14.07.14, 13:39
      Uff. Odetchnąłem jak przeczytałem bo w pierwszej chwili pomyślałem, że chodzi o x-car. Zdziwiło mnie to by słyszałem bardzo dobre opinie o tamtym komisie. Dzięki za informacje
    • wojtas_radom Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 14.08.14, 09:59
      Car auto może i tak- nie wiem, za to x-car przy rondzie mogę polecić bo kupiłem tam auto i póki co dzięki Bogu jestem z niego bardzo zadowolony. Tak więc na +
    • joanna-vel-trzos Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 29.08.14, 14:19
      jestem również szczęśliwą klientką komisu przy rondzie na kieleckiej i mogę polecić wszystkim ten komis
    • kolograniaste Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 04.11.15, 21:02
      Potwierdzam. Szemrane auta i szemrane towarzystwo , taka radomska żulia.
    • agaz82 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 14.02.16, 00:45
      Witam serdecznie.
      Właśnie wróciliśmy z mężem z Radomia Komis samochodowy ul. Kielecka 10 SWISS Car.
      allegro.pl/vw-touareg-4-2-v8-ful-skory-navi-szwajcar-oplacony-i5967161975.html oglądaliśmy ten samochód .... Pan zapewniał jak w opisie o idealnym stanie samochodu przez telefon.( zaznaczę że jechaliśmy z daleka) Oczywiście przezorny ubezpieczony pojechaliśmy do stacji kontroli pojazdów BOSCH Serwis- nawiasem mówiąc polecamy świetni fachowcy. Samochód okazał się bity, klocki, tarcze, rdza na podwozie nawet przy silniku po prostu wyżarty. A najgorsze że automatyczna skrzynia biegów na wyginięciu. Po wyjeździe z stacji samochód szarpał że baliśmy się czy bezpiecznie wrócimy na komis po nasz samochód. Ludzie uważajcie. Jesteśmy zszokowani . Inne mniejsze defekty które zauważyliśmy zaraz po przyjeździe to urwany uchwyt zwalniający ręczny, uszkodzone otwieranie podłokietnika, zepsuty górny schowek, brak koła zapasowego, uszkodzone lusterko od strony pasażera, rysa na masce, w środku na podsufitce zniszczenia, bąble w gumach na szybach - Korzystając z okazji dla wiedzy sprzedającego te bąble to nie wada vw :) śmieszne tłumaczenie - powodem napuchnięcia jest rdza wewnątrz uszczelki. Biegnie tam metalowa listwa wzmacniająca która lubi skorodować wewnątrz. Robi się coś podobnego jak pęcherzyk na lakierze - w tym wypadku wybrzusza gumę. Ostrzegamy przed takimi sprzedawcami szkoda czasu pieniędzy i nerwów( dojazd i koszt serwisu troszkę kosztował ).
      • kanna13 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 16.02.16, 21:38
        Wpisz swoją odpowiedź
        Ale to jest stary 12-letni samochód więc chyba nie oczekiwaliście perfekcyjnego stanu, w Szwajcarii nie rdzewieją ani nie mają zużycia eksploatacyjnego ? (pomijam fakt, że był uderzony)
      • janniewiadomski Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 08.04.18, 03:32
        Auto Expert - Auta ze Szwajcarii w Radomiu, ul. Kielecka 10 sprzedawali powypadkowe samochody. Kilka lat temu wybrałem dwie Audi A6 do zakupu, sprzedawca zapewniał, że nie malowane, bezwypadkowe i w pełni sprawne. Zamówiłem swojego eksperta przed zakupem za co zapłaciłem 887 zł, ale dowiedziałem się, że oba auta były całkowicie malowane i po naprawach blacharskich oraz nie są w pełni sprawne. Stan faktyczny nie był zgodny z ogłoszeniem. Nie polecam tego miejsca. W ogóle w komisach w Radomiu raczej nie mamy czego szukać, jeśli nie chcemy problemów i dokładania co miesiąc do samochodu po kilka/kilkanaście stówek.
    • gosc.1245 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 03.03.17, 21:15
      Ten komis to oszuści!!!!!!!!
      Omijajcie to miejsce z daleka!!!
      Oszust i jeszcze raz oszust.
      • lukim1986 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 13.03.17, 20:07
        Jeżeli można wiedzieć, dlaczego oszuści?
        Oglądałem tam dzisiaj samochód i zastanawiam się nad jego zakupem.
    • tzauer13 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 02.10.17, 21:07
      Oszuści i złodzieje kupiłem Opla Zafira na początku ładnie pięknie po powrocie do domu 100 km auto do remontu silnik głowica pół osie El szyby padły cewka i świece koszt całych napraw 6500 bo to OPC po tel do właściciela że ukrył wady odpowiedział mi żebym sobie szedł do sądu cham prosta złodziej oszust. A sprawa i tak już trafiła do sądu
      • tzauer13 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 02.10.17, 21:16
        Komis nazywa się arczi na kieleckiej za auto zapłaciłem 14900 na fakturze cena 4800 auto okazal się szrotem który trzeba było zrobić stacja diagnostyczna od ręki zrobiła badanie techniczne że auto sprawne. Po przyjeździe na miejsce do domu auto zaczęło palić na trzy cylindry i się zaczęło. A sprzedawca i diagnostyka zapewniał że auto spr 100 procent. Rzeczoznawca który spr auto stwierdził że to wszystko to wady ukryte nie polecam tego komisu
        • tzauer13 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 02.10.17, 21:20
          Na początku właściciel chciał się dogadać i powiedział dam Panu tysiaka i będzie ok potem zaczął grozić i stwierdził że jak nie chce auta to żebym oddał jemu to auto a on odda mi pieniądze oczywiście te co są na fv czyli 4800 a nie 14900 które zapłaciłem. Gnoje łysy paly oszuści ale wkoncu trafia na swojego cwaniak z Radomia
    • wieczny81 Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj 22.03.19, 09:18
      Wydaje się uczciwy ale jednak nie – wiec łatwo się naciąć.
      Chodzi o komis w Radomiu występujący na OTOMOTO jako Tryton lub Tryton 2 . Komis przy ulicy Kieleckiej 16/24 – auta ze Szwajcarii.
      Uwaga na opisy wyposażenia – Pan przez telefon zapewniał, że wszystko się zgadza, a tu na miejscu:
      - zamiast panoramicznego dachu to panoramiczna szyba przednia
      -zamiast podgrzewanej przedniej szyby to kurtyna powietrzna
      -wpisał że na wyposażeniu jest zmieniarka CD – niestety brak
      - i najgorsze zamiast skrzyni automatycznej klasycznej hydraulicznej jest półautomatyczna Tiptronic!!!

Uwaga! Ci Państwo po kryjomu zaniżają kwotę na fakturze mając nadzieje, że klient nie zauważy.!!!
      • Gość: nowy Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.centertel.pl 14.01.20, 12:17
        No mnie właśnie taki owy Pan na tyle zagadał ze również wpisal mniejsza kwote na fakturze niż rzeczywista a niestety przyszlo mi do glowy to spr w polowie drogi do domu :/
        • Gość: nowy Re: Auto Komis Partner Car Radom Kielecka oszukuj IP: *.centertel.pl 14.01.20, 12:24
          Dodam ze na razie z autem jest wszystko ok, ale pan przez telefon powiedział ze poprawimy ta kwote i przysle mi scan na maila i od tamtej rozmowy nie można się z nim skontaktować... Najgorsze jest to ze jeżeli wyjdzie jakas wada ukryta to za auto dalem 29000zl a na fakturze pan napisał 12000zl wiec porazka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka