Gość: . IP: *.udn.pl 29.04.04, 20:59 Z czego tu sie cieszyć? Z unijnych cen przy radomskich zarobkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iks Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.udn.pl 29.04.04, 21:13 Podyższą vat na wiele artykułów. Cena benzyny wzrasta codziennie, podobnie było z cukrem. Tylko sie radować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.udn.pl 29.04.04, 21:15 Feta to taki ser. Strasznie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unita Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 21:28 I znowu ta obrzydliwa komuna przez kogoś przemawia. Mnie też się żyje biednie, ale wiem, że nie można więcej zjadać niż się wytwarza. Pamiętajmy, że jesteśmy jeszcze biednym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuna Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.udn.pl 29.04.04, 21:53 Ja nic nie wytwarzam a jeść muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.rwt.pl 30.04.04, 08:15 Słyszałem że mają z tej okazji rozdawać za darmo prezerwatywy i po 1 butelce szampana. I pamiętajcie że od jutra geje to nasi bracia, a lesbijki to nasze siostry. Szemranie w tej kwestii będzie karane z mocy prawa jako szowinizm, ksenofobia i fundamentalizm katolicki. Niech żyją ćpuny i świry !!! Każdy ma prawo do odmienności !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: Razem wejdźmy do Unii IP: 193.111.144.* 30.04.04, 08:36 A swoja droga wszelkie "eklamy" wstapienia wygladaja jak za najlepszych czasow komuny :) ciekawe czy general bedzie robil sobie zdjecia z "unijnymi" dzieciakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaras Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.udn.pl 30.04.04, 08:44 OJ. Pan Marcinkowski to się lubi bawić za pieniądze podatnika. Po co komu taki jubel? Może pieniądze lepiej przeznaczyć na oddłużenie szpitala. NIE. Jubel musi być bo Pan Marcinkowski się cieszy. Z nędzy , bezrobocia , przestępczości , stosów psich gówien na ulicach? Z czego Pan się cieszy? APELUJĘ! PANIE MARCINKOWSKI NIECH PAN SIĘ JEBNIE W ŁEB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fa so la si do Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.radom.pl 30.04.04, 12:49 Biskup Zimowski w ostatnim liście zalecił wszystkim wiernym post o chlebie i wodzie właśnie dzisiaj w piątek, a tu taka fetaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByQ Re: Razem wejdźmy do Unii IP: *.com 30.04.04, 22:13 łiiii, do unii wchodzimy, jak tylko szkołe skończe to spiepszam z tego kraju to unii.... Odpowiedz Link Zgłoś