01.05.11, 13:13
witajcie
poszukuję sprawdzonego chirurga onkologa w celu skontrolowania znamion.może to być zarówno lekarz w poradni czy szpitalu jak i prywatny.byłabym bardzo wdzięczna za pomoc i opinie oraz informację w kwestii kosztów.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: G Re: lekarz IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.11, 13:24
      polecam dr Jakubowskiego przyjmuje w Polmedzie na Domagalskiego
      • agatkaa888 Re: lekarz 01.05.11, 13:34
        dziękuję za odpowiedź.rozważam doktora jakubowskiego,bo przed założeniem wątku wrzuciłam jego nazwisko w wyszukiwarkę i znalazłam wiele pochlebnych opinii.czy na wizytę trzeba zapisać się z dużym wyprzedzeniem?jak w kwestii kosztów wygląda wizyta?czy orientujesz się czy doktor dysponuje wideodermatoskopem?pozdrawiam
        • lukrecja34 Re: lekarz 01.05.11, 13:40
          ja też polecam tego lekarza choć nie wiem czy używa tego czegoś :D ale jako lekarz jest naprawdę dobry
          • Gość: nie Re: lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 22:41
            dr Jakubowski to pięknie mówiący lekarz "onkolog" takiego urządzenia nie posiada. Dobry onkolog posiadający takie urządzenie do badania zmian to prof. Rutkowski kier kliniki tkanek miękkich Warszawa C.O. Polecam sprawdzony. Warszawa Aleje Jerozolimskie 127 w piątki.
    • Gość: Gabriella Re: lekarz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 03.05.11, 03:49
      Moim zdaniem Piotr Rutkowski jest najlepszy. Dzięki niemu żyje mój mąż. Jeździ do niego na systematyczne kontrole, ale na NFZ na Ursynów. Wizytę ma wyznaczaną co pół roku. Doktor ten to specjalista od raka skóry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka