Dodaj do ulubionych

List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., r...

01.04.12, 18:38
Coraz niżej spadacie.......
Obserwuj wątek
    • pitagor List. Kierowca autobusu w czasie jazdy: kur...,... 01.04.12, 19:04
      Kierowca brał przykład z 'celebrytki' Gesslerowej...
      • Gość: Ja Re: List. Kierowca autobusu w czasie jazdy: kur.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.12, 20:23
        Nie pieprz. Przejdź się latem po ulicy w centrum, a usłyszysz jaki język dominuje wśród tubylców. Zresztą Gessler powiedziała jedno niecenzuralne słowo, za to radomska bizneswoman, właścicielka (?) tego lokalu, bluźniła jak szewc, dając obraz swojej kultury a przy okazji Radomia Co za dno.
        • Gość: tomek papla za kierownicą IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.12, 21:51
          Istotniejsze jest, że gadał prze komórkę w czasie jazdy. Pamiętacie jak to się w Warszawie skończyło? Autobus zjechał z wiaduktu!
          Biletów sprzedawać nie mogą bo to ich rozprasza, ale paplać tak!
          • Gość: shrek Re: papla za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.12, 22:44
            A pozwolił ci robić sobie zdjęcia i je rozpowszechniać? Masz sprawę w sądzie murowaną.
            • Gość: Ja @shrek IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 08:01
              Przede wszystkim na zdjęciach nie widać twarzy tego palanta rozmawiającego przez telefon. Po drugie w związku z tym nie ma rozpowszechniania wizerunku. Po trzecie sprawę to powinien mieć kierowca, z dyrekcją, która w trybie art 52 kp powinna go wywalić na zbity pysk. Siedziałby wtedy w chałupie i prowadził długie rozmowy telefoniczne, używając słów powszechnie uznanych za obelżywe do woli. A przede wszystkim to nie strasz, bo się zes....
              • Gość: xx Re: @shrek IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.12, 11:13
                a tobie zaraz żyłka na czole pęknie...

Nie ma jak anonimowy donos, jak zrobił przysługę krajowi to niech i swoje zdjęcie umieści.
              • Gość: gosc Re: @shrek IP: *.giga-komputer.pl 03.04.12, 11:43
                pewnie to ty napisales ten artykul bo sie gesto tlumaczysz.
            • Gość: ja Re: papla za kierownicą IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.12, 22:03
              Zdjęcie było robione w związku z wykonywaną funkcją i jednak w miejscu w pewnym sensie publicznym,więc kierowca nie musiał wyrażać zgody.Ja osobiście parę razy słyszałem że mam gębę niewyparzoną i zdarza mi się używać "soczystego" języka ale mimo wszystko rażą mnie wulgaryzmy w miejscach publicznych i przy osobach postronnych.Tu kierowca powinien może nie stracić pracę ale ukarany może być z co najmniej dwóch paragrafów mandatem:Rozmowa przez telefon bez zestawu słuchawkowego lub głośnomówiącego w czasie prowadzenia samochodu i używanie wulgaryzmów w miejscu publicznym.Na moje oko 500 złotych i (bodajże) 5 punktów karnych...
              • Gość: bravo Re: papla za kierownicą IP: *.radom.vectranet.pl 03.04.12, 09:50
                Bravo bravo, mamy nowy pomysł-karanie i wystawianie mandatów kierowcom na podstawie zrobionego zdjęcia przez telefon. Czyli takie małe mobilno przenośne fotoradary bo przeciez jeszcze mozna włączyć GPS w telefonie i dokładnie okreslić prędkość z jaka kierowca autobusu jedzie i akurat niech to będzie 57 km/h bo nadrabia opóźnienie spowodowane wcześniej czekaniem na przystanku na machającą laską babcie ( nie mylić z biegnącą laską:).No i podsumowując kierowca autobusu dostaje 25 punktów w ciągu 2 dni pracy a po miesiącu nie ma kto jeżdzić. A gó...arstwo zakłada nogi w autobusie na siedzenia ,pije piwo,głośno klnie a pajac stanie koło kierowcy i obserwuje oraz wytęża słuch czy oby czasem nie słychać słowa na K i H i P bo przecież to zagraża bezpieczeństwu.REDAKCJA gazety.pl to szambo!
    • Gość: Człowiek Re: List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.12, 04:35
      W jakim my chorym kraju żyjemy.
      Na ulicy słychać przekleństwa, od 14 latków, nikt nie zwróci uwagi na to.
      Telewizja aż kipi od przemocy i bluzg.
      Celebryci, klną na wizji w imię frustracji.
      Nikomu to nie przeszkadza.
      Zaś jak zwykły człowiek ma dzień słabości, napiszą zaraz do gazety, jacy to oburzeni wszyscy.

Prawdą jest, że nie powinien rozmawiać przez telefon w czasie jazdy, ale co to kogo obchodzi o czym.

• Gość: marii Re: List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.12, 10:37
        Zgadzam się. J......ane mochery !
    • Gość: lulek Re: List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.12, 11:57
      Ktoś ma nabyte przyzwyczajenia z ORMO ...
      • Gość: Ja Re: List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 12:20
        Gdyby nie daj boże ten kierowca prowadząc autobus i rozmawiając przez telefon spowodował wypadek w którym zginąłby ktoś bliski tych, którzy odsądzają od czci i wiary gościa, który zrobił zdjęcia nie było by tych durnych komentarzy o ORMO i kapusiu. Policji pewnie też nie lubicie, bo łamiecie prawo i każda interwencja, nawet obywatelska jest wam nie w smak, patologio. Mam prawo was tak nazywać, skoro nie przeszkadza wam łamanie prawa i bluzgi w miejscu publicznym.
      • Gość: precz z ORMO Re: List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., IP: *.algo.radman.pl 02.04.12, 12:33
        Je*any konfident, zielona menda z Gołębiowa.
        • Gość: MKM Re: List. Kierowca w czasie jazdy: kur..., ch..., IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.12, 12:41
          Wasz czytelnik to dno i wodorosty. Znalazł się święto jebliwy z tyłu autobusu zdjęć nie robi jak niszczą szyby, tapicerkę siedzeń. STRACH by mu nie pozwolił. A tak a pro po to na tym zdjęciu nie widać żeby autobus jechał i nic nie słychać.
          No cóż to Radom i jego mieszkańcy …. Wstyd !!! A gazeta już chyba niżej upaść nie może skoro to takie ważne wydarzenie opisała. Stańcie przed lustrem i uderzcie się w piersi jacy Wy jesteście doskonali.
    • brat6 List. Kierowca autobusu jedzie i mówi: kur..., ... 02.04.12, 16:44
      a moja znajoma jechała ,rozmawiała przez telefon który trzymała w lewej ręce prawą trzymała papierosa a w trzeciej ręce przesłać zdjęcie????????????
      • Gość: Ja Re: List. Kierowca autobusu jedzie i mówi: kur... IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.12, 18:07
        Frankfurter Allgemeine Zeitung donosi, że w polsko-niemieckim obszarze przygranicznym od czasu otwarcia granic mocno wzrosła przestępczość. Jak się okazuje tylko w 2011 roku wykryto 120 przestępstw, za które w większości odpowiedzialne były osoby pochodzące z Polski i Litwy.
        Gazeta wskazuje też, że głównym problemem związanym ze swobodnym przekraczaniem granic jest kradzież pojazdów mechanicznych, a spośród 120 wykrytych w 2011 roku przestępstw trzy czwarte sprawców nie pochodziło z Niemiec, lecz w przeważającej mierze z Polski i Litwy.
        Brawo Polacy ! Znów jesteśmy w czołówce.
        Całość tutaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka