Gość: India IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.08.04, 12:03 Poszukuję dobrego weterynarza.Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: disappointed Re: Weterynarz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.08.04, 12:12 tu raczej dobrych nie doswiadczysz, probuj miernych np Pawel Ojstrach - Warzywna (od ul.Wolnosc0, chociaz ma USG, zycze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Re: Weterynarz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.08.04, 12:16 A co sądzisz o Nadgrodkiewiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Weterynarz IP: 217.96.96.* 04.08.04, 13:54 Słyszałem że dobry jest weterynarz który przyjmuje na Gołębiowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:56 to jeszcze zależy, czy do dużych czy małych zwierząt tak czy inaczej ja będę również polecał Pawła Ostracha (i to wcale nie z braku innych możliwości, ale ze względu na jego naprawdę duże doświadczenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Weterynarz IP: *.udn.pl 04.09.04, 15:20 Oj wania, wania, ja słyszałem natomiast, że on jest do d... Komu wierzyć? Tak poważnie polecam Ostracha, prowadzi mojego psa od trzech lat więc mogę coś na jego temat powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cztero-łap Re: Weterynarz IP: *.internet.radom.pl 04.08.04, 20:44 Tylko i wyłącznie Paweł Ostrach i jego asystentka . Ponat 10-lat mam psa i gdyby nie on to dawno bym go nie miał. Wspaniały fachowiec i ogromny miłośnik zwierzaków DUŻYCH i małych. Polecam z całego serca - mojego psa serca- uratowałmu życie. ma doskonały zmysł weterynaryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfa Re: Weterynarz IP: 193.111.144.* 04.08.04, 21:52 nie polecam Haliniarza czy jakos tak nie pamietam dokladnie usmiercil kotka mojej siostry w 2 h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznaucer Re: Weterynarz IP: *.udn.pl 05.08.04, 08:49 Napieraj na Batorego zna się na zwierzętach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:41 JEDŹ PAN DO KOZIENIC.LEPSZEGO NIGDZIE NIE ZNAJDZIESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Weterynarz IP: *.udn.pl 13.08.04, 19:45 no pewnie że do Ostracha i to od razu do pracującej u niego nie tyle "asystentki" (ach te seksistowskie stereotypy) co dyplomowanej pani weterynarz. mój kot ją uwielbia ( a on nikogo nie lubi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tylko gdzie on przyjmuje???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:30 Gdzie ten ostrach przyjmuje . musze isc z psem koniecznie dzisiaj!! odpowiedzcie najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: tylko gdzie on przyjmuje???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:30 na ul. Wolności, jak skręcisz w tę ulicę - po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś