zawsze_zielonatrawka 07.01.14, 17:56 moze ktos mi poleci fachowego i niezbyt drogiego ortodonte? ortodonta dla osoby doroslej z dosc skomplikowana wada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max-kom Re: dobry ortodonta radom 07.01.14, 21:20 moze Grzechnik Anna, na armii krajowejowej, sympatyczna i duzo tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: dobry ortodonta radom IP: *.radom.vectranet.pl 08.01.14, 07:31 Dr Radziszewska na Okulickiego. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielonatrawka Re: dobry ortodonta radom 09.01.14, 08:00 dziekuje za odp. a moze ktos leczyl sie u dr janik, dr ozgy badz dr pieniazek (szwedental na traugutta)? slyzalam dobre opinie o tych osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkatarzyna Re: dobry ortodonta radom 19.03.16, 15:05 Odradzam dr Radziszewską z Okulickiego. Pani dr jest miła tylko na pierwszej wizycie, problemy zaczynają się później. Kiedy przez 3 msce nie było mnie w kraju i po powrocie poszłam na wizytę kontrolną usłyszałam, ze muszę zapłącic za 3 wizyty (bo przedtem chodziłam regularnie co miesiąc) bo pani dr przez mój wyjazd "nie może być stratna" i to jest ich wewnętrzny regulamin, o którym niestety przed zakładaniem aparatu nikt klientów nie informuje. Nie rozumiem jak lekarz może żądać opłaty ze wizyty, które się nie odbyły. Polecam omijać panią dr szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś